יובנטוס 2015/16 :: משהו חדש מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏7/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

מה עם סמי חדירה? מה הוא עוד פעם נפצע?

2. DRORIKO Member

אז אנחנו כבר חודש לפני ינואר, והקבוצה לאט לאט מתחילה להתגבש. אני חושב שזאת עת טובה להתחיל לדבר על הסגל שלנו.
    זאזא ולמינה לא מוצאים את עצמם בקבוצה ולדעתי הם יושאלו(אני אישית לא מחזיק לא מזה ולא מזה). גם את מנדז'וקיץ' הייתי משחרר,אבל השאלה איזה חלוץ מביאים וגם אם מוראטה יחזור לעצמו,כי עד עכשיו הוא מתקשה.
    פריירה פצוע כבר לא מעט זמן. אין ספק שמדובר בשחקן עם הרבה איכויות שיכול לתרום לקבוצה,גם מהספסל(עם המהירות והטכניקה שלו הוא אחלה סופר סאב) השאלה מה חומרת הפציעה שלו.
    קדירה עוד פעם פצוע ולך תדע מתי יחזור,מצד שני הבאת אותו בחינם אז זה לא כזה נזק.

3. Roma מנהלים

זה שקר כל כך גדול ותלוי מצב. יש הרבה שחקנים שעברו בחינם אבל קיבלו מענק חתימה גבוהה מאוד וגם המשכורת שלהם מנופחת ככה שזה אולי בחינם אבל תכלס אם היית רוכש שחקן כזה ב-X מסוים יכול להיות שהיית משלם בסוף פחות.

Don Joan Roman ו-אלעד אוהבים את זה.
  4. DRORIKO Member

צודק, יכול להיות שאני לא מספיק בקיא בפרטי הרכישה. אני הסתמכתי על האתר הזה שרושם את הכסף ששולם לקבוצות. ברח לי שמו,טרנספר משהו.

5. Roma מנהלים

transfermarkt.

אני חושב שזה אחד המכשולים שמנע ממנו לעבור לארסנל אבל אי אפשר לדעת אצל וונגר.

6. Don Joan Roman Member

את מנדז'וקיץ' לא הייתי משחרר, לאט לאט הוא יסתגל לשיטה של יובנטוס והוא עוד יכבוש המון גולים עבורנו, לא רבים הם החלוצים שיעלו לנו 18 מיליון כמו מנדז'וקיץ' ויוכלו לתת לנו יותר, בוודאי שבשלב כזה של העונה
    מעבר לזה מנדז'וקיץ תמיד עובד, הוא לא נח ומנצל כל דקה כדי לפתוח אופציות, לעשות לחץ על הגנת היריב, יורד עם הבלמים עד לקו מחצית המגרש וכן הוא גם סקורר מחונן שתמיד מהווה איום על הגנת היריב

7. DRORIKO Member

אחרי המשחקים נגד שיטי והיום אני מתחיל להסכים איתך. עדיין לא כזה נופל ממנו, ואני עדיין חושב שלא שיחקנו היום משחק של ללקק את האצבעות, אבל מאריו מתחיל לצבור ביטחון ויכול להיות שהוא כן חשוב למרות הכל, לא יודע אם בהכרח בתור חלוץ פותח, אבל די נעלם לי האנטגוניזם ממנו.

8. Don Joan Roman Member

יובנטוס מקבלת ביטחון מכל ניצחון ולאט לאט גם היכולת תשתפר, נאמר כבר לא פעם ובצדק שיובנטוס עברה מהפכה לא קטנה בקיץ ועזבו שחקנים משמעותיים מאוד וצריך ללמוד לשחק בלעדיהם וזה לוקח זמן, כרגע לפני המשחק של אינטר מחר(בהצלחה לנאפולי) אנחנו בתוך התמונה, בצ'מפיונס עלינו שלב ומה שחשוב כרגע זה להמשיך במגמת הניצחונות כדי שנוכל ברגעי ה"מאני טיים" לנסות ולהגיע לשיאנו.

לגבי מאריו - שוב הכל עניין של היצע וביקוש, אם היית אומר לי שמחר אנחנו מנחיתים את אגווארו ב18 מיליון במקום מנדזוקיץ' וואלה הייתי זורם איתך אבל בגלל שאנחנו יודעים שלא יבואו לכאן לא אגווארו ולא שחקנים אחרים מהלייבל הזה אין שום טעם בלהיפרד מהקרואטי, בטח אחרי שהוא כבר חלק בלתי נפרד חצי שנה ומתחיל לחזור לעצמו

9. DRORIKO Member

כמה חדשות מהשבוע האחרון:
    -למרות דקות המשחקות המועטות העונה ביובה,ולמרות התקופה הלא טובה שהוא עובר, הגברת דווקא בונה על מוראטה וחידשה לו את החוזה עד 2020, כאשר בכל עונה יקבל 3.2 מיליון שקל לשנה(בניגוד ל-2.2 כיום). שמח מאד שנותנים אמון בחלוץ המצויין הזה ומבינים מה שיש לו ברגליים. בקבוצה השניה שאני אוהד שחקן שנותן 3 משחקים לא טובים כבר חושבים על לשחרר אותו בינואר.
    -יובה הגישה לברצאלי ואברה הצעה לחידוש החוזה,שמן הסתם תהיה כרוכה בקיצוץ בשכר. לפי הדיווחים ברצאלי כנראה יקבל את ההצעה,בעוד אברה מתלבט בין המשך בקבוצה לבין מעבר ל-MLS שם מן הסתם יקבל יותר.
    -שלא במפתיע קסארס בדרך החוצה. הקבוצה מחפש קבוצה שתסכים לקלוט אותו בינואר,וזה כדי לא להפסיד אותו בחינם בקיץ.
    -יובה תיענש על השאלת מוטה ל-6 קבוצות ב-5 שנים. העונשים האפשריים הם קנס בין 50 ל-120 אלף והפחתה של 2 נקודות. מוזר לי ששני עונשים שונים לגמרי מבחינת החומרה נמצאים על אותו כף מאזניים.

ADP אוהב/ת את זה.
  10. Don Joan Roman Member

מה זה הקטע הזה שאסור להשאיל שחקן ל6 קבוצות ב5 שנים?

11. DRORIKO Member

גם לי זה נראה מוזר. זה מה שכתוב בגאזטה בכל אופן.

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה לאוהדי יובה..זה נראה לי אחד מהשחקני הנוער..תעזרו לי בבקשה בזיהוי.
    http://s10.postimg.org/83smbblix/43143855.Xxx

13. cazzo Il Capocuoco

לוקה קלמנצה.

Don Joan Roman ו-EsheD אוהבים את זה.
  14. Roma מנהלים

*/aa1סימונה זאזה על פי הדיווחים יבקש לעזוב את יובה בינואר על מנת לקבל דקות ולהגדיל את הסיכוי שלו לקבל זימון מקונטה. יובנטוס משחקת עם שני חלוצים ויש לה בסגל ארבעה שזה המצב האידאלי, יש סיכוי שמארוטה יסכים לבקשה של זאזה?

15. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובנטוס לא רוצה לשחרר את זאזא ובצדק, מדובר (מודה שלא באמת עשיתי בדיקה מקיפה) ב׳חלוץ הרביעי׳ הטוב בעולם. מצד שני, אם זאזא רוצה לעזוב אין טעם להחזיק אותו בכוח, אבל צריך למצוא לו מחליף.

Don Joan Roman ו-DRORIKO אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.