יובנטוס 2016/17 :: מכוונים גבוה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסתבר שהעין שלי הייתה חדה מספיק, רוגאני אכן סובל מנקע, כמוהן גם אסמואה . הראשון סובל מקרע חלקי בעוד אסמואה ממלא.

למזלנו סטורארו אמור לחזור ונקווה שהוא ישחק במקום הגנאי שנראה פשוט נורא מתחילת השנה,
    לגבי רוגאני - באסה.. שיחזור חזק יותר

2. DRORIKO Member

רוצה להגיד משהו על דני אלבס. מצד אחד אני שמח שיש לנו אותו בקבוצה, עוד אחד שיוסיף "סקסיות" למשחק שלנו. מצד שני האובר-הרפתקנות שלו מסוכנת ובעתיד גם תעלה לנו בשערים.

3. Don Joan Roman Member

אין לי בעיה שהיא תעלה לנו בשערים אם היא גם תגדיל לנו את המכסה בצד השני היה ברור לכולם ובוודאי גם לאלגרי שהברזילאי שונה 180 מעלות מליכט, וזה דווקא מצויין כי זה מבטיח גיוון

Sent from my m3 note using Tapatalk

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  4. DRORIKO Member

אובר הרפתקנות זה לא רק לעלות הרבה למעלה שעם זה אין לי בעיה, אלא כל מיני נסיונות לדריבלים באיזורים מסוכנים

5. DRORIKO Member

לפי הדיווחים מרקיזיו אמור לחזור עד סוף אוקטובר

6. Raulito Madridista

ג'יאנלואיג'י בופון זכה בתואר ה-Golden Foot במהדורה ה-14 שלו. השוער בן ה-38 זכה בפרס שמוענק לשחקנים מעל גיל 28 והוא המנצח של שנת 2016 כשהוא גובר על שחקנים כמו כריסטיאנו רונאלדו וליאו מסי שטרם זכו בפרס. בופון קיבל את הפרס בטקס מיוחד במונטרה-קרלו. הקולות נבחרים ע"י אוהדים וגם ע"י שחקנים וחבר מושבעים. בופון הוא השחקן החמישי הרביעי שזוכה בתואר, כולם שחקני יובנטוס לשעבר חוץ מפרנצ'סקו טוטי, הזוכה בשנת 2010 - די-באג'יו היה הראשון לזכות בתואר, בשנת 2003 כשהיה כבר שחקן ברשיה; נדבד זכה בו בשנת 2004 ודל-פיירו ב-2007. עוד קצת היסטוריה - איטליה מובילה עם 5 נציגים שזכו בתואר ואחריה ברזיל עם 3(רונאלדו, רוברטו קרלוס ורונאלדיניו). הזוכה בתואר בשנה שעברה היה סמואל אטו.

7. DRORIKO Member

הקהל מספר 1 בעולם

8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנדז׳וקיץ׳ וקייליני גם בחוץ מה שמשאיר את רשימת הבלמים והחלוצים שלנו במצבת מאוד דלה, 3 בלמים טבעיים ו2 חלוצים.
    יהיה מעניין האם אלגרי יפתח ברביעייה אחורית כדי לאפשר בלם אחד בספסל למקרה ויהיה צורך או שיהמר ויכניס את כולם. אני רוצה להמר ולהגיד שאלגרי יבחר להיות זהיר כביכול ולהשאיר מישהו על הספסל למקרה ונצטרך אותו. כמו כן בחלק הקדמי אני נוטה להאמין שלמרות שקין זומן במידה ויהיה צורך לרענון בחלק הקדמי קוודראדו יהיה זה שיכנס ויתופקד מאחורי החלוץ (כמו שקרה שדיבאלה יצא נגד אודינזה) ולא הצעיר בן ה16.

משחק מאוד מאוד חשוב, הרבה יותר ממילאן בעוד שבוע, מקווה שלא נסתבך כמו שאנחנו אוהבים

9. Dayatso #BlackAndWhite#

כוכבי על לאורך ההיסטוריה קיבלו הזדמנות בגיל צעיר מאוד- דל פיירו, cr7, מסי וכו'
    אשמח לראות מה קין שווה...

Sent from my HTC_M8x using Tapatalk

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד מהם לא שותף בגיל כזה צעיר , בטח שלא בליגת אלופות במשחק מכריע, בוז׳אן הוא הדוגמא היחידה שמצלצלת לי, ולא יצא משו ממנו

11. Dayatso #BlackAndWhite#

אמרתי שאשמח לראותו, לא אמרתי שאשמח לראות אותו פותח, אבל בואו נגיד שאם נוביל בהפרש גדול בדקה מאוחרת או שלחלופין נהיה בפיגור כי דברים פשוט לא הולכים אני אשמח שיתנו לילד הזדמנות (זה לא שיש אפשרויות אחרות) אולי זה ישתלם לנו...

מה שבטוח זה עדיף על חילוף סטייל, למינה החוצה, סטורארו פנימה

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם במידה ונצטרך לשלוף אס מהספסל, סיכוי עותר סביר שזה יהיה קוודראדו שיכנס( נגיד למעבר ל4-3-3) ולא קין.

13. Dayatso #BlackAndWhite#

מי אמר שלא נעלה כבר ב4-4-2 עם קוואדרדו כמו במשחק הקודם?

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא אמר, אני מניח שאלגרי ירצה להשאיר אופציה על הספסל למקרה וצריך לעבור למערך יותר התקפי, או לחילופין יעדיף להזיז את קוודראדו קדימה במקרה ויהיה צורך. אני מאמין שקין יכנס רק אם באמת לא תהיה ברירה/נוביל משמעותית

האם אני מאה אחוז צודק? ברור שלא, אבל זאת ההנחה שלי

15. DRORIKO Member

@Franco אתה יכול לספר עליו קצת?

מצב נושא:
הנושא נעול.