יובנטוס 2016/17 :: מכוונים גבוה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ManUnd Member

עדיין הוא עדיף על פניו
    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160807/ee2083be3aa39998c2811c6143228c3a.Xxx

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

2. SerieA Il Capitano

@ManUnd נראה לי שקובי גיחך על המילה פרויקט ולא על זלאטן כפרויקט.

כך או אחרת אינני חושב שפוגבה היה צריך להישאר לנוכח ההצעה הכספית שהונחה על השולחן וההזמנות. אני מניח שגם עבורו זה מין redemption ולחכות שנה אחת לליגת האלופות זה ממש לא ביג דיל.

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

• האם יונייטד באמת הראתה שאיפות גדולות יותר הקיץ מיובנטוס? נכון, הן עשו עסקים מרשימים הקיץ, אבל יובנטוס חיזקה באופן מרשים חוליית הגנה אדירה, הביאה קשר טופ 5 וחלוץ חוד מס׳ 1 בעונה שעברה בליגה האיטלקית + כישרון צעיר מעניין, וזה שכבר במילא היא הייתה קונטנדרית בליגת האלופות. הוא ויתר על הדבר הזה כדי להגיע לקבוצה שהיא כרגע לא יותר מאסופת שמות שכל מה שאפשר להגיד עליה הוא ״פרויקט שאפתני״ עם ״צ׳ק פתוח״. לאף אחד אין מושג איך הדבר הזה יתחבר - כאשר עם יובה אנחנו כבר יודעים (בערך) מה נקבל.

• בשנים האחרונות אלגרי >>> מוריניו, אז אני לא רואה את זה באמת כאחת הסיבות שפוגבה החליט לעזוב.

• לטעמי הסיבה היחידה בטווח הקצר זה כסף והרבה מזה. עם זאת, אני גם לא פוסל שזו תיהיה הצלחה מסחררת ברמה המקצועית, אני פשוט להבדיל מקובי באמת לא יודע, ובטח שלא משוכנע בכך. לכן, על אחת כמה וכמה מוזר לי לטעון כבר עכשיו ש״הסיכוי שלו לזכות בצ'מפיונס ליג בשנתיים-שלוש הקרובות הרבה יותר גבוה מזה של יובה. הסיכוי שהפרוייקט הזה יוביל אותו לכדור זהב - גם כן.״

• ורק מזכיר: זלאטן לא צפוי להישאר ביונייטד מעבר לעונה הקרובה.

JohnTerry26 ו-Gianluigi Buffon אוהבים את זה.
  4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אני היחיד שרואה בחלק הזה בפני עצמו טמטום, בורות וחוסר רוח יובנטינית ? הכל זה כסף אה ?

5. SerieA Il Capitano

מה זה בדיוק "רוח יובנטינית"?

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתור אחד שנוהג להציג הכל בתור טיעונים שכלתניים, או כאלה עם הגיון לוגי. קצת מאכזב לדעת שבחרת להיות נביא.

אה... צודק:
    http://images.performgroup.com/di/library/omnisport/66/92/gianluigi-buffon-cropped_1mn21y6y2he4w1xnkm0j97h3ah.Xxx?t=765137258&w=620&h=430
    (רמז - זה לא שלום)

מה הנקודה שלי? אני הרי מסכים עם עיקר הפוסט שלך - הכעס נובע ממקום אמוציונלי של אוהד(וגם כתבתי את זה בעצמי) שמאוכזב. לגיטמי לגמרי, הגיוני לגמרי.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Enzo Maresca ,
    אל תשייך אליי פיגור אנגלופילי כמו "איצטדיון" או כל הנלווה לכך כמו "עידוד, מתקנים!!1, רמת עניין".

דיברתי על הצד המקצועי. על הקבלות של מוריניו, והסיכוים שלו להציג קבוצה מפלצתית באמת (שתצמד לאנצ'לוטי והספרדיות) עם צ'ק פתוח (תנסה להבין את החשיבות של זה), לאחר שנה של עבודה עם הסופרסטארים שלו (כולל פוגבה).

היחידים ש"מסתערים על הצ'מפיונס ליג" הם האוהדים. זו אכן שאיפה טבעית בשלב הזה, אבל הדבר היחיד שיובה יכולה להבטיח לו זה "רק" סקודטו מקומי נוסף. ניתן להסיק שהוא מיצה את זה ומעוניין להתחיל פרק חדש. להיות חלק מבניה של קבוצת סופרסטארים כבר מהיום. אז למה זה מטומטם? כי הוא יוכל לקטוף את הפירות רק מהשנה הבאה והלאה? בעיניי זו חשיבה עד לבלטה הקרובה. מה אם יצטרך זמן להתאקלם? או ליצור כימיה בקבוצה (מרכיב די חשוב בקבוצות של מוריניו)? למה שלא יתחיל לבנות את עצמו בקבוצה החדשה כבר מעכשיו ויגיע מוכן יותר למאני טיים? עם כל הצחוקים על ראיולה, הניהול קרייירה שלו נראה מצויין. גם אם במקרה קיצוני הוא יפספס עוד תואר נקודתי עם יובה.

@רודמן
    פוגבה הוא מכונת כסף. הוא טיילור סוויפט של הכדורגל. אין ספק בכך, אך האם זה חייב להתנגש ולסתור את הבחירות המקצועיות שלו?

8. סיונרה Member

לא שיובנטוס אשמה בזה, אבל היא משלמת את מחיר השליטה של בסריה א'. הפרמייר ליג, למרות הרמה הנמוכה של קבוצות הצמרת, היא המקום להיות בו בעולם הכדורגל היום.

9. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי הוא פשוא קינא בוראטי ורצה גם להיות חבר של איברא כמוהו.

עודד (אוהד הצלחות) אוהב/ת את זה.
  10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Bianconeri
    לא בחרתי להיות נביא. בחרתי לנתח pros & cons בבחירה של השחקן לפי פרסונל מוכח איתו הוא הולך לעבוד ומלאי בלתי מוגבל של מזומנים שימקסמו את האפשרויות שלהם.

ומה הקטע עם בופון? אתה חושב שיש אדם ביקום הזה שעוקב אחר הסריה א' ולא מבין שהוא אייקון היסטורי? הייתי בטוח שהכוונה שלי ברורה עם הציון שדל פיירו. התכוונתי לחבר'ה כמו נדבד וקמוראנסי. סמלים. מרגש. יופי. אבל התמקדתי בירושה שלהם VS ה100מ' של פוגבה.

@ManUnd , מה ש @SerieA כתב.

ואם כבר הבנת אותי לא נכון ובחרת לעלות תמונה של היגוואין, אז רק:
    http://static.mozzartsport.com/img/news/0/b/b/14705810229347.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/16
  11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי,

יודע שרוב התוכן כוון לאנצו, אבל אני רוצה לענות גם כן, כי זה חלק מהמחלוקת בדיון בינינו.

שוב, מדובר במשהו שאולי יקרה. הגיוני להגיד את זה, אבל אפשר גם לדבר על מה שקרה עם מוריניו בין לבין בשנים האחרונות.

זה יוביל לדיון ארוך ולא רלבנטי, אז אני שוב חוזר על הנקודה העיקרית: אתה מדבר על אפשרות, על סיכוי, לא על משהו שיקרה בוודאות.

זה לא נכון.

האוהדים ב״טירוף״ על התואר כי לשם המועדון מכוון בהצהרות של כל גורם פנימי אפשרי + רכש מרשים ומוכח ברובו שעוד לא נגמר.

זה יותר ממה שיונייטד יכולה להבטיח לו, אם כי כן, אני מוכן לקבל את זה שהוא מיצה את עצמו באיטליה. מצד שני, האם היינו מדברים על סיבות מהסוג הזה אם יונייטד לא הייתה משלשת לו את השכר? יש לי תחושה שלא, ולכן זה שוב מסתמן כסיבה הבלעדית למעבר בטווח הקצר.

לא הבנתי איך זה מתקשר לדברים שכתבתי לך. אשמח להסבר נוסף, ובלי just look at the flowers.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

קודם כל, להשוות את התרומה של נדבד וקאמרונסי לפוגבה זה מגוכח. בעוד אצל פוגבה ה-$ משחק תפקיד, הם בחרו להישאר, כשאפילו ' לא היו בשיא הקריירה שלהם' יכלו לעבור ואף להרוויח יותר, זה בכלל לא ראוי להשוואה.

אז בוא נדבר תכלס - מוריניו (הסובל ממחלת העונה השנייה), הגיע למנצ'סטר והביא איתו את זלאטן (לעונה או מקסימום שתיים) וזה כבר הופך לפרוייקט? איך ובמה זה עדיך מהפרוייקט שיובה מריצה בשנים האחרונות וההתקדמות שלנו ?
    איפה חלום הצ'מפיונס ? יגיע העונה דרך האירופית ? דווקא כשחקן צעיר חשבתי שיבין שהקריירה שלו ארוכה ויכל להגיע גם לסכומים וגם לתארים רבים בהמשך.
    לא ציפיתי שיהפוך לסמל או משהו, אבל שלא ישכח מי הביא אותו בסופו של דבר לשם.

בטח אנחנו אלו שצריכים להגיד לו תודה על הכסף שהרווחנו ממנו, כנראה שהזיכרון הקצר שלו גרם לו לשכוח שיונייטד היא זו שזרקה אותו, ושייתכן שבלי יובנטוס היה מדשדש איפשהו, או לפחות לא מגיע לסכומים כאלו ביונייטד כיום. אני בטוח שאם העניין היה כלכלי, הוא יכל לקבל יותר כסף מיובה בחוזה חדש.

חבל שבחר להתבטא ב"פטריוטיות" לקבוצה במקום, לפחות, לשתוק בנושא.
    אני מאחל לו שיהיה כישלון יחד עם מוריניו השנוא, ומקווה שנצליח להביא קשר (בלי קשר אליו) בזמן המועט שנותר בתקווה שלא נישאר עם הקישור הפצוע והמעט פרווה הנוכחי.

ותודה על הכסף השמן, יונייטד.
    מקווה שלא יגיע למאני-טיים אצליכם כמו שלא הגיע אצלינו.

פורצה יובה.

13. Enzo Maresca Member

@zitto strunz , גם אני דיברתי על הצד המקצועי. על הקבלות של אלגרי, על הפרוגרס המטורף שלנו באירופה תחתיו, על הסיכויים שלנו להציג העונה קבוצה פסיכית - כזאת שלא רק תנסה לדגדג את אנצ'לוטי והספרדיות* בעוד שנתיים, אלא אשכרה לנצח אותן באפריל ומאי 2017. תנסה אתה להבין את החשיבות של זה ותגיד לי שוב שפרויקט הגלאקטיקוס המוטל בספק הזה של יונייטד הוא הצעד הנכון לקריירה של פוגבה בנקודת הזמן הנוכחית. כשאתה חושב על זה תשתדל גם לא לשכוח שטיילור סוויפט תישאר טיילור סוויפט, עם קצת מזל וקמפיין מוצלח בליגת האלופות אולי אפילו תהפוך לביונסה, ושהצעות אסרונומיות כמו הנוכחית היו נמצאות על השולחן שלה גם בשנה הבאה.

* - בחיי שלא הייתי אומר מילה אם זו הייתה ריאל ששמה עליו 120מ' וגואלת אותנו מכאב הראש הזה. אבל פאקינג מנצ'סטר פאקינג יונייטד? איכסה.

בחזרה למרקאטו - אני קצת לא יודע מה אנחנו מתכננים או אפילו אמורים לעשות עם כל הכסף הזה. וראטי הוא פחות או יותר השחקן היחיד שיכול לשדרג משמעותית את הקישור המסתמן כבעייתי שלנו, אבל הוא רק חתם על חוזה חדש ולא הולך לשום מקום. שאר העמדות בסגל פחות או יותר סגורות ובמצב הנוכחי אני מניח שאכן נקדיש את רוב המשאבים לקישור, שניים מתוך גוסטבו/ויטסל/מאטוידי/מאטיץ' ואני מבסוט.

ועוד הערה קטנה - קאמורנסי לא סמל יובנטיני. שחקן גדול ואחד מהיותר מהנים שראיתי בשחור לבן אבל באותה מידה גם שכיר חרב אינטרסנט ואגואיסט שנשאר איתנו ב2006 רק בעל כורחו. קצת התבאסתי שנבחר להיות אחד מ50 הכוכבים בסטאדיום.

Franco אוהב/ת את זה.
  14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אכן אולי יקרה וזה לבטח לא יהיה קל, אבל יש שם מאמן שבנוי לזה, וכסף, וביחד הם יוצרים כוח משיכה שבכל חלון העברות הופך לחיזוק כמעט ודאי. האולי הזה מגובה בשני מרכיבים די חשובים שבדרך כלל מניבים הצלחה. האולי שיובנטוס תיגע בפסגה האירופית קיים גם הוא. בעיניי האולי הראשון חזק יותר מהאולי השני. זה כל הסיפור.

"מכוון" כן. ב"מסתערים" יש נימה עם פייבוריזם (בהקשר לדיון וזה), וזה נמצא כרגע רק בעיניים הבורקות של האוהדים כאשר מחתימים להם "שמות". מניסיון אישי ורע, "אליפות המרקאטו" זה לא תואר "כל כך" חשוב. האם יובה התחזקה או לא, אני מעדיף שנבחן בסוף אוגוסט.

לפי הבנתי הנקודה שלך היא שההיבט הכלכלי השפיע על המקצועי, ואף גרם לו לעשות בחירה לא נכונה. אני אומר שאפשר גם וגם. גם לפצוץ את הכיסים וגם להנות ממקפצה לעבר היעדים שלו לזכות בתארים קבוצתיים ואישיים.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי, במקום להמשיך ללכת בין פרחים: מה שאנצו אמר. תמשיכו את זה ביניכם.

אנצו, מאטווידי הוא האמ-אמא של השדרוג בקישור הנוכחי שלכם. BOX-TO-BOX טופ 3 באירופה היום לדעתי (אחרי וידאל ונינג׳ה).

מצב נושא:
הנושא נעול.