יובנטוס 2016/17 :: מכוונים גבוה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אמנם חלק מהתוכנית שלי בערוץ החדשות בא אני מארח בעיקר את עצמי ומדבר על השחקנים הטובים שעזבו את הליגה (תוכנית מצליחה למדי, כבר הרבה פרקים מאחורי), אבל הפעם אפרסם כאן: סימונה זאזא חתם בווסט האם. יובה תקבל 25 מיליון עכשיו ועוד 3 בבונוסים. וזאזא יהיה די עשיר.

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שכתבתי פה כשכל סיפור העזיבה שלו התחיל - עצוב כי הוא רצה להצליח פה, כי כסף פחות היה חשוב לו, ומעל הכל - הוא איטלקי, וזה כואב שהקבוצה הזאת היא עם מעט איטלקים..

Gianluigi Buffon אוהב/ת את זה.
  3. DRORIKO Member

אחלה עסקה לכל הצדדים. זאזא ילך לקבוצה שהוא יקבל בה הרבה יותר הזדמנויות וגם ימלא את הכיס שלו. יובה מנגד תקבל 25 מיליון על שחקן ששווה הרבה פחות מזה.

4. yanivnew91 Member

אהלן חברים
    אני מקווה שאני לא עובר על איזשהו חוק פה או משהו.

אני יודע שיש כאן כמה אוהדי יובה שרופים ובגלל זה אני רוצה לשאול אם יש פה מישהו שהוא חבר מועדון של יובנטוס והוא יכול לעזור לי לרכוש כרטיסים למשחק במחזור הראשון של ליגת האלופות נגד סביליה.
    כרגע המכירה היא רק לחברי מועדון ולקהל הרחב היא תפתח ב8 לספטמבר והעדיפות שלי היא לשריין כרטיסים כמה שיותר מוקדם.

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר מועדון רשאי לקנות כרטיס רק על שמו, ורק אחד.
    תעדכן באתר הרשמי מתי הכרטיסים נפתחים למכירה הציבורית ואז תקנה.

- קוודראדו חוזר אלינו באופן רשמי, שוב בהשאלה,הפעם עם חובת רכישה.
    5 + 20 , אני לא כלכך מבין איפה הוא ישובץ, מקווה מאוד שזה לא דוחק את ליכשטיינר החוצה כמו השמועות שהיו ..
    - אחרי שנראה היה שנתחזק בבינוניות של ויטסל , זניט ניסו לסחוט את הלימון ודרשו ברגע האחרון עוד כמה מיליונים , עכשיו זה נראה שאנחנו נהיה עד ינואר לפחות עם קישור מאוד רך, זניט תפסיד את ויטסל בחינם, שכנראה יגיע להוסיף לנו בינוניות בקיץ.

6. DRORIKO Member

שמח על ה"חזרה" של קוואדרדו,עכשיו כשפוגבה לא פה אנחנו זקוקים בנוסף לדיבאלה לעוד שחקן עם "מג'יק" ברגליים, כזה שבמבצע אישי יעזור לך לחדור הגנה (רק שיהיה ברור, אני לא בא להגיד שקואדרדו בא להחליף את פוגבה,אבל נראה לי שהבנת למה אני מתכוון)

לגבי ההצבה של הקולומביאני, יש כמה אופציות. גם כמובן כמגן ב-3 בלמים אבל גם כקיצוני, ואלגרי כמה שיחק איתו שנה שעברה בעמדה הזאת

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/16
  7. yanivnew91 Member

תודה רבה

אז אני אנסה כיוון אחר
    מכירים סוכנות כרטיסים לא יקרה ואמינה שאפשר למצוא במחיר טוב כרטיס לאורך המגרש?

8. golding מנהלים

אפילו לא קלטתי שהסיפור עם וויטסל התפקשש. לא יודע אם אלה בשורות טוב או לא עבורכם.

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

החזרה של קוורדאדו מצויינת, השחקן היחיד (בזמן המועט שזכה לקרדיט) שהיה טוב גם בתחילת העונה הזוועתית, תוספת טובה טכנית עכשיו כפוגבה עזב בכלל.

עצוב לי במעט על ליכשט, אבל כנראה שהגיל עושה את שלו, למרות שעם איך שדני אלבס נראה בינתיים ההיררכיה צריכה להיות במעט שונה.

וויטסל כמחליף אפשרי להרננס (שבסוף נדמה לי נשאר..), אולי.
    אני רוצה לקוות שלא באמת ייעדו לו בורג מרכזי.. :\

טוב שלא הגיע.

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/16
  10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה בעניין שויטסל לא הגיע בסוף נכון?

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כן. ו..?

12. Raulito Madridista

ציינו בצד הלבן-שחור של טורינו את חגיגות חמש השנים להקמת האיצטדיון החדש של יובנטוס. מאז הקמתו של המתקן, שוחקו בו 129 משחקים מתוכם 100 ניצחונות (78%) ונכבשו 272 שערים (2.11 בממוצע). בעונה שעברה יובה הפסידה רק משחק בית אחד - במחזור הפתיחה נגד אודינזה. היא סיימה בתיקו בשני משחקיה הביתיים הבאים ואחר-כך ניצחה בכולם כשהיא סופגת בסה"כ 6 שערים בלבד. בשנתיים הקודמות היא כלל לא הפסידה בבית ובעונת 2013/14 רשמה מאזן מושלם בליגה עם 19 נצחונות! ובנושא אחר: במשחק הקרוב נגד סאוסאולו אמור מירלאם פיאניץ' לערוך הופעת בכורה במדי הקבוצה. סמי קדירה מנגד שכבש שני שערים בשני מחזורי הפתיחה - מעולם לא הצליח לעשות זאת קודם לכן באף קבוצה בה שיחק.

13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ליכשטיינר עם משחק מעולה, נותן לאלגרי סיבות חיוביות באגף, חוזר לעצמו.
    ולדעתי, ה-תמונה של המשחק:

https://scontent.fsdv1-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/14258152_1992097901017023_3855449970543751893_o.Xxx

14. Raulito Madridista

https://pbs.twimg.com/media/Cst0KOWWcAAb4Dp.Xxx

אלסנדרו דל פיירו האגדי חוגג 23 שנה למשחק הבכורה שלו במדי יובנטוס, אז עלה כמחליף וכבש שער מול פוג'יה. את 'טקס הטבילה' עשה לו אגדה אחרת - רוברטו באג'יו. ותודה לציוץ של אסף אקרמן. הנה השער - בסרטון הזה, 0:27
    בעונת הבכורה ביובה הוא רשם 11 הופעות בליגה(ו-14 בסה"כ) במהלכן כבש 5 שערים, ולפי ויקיפדיה במשחק הבכורה שלו בהרכב יובה הוא הרשית שלושער נגד פארמה! דווקא העונה השנייה שלו בקבוצה הייתה הארוכה ביותר עם 50 משחקים, אז כבש 11 שערים, בהמשך 13 שערים, קפיצה ל-15 ואז עונת השיא בה הוביל את יובה לאליפות איטליה וגמר ליגת האלופות(עשרה שערים בעשר הופעות בקמפיין אירופי עצום שלו) נגד ריאל מדריד - 32 שערים בעונת 1997/98. יובה הפסידה בגמר באמסטרדם ארינה. בעונה אחר-כך סבל מפציעה קשה. את ההיסטוריה של דל-פיירו אתם מכירים, רק נחזור על המספרים:
    290 שערים ב-705 משחקים: שיאן ההופעות ושיאן השערים| 6 אליפויות איטליה - ללא השתיים שנלקחו| גביע אירופה אחד - 1996| גביע אחד| 4 פעמים סופר-קופה איטלקי| סופר-קאפ אירופי אחד| 19 עונות בהן נתן הכל למען החולצה השחורה-לבנה, וכמובן שעזב כאלוף וכבש במשחק האליפות נגד לאציו ואחריו דמע. כולנו..

אגדה. יש לי חולצה אחת של דל-פיירו. אני תמיד אהבתי את ראול וחבר טוב מהביה"ס שבגללו אני אוהב כדורגל - אהד את יובה ודל-פיירו. היינו מתווכחים בתור ילדים מי שחקן טוב יותר. אגב, סתם אנקדוטה, אולי אירוני - בערך בתקופה בה דל-פיירו עזב את יובה - נותק הקשר..

Dayatso, Gianluigi Buffon ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  15. DRORIKO Member

הגדול מכולם. הבן אדם שבזכותו אני אוהד את יובה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/16
    Dayatso ו-Gianluigi Buffon אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.