יובנטוס 2015/16 :: משהו חדש מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏7/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

סעיף הרכישה מצביע בדרך כלל על מקרה קיצון מקסימום. כלומר מבטח את צ'לסי למקרה בו השחקן דופק עונה היגוואינית => לא המקרה של קוואדראדו.
    לשלם את הסעיף זה להיפרד מ27מ' יורו.
    יובה מעריכה אותו בחצי מזה.
    המקסימום שצ'לסי תבקש עליו זה 20מ'.
    הקבוצות יסגרו על "איפשהו באמצע".
    30מ' יורו על זאזא זו זכיה בלוטו.
    התאריך היום הוא 7.7.16 02:03.
    איזה "יובה" זה יהיה להנחית את בלוטי ב30מ' יומיים לפני סגירת החלון.
    מרקאטו הרגת אותנו.
    יורו הרגת אותנו.
    אייסוקר הרגת אותנו.

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/16
    Gianzola אוהב/ת את זה.
  2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

גם כבר באפריל יכלו לסגור, בלי קשר לסעיף.
    היו דיבורים לאחר מכן שקונטה רוצה את קווארדאדו, אני באופן אישי אשמח מאוד לראות אותו אצלינו, אני חושב שהוא די אנדרייטד ולא קיבל מספיק צ'אנסים (כששיחק - לרוב נתן תפוקה).

בנוגע לזאזה, קשה לי באמת להאמין שמדובר על 30 מ' (אם כן - שימכרו מהר), אך מנגד מצבת החלוצים של כרגע (כולל זאזה) עומדת על 3, שזה לא מספיק. לפני ש"מעיפים" את זאזה (אם וכאשר), צריך לחשוב על פתרונות.
    אולי יש ליובה, אולי לא, אבל לחכות למשיח גם לא תמיד טוב.
    נקווה שעדיין יש על מי לסמוך.
    הקיץ הזה מחרפן כבר את כולנו. :D

3. Alta Tensione Member

זכיתם בפיאצה. תחנקו.

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כאילו נאחס? כי אני לא ראיתי שום דיווח על זה.

מה שכן יש דיווחים בכמה מקורות שמנצ׳סטר מוכנה להוציא 123 מליון יורו על פוגבה(20 אחוז לריואלה) - האמת? משוגע מי שיגיד לזה לא.

DRORIKO ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  5. DRORIKO Member

פוגבה לא ישאר ככל הנראה, אבל עם פיאניץ׳ יש לנו את ההרכב ראשון הכי טוב בליגה בליגה גם בלי התמנון. כרגע מה שחשוב זה להעמיק עוד יותר את הסגל, שזה אומר קשר אחורי, בנעטיה שכנראה יגיע וכמובן חלוץ סביר במקום מוראטה. מאמין שעד סוף הקיץ נעשה את זה.

אגב אני שמח שדיבאלה עובר יחסית מתחת לרדאר הקיץ, ככה שנהנה ממנו לפחות עוד שנה

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/16
  6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיאניץ' כמחליף ישיר לפוגבה זה חלום של כל היריבות של יובה בליגה. אין שום סיכוי שזה יקרה. אם פוגבה ימכר, יגיע מחליף, אם לא ברמה דומה לפחות בסגנון דומה.

גבריאל כמחליף של מוראטה נשמע ממש טוב.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  7. DRORIKO Member

איזה שם בדיוק אתה יכול להביא כמחליף של פוגבה?

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

היגוואין + אחד החברים הצרפתים שלו.

9. DRORIKO Member

היגואין נשאר בנאפולי כרגע, לא רואה אותה מוכרת אותו שלא בסכום מטורף, בטח לא ליריבה לאליפות.

ומי זה אחד החברים הצרפתים שלו? פאייט? לא יקרה

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/16
  10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

התכוונתי לקאנטה\מטווידי ולמעשה כל קשר חזק אחר שיהיה מספיק יציב כדי למלא לפחות חצי מהתרומה של פוגבה, שמספק לכם יציבות קבוצתית שרואים מהקשרים הטובים באירופה במקביל למספרים אישיים של שחקן התקפה לכל דבר. כאשר שחקן כזה נמכר מסיבה כלכלית\רצון לעזוב לפעמים צריך 2 השקעות גדולות כדי למלא את החלל. פיאניץ' זה שחקן היילייטס קלאסי שמפספס את שתי השבצות.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא משוכנע בכלל שהתמנון עם רגל וחצי בחוץ כמו שאתם אומרים, ההצהרות של ראיולה הם בעיקר על זה שפוגבה לא בלחץ לעזוב והקבוצה לא בלחץ למכור, נראה שרק אם פוגבה יבקש יובנטוס תסכים לשמוע הצעות.

גם אם יעזוב,פיאניץ׳ בשום מקרה לא הגיע כתחליף, הוא אמור לתת מימד חדש של איום ויצירתיות במקומות שבהם התקשינו, לא הולכים להיות לו חיים קלים, הוא יצטרך להוכיח יציבות ויכולות דפנסיביות כדי לשמור על חולצת הרכב, אחרת הוא ימצא את עצמו בתור אס מהספסל.

Gianluigi Buffon ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  12. JohnTerry26 Member

מאטווידי נראה לי כמו האופציה הכי טובה (ויחסית ריאלית), אבל נראה לי הזוי שפוגבה יחליט לעזוב כשרק יונייטד בעניין בנתיים.

אגב מה הסיכוי שבונוצ'י יתפתה מהכסף של סיטי ופפ?

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנעטיה סגור ויעבור מחר בדיקות רפואיות. השאלה עם חובת רכישה כשהעסק יסתכם בכ-20 מיליון לבאיירן ו-3 מיליון בעונה לשחקן.

ביום שני פגישה מכריעה עם סנטוס ונציגים של גביגול. תוסיפו את פיאצה שכנראה סגור ואת דני אלבס ופיאניץ' שכבר חתמו ואני רואה תגובות ברשת שתוהות אם זה אומר או מעיד שבונוצ'י ו/או פוגבה בדרך החוצה כי נדמה שיובה מתפרעת במרקאטו. התשובה היא כמובן לא ושיובנטוס היא מופת להתנהלות חכמה במרקאטו. שימו לב:

פיאניץ נרכש ב-32, מה שמתקזז עם המכירה של מוראטה ב-30. דני אלבס חתם בהעברה חופשית. בנעטיה השאלה עם חובת רכישה, כלומר הרכישה תתבצע בעונה הבאה ובכל מקרה תתקזז עם מה שבאיירן תשלם אז על קומאן שתפעיל את האופציה עליו לאחר שנתיים השאלה. למי שלא עוקב, פיאניץ', דני אלבס ובנעטיה חותמים ויובה עדיין על 0 הוצאות כשזה נוגע לסכומי העברה.

פיאצה וגאביגול: הראשון יעלה ע"פ הדיווחים בין 20 ל-25 מיליון בעוד שהברזילאי כנראה 20. זה 40-45 מיליון. אבל רגע. הגעה של שניהם אומרת עזיבה ודאית של זאזה תמורת 25 מיליון. זה משאיר אותנו עם מינוס של 15-20 מיליון. סיימנו? לא. גם פריירה בדרך החוצה תמורת כ-15 מיליון.

במילים אחרות - מבלי למכור אף שחקן הרכב, יובנטוס יכולה לגמור עם פיאניץ', דני אלבס, פיאצה, גביגול ובנעטיה בהוצאה של... 5 מיליון יורו.

או כפי שנאמר במחוזותינו: אלוהים פאקינג ישמור.

14. Enzo Maresca Member

הקדמת אותי יא מקק. מחזק ומוסיף שאם גם הרנאנס ישתכנע לעבור לסין ו/או נקריב את למינה או אסמואה, יש מצב טוב שעוד איכשהו נסיים את הקיץ הזה עם פלוס בNET SPEND. זה יאפשר לנו בין היתר גם לפתוח את החוזים של פוגבה ובונוצ'י ולהציב תקרת שכר חדשה של בין 6 ל7 מ' יורו לעונה.

קצת מטורף לחשוב שבנעטיה מצטרף לחוליית הגנה שכבר כוללת את ג'יג', BBC+רוגאני, אלכססנדרו/אברה בשמאל וליכשטיינר/אלבס מימין. אני די בטוח שזו אסופת שחקני ההגנה הכי טובה שקבוצה כלשהי העמידה מאז שאני רואה כדורגל. הדבר היחיד שקצת מציק לי זה שרוגאני יירד עוד טיפה ברוטציה אבל באמת שזה שולי. העונה ארוכה וקשה ויהיו מספיק דקות לכולם.

Don Joan Roman, אלעד ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  15. DRORIKO Member

סלחו לי על הבורות, אבל מי זה פיאצה? שמעתי שהוא מזאגרב אבל חוץ מזה לא יודע עליו כלום. אפשר קצת מידע עליו, מה היכולות שלו, מה הסגנון משחק שלו, מתאים ל-352 ?

מצב נושא:
הנושא נעול.