יובנטוס 2016/17 :: מכוונים גבוה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי,

רק שאלה אחרונה לגבי ההסתערות על הצ'מפיונס והטירוף של האוהדים. יש כאן מישהו שהיה מוכן בתחילת הקיץ לswap ישיר בין פוגבה להיגוואין?

@Enzo Maresca , אם הייתי מציע דבר כזה בסיום העונה שעברה, לא היית לוחץ על כפתור "דווח"?

2. Enzo Maresca Member

אף פעם לא הבנתי מה הכפתור הזה עושה. בלי קשר, זה הרי ידוע שאין תקווה למלשינים.

מקווה שאתה לא יוצא מנקודת הנחה שגויה שהכסף שהולך להיכנס מפוגבה יועד מלכתחילה לרכישת היגואין. הציפייה הייתה שהשלד הקיים + היגואין (ואלבס, בנעטיה, פיאניץ', פיאצה ואלו שעוד יגיעו) ייקחו אותנו עוד צעד קדימה באירופה. המטרה היא להפוך מקבוצה שמגיעה כאנדרדוג מובהק למפגשים מול "הגדולות באמת" לכזו שלא נופלת מהם ברמת הסגל, לפחות לא משמעותית - הכל בשביל לקרוא תיגר אמיתי (אם "להסתער" מרגיש לך שחצני מדי) על הגביע המחורבן הזה בשנתיים שנותרו לנו ליהנות מבופון, קייליני, ברצאלי ומארקיזיו. זה הלך הרוח סביב המועדון מגובה בהצהרות של המנהלים, לא סתם טירוף של אוהדים. ברור שהעזיבה של פוגבה לא עוזרת למימוש הרעיון המקורי, אבל זה מה יש ומארוטה ייאלץ לעשות עוד כמה מהלכים גדולים על מנת שחסרונו יורגש כמה שפחות. אני כטבעי אופטימי ואפילו די בטוח שהעונה נהיה קבוצה טובה יותר.

@רודמן , מאטוידי חיה רעה ובוודאות האופציה הכי טובה לחיזוק שיש כרגע בשוק. עדיין, הוא לא פוגבה ומרגיש לי שאנחנו צריכים עוד קשר איכותי אחד בנוסף אליו על מנת לא להיפגע משמעותית מהעזיבה של POGBUCK.

3. Raulito Madridista

יובה ניצחה 3:2 את ווסטהאם בבכורה של היגואין ודני אלבס.
    תוך שלוש דקות יובה כבשה פעמיים בעזרתם של דיאבלה(18') ומנדג'וקיץ'(21') אך האנגלים הצליחו לחזור למשחק מצמד של אנדי קארול(34' ו-52'). גונזלו היגואין עלה לשחק במחצית להופעת בכורה לא רשמית במדי הגברת הזקנה כשהחליף את הקרואטי, אבל שער הניצחון הגיע דווקא ממחליף אמר - סימונה זאזה שהחליף את פריירה בדקה ה-69 וכבש את שער הניצחון כשנותרו חמש דקות לסיום. זאזה קיבל כדור ארוך מההגנה, השתלט נהדר ובעט לרשת. עוד קודם לכן יובה מצאה את המשקןף. דניאל אלבס פתח בהרכב והוחלף במחצית.

- אלגרי הבטיח שפוגבה יגיע לאימון של יובה ביום שני אבל כנראה טעה. בכל-מקרה עוד אמר אמש - "יובה יודעת מה זו ענווה. האליפות לא נמצאת בכיס".
    - היום דווח שבונוצ'י הודיע חגיגית לסיטי כמו שהיה צפוי - "אני נשאר ביובה"

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לרומן אברומביץ׳ לקח 9 שנים מי יודע כמה מליונים וכמה שחקני על ומאמני על כדי לזכות באלופות,סיטי ופסז עדיין לא עשו את זה, מוריניו בא אחרי קדנציה לא משו בכלל ובעיקר הראה איך בשתי הקבוצות האחרונות שלו הוא מאבד את חדר ההלבשה. יש הרבה דברים שאני מסכים שהם pro במעבר הזה שלו, אבל להגיד שזה סיכוי טוב יותר לזכות באלופות, ועוד בוודאות כזו.....

מה הקטע עם בופון? מה הקטע עם ה״סמלים״? זה חדש לך הקטע הזה שאוהדים לא מרוויחים מהמליונים האלה אבל זוכרים רגעים כאלה הרבה מאוד זמן? פוגבה תרם יותר מנדבד? אוף, באמת..

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן. עם דגש על התקופה בה הגיע, הבוסט שנתן לתהליך הבניה של יובה, והירושה שהוא משאיר.

6. FelaKaT Member

אני משוכנע שיובנטוס הביאה את היגוואין בידעה שהעזיבה של פוגבה היא שאלה של זמן ולא שאלה של האם (אני די מסכים עם הטענה שעשינו טרייד ישיר של פוגבה בהיגוואין פלוס כמה ג'ובות). בדיוק מהסיבה הזאת אני לא מצפה לעוד רכישה מפוצצת (40 מילון וצפונה) אלא בעוד קשר בדרג ב' ומטה (וויטסל, מאטיץ') במקרה הרע ובמקרה הטוב מטווידי. אגב, אני די בטוח שאם אחד מאלה לא יגיע, אין לנו תוכנית מגירה ומי שיגיע יהיה איזה ברוזוביץ'.

אני לא מאוכזב מפוגבה, בסוף מוריניו ואיברהימוביץ' כריזמטיים פי עשר בערך מכל שחקן ביובנטוס ועם שילוש השכר אני בטוח שיעדים פחות אטרקטיביים היו נראים לו יותר מעניינים מאשר יובנטוס, שיהיה בהצלחה ותודה על תקופה נפלאה, את שורת הסטטיסטיקה שלו מילאנו עם פיאניץ', עכשיו צריך להביא מישהו(ים) שיתנו את הפן הפיזי.

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין כאן בכלל ספק :
    פוגבה > היגוואין
    פוגבה > היגוואין + 15-25 מליון
    האמת, כנראה שזה גם פוגבה + מוראטה > היגוואין + מטווידי(שזה כנראה המצב האופטימלי מבחינתנו )

אנחנו נאלץ לחיות עם זה, הקיץ הזה הפך מחלומי למעורר מחלוקת

8. JohnTerry26 Member

דוקא יש מצב שהייתי לוקח את היגוואין ומאטודי, אבל הם מבוגרים בהרבה וכמובן שפוגבה ומוראטה כבר היו חלק מהקבוצה שזה יתרון משמעותי.

אבל לא נראה לי הגיוני כל הסיפור עם מאטודי, זה יוציא את פסז׳ חלשים בהרבה מעונה שעברה, יחד עם העזיבה של זלאטן.

לואיז גוסטבו נשמע כמו אופציה מעניינת יותר מוויטסל ומאטיץ׳ אם כי עדיין שלישיית קישור של אחד מהם עם פיאניץ׳ ומרקיזיו (חדיירה) זה טוב אבל זה לא מדהים.

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מטווידי הוא בגדר שמועה , שדי הופרכה היום באדיבות פסז׳ . קשר פיזי עם שכל וטכניקה זה לא משהו שמוצאים בקלות, אפשר להגיד עליו הרבה דברים רעים אבל לתמנון יש איכויות שרואים פעם בדור.

לא יודע מה להגיד לכם, אין לי אפילו שם אחד שעולה לי לראש.לא מצפה שיקרה פה משהו גדול מעבר לסותם חורים

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

גם על היגואין אמרו את זה, ומה בסוף..?
    בכל אופן פחות סביר, לאבד בעונה גם את זלאטן וגם אותו.. קשה להאמין. אבל ההכחשה לא בהכרח הדבר שפוסל. הכל מלחמה פסיכולוגית..

11. golding מנהלים

בגאזטה מדווחים ש׳רק׳ 73 מיליון יורו מתוך ה105 הועברו ליובנטוס, כשעם בונוסים הסכום עשוי להגיע ל78 מיליון.

שאר הסכום הלך לראיולה (25 מיליון), בית לפוגבה (5 מיליון, וואט דה פאק?) ועוד כ2 מיליון לקבוצות הקודמות שלו.

מעניין. אם זה נכון, אני לא כל כך מבין איך יובה הסכימה לזה. וראוילה אשכרה הרוויח מזה 35 מיליון יורו (10 נוספים מיונייטד).

אה כן, ואתם רוצים את מאטיץ׳. קחו אותו ואל תעליבו אותנו עם הצעה שכוללת את זאזה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/16
  12. Enzo Maresca Member

באתר הרשמי שלנו נכתב שקיבלנו 105+5 בבונוסים וגם פאבריציו רומאנו צייץ לא פעם שיונייטד שילמה את העמלה של ראיולה. אני נוטה להאמין להם ומקווה שבגאזטה מחרטטים כהרגלם בזמן האחרון, אם לא זה ביזיון גדול.

קצת לא ברור לי איך דווקא מאטיץ׳ הפך למטרה מספר 1 שלנו כשמעבר לסימן השאלה הבסיסי סביב היכולת הנוכחית שלו אני חושב שיש פה גם בעיה מסויימת בתפקוד שלו בשיטת המשחק ובמערך של אלגרי. ממה שראיתי הוא משחק בעיקר כעוגן מעל ההגנה (אותו דבר לגבי לואיז גוסטבו) ובהנחה שפיאניץ׳ ומארקיזיו מכסים את עמדת הרג׳יסטה, אנחנו צריכים לשים דגש על השחקנים שבצידי הקישור - מחליף ישיר לפוגבה בשמאל ואלטרנטיבה ראויה לקדירה וסטורארו מימין. מאטוידי, ויטסל ואיסקו (תודו שהתגעגעתם) יתאימו לסגל שלנו הרבה יותר ממאטיץ׳ מגוסטבו.

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו צריכים מישהו שהוא בוקס-טו-בוקס בדגש על פיזי. פיאניץ׳, מרקיזיו וגם חדירה יענו על הצרכים הטכניים.
    מי האידיאל במקרה הזה? הטובים בעולם הם כנראה וידאל/נינג׳ה אבל שניהם לא אופציה.
    אם נאפולי מוכנה לתת לנו את אלאן אני גם אהיה מרוצה.

בפועל? אולי לואיז גוסטבו הוא השם היחיד שאפשר להביא כרגע ויהיה סותם חורים מספיק טוב..

14. golding מנהלים

אם אתם שואלים אותי, מאטיץ' יכול להיות הרבה יותר אפקטיבי כקשר בוקס-טו-בוקס. נכון שהוא לא מאוד מהיר, אבל יחסית לגודל שלו הוא דינאמי ולבחור יש יכולות עם הכדור. אני חושב שאם הוא באמת היה רוצה להישאר בצ'לסי, ההגעה של קאנטה הייתה יכולה לגרום לו לחזור לעצמו.

מכיוון שדי ברור שהוא כבוי כבר תקופה ארוכה, אני מקווה שנמכור לכם אותו.

Don Joan Roman ו-אלעד אוהבים את זה.
  15. Don Joan Roman Member

אני מת על מאטיץ', מבחינתי הוא המחליף האולטימטיבי לפוגבה יחד עם מטווידי, אמנם זה היה לפני די הרבה זמן אבל בבנפיקה הוא היה אדיר, הרבה יותר טוב ממה שהראה אצל האנגלים, מאוד אשמח אם הוא יגיע

Sent from my m3 note using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.