יובנטוס 2016/17 :: מכוונים גבוה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

ראה הראיון שהעלתי למעלה עם אברה,זה מסביר הכל. אגב ראיינו את מנדז'וקיץ' אחרי שירד עצבני בחילוף והוא ענה "״מבחינתי, הקבוצה תמיד מעל הכל, ואני כלוחם בקבוצה הזו תמיד רוצה לעזור להשיג את הניצחון." מלך

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

עונת חידושי החוזים נמשכת , גם סטורארו נשאר איתנו עד 2021 - Official: Sturaro renews with Juventus | Football Italia

- יש דיבורים גל על חידושי חוזים גדולים עם דיבאלה ובונוצ'י , נקווה שהם גם יסגרו בקרוב
    - דיבאלה דיבר עם הקוריירה ואמר כמה דברים מעניינים.
    הראשון שבהם הוא שיובנטוס צריכה לראות את הCL בתור מטרה ולא בתור חלום , זה אומנם קיטשי אבל זה דיבורים של שחקן שבא לעבוד, ולא רק לדבר וזה מתחבר מצוין לאופי שאנחנו מחפשים
    השני זה שהוא אמר שהוא רוצה להישאר ביובנטוס לזמן ארוך ושהוא מרגיש מחובר לצבעים והמועדון, זה אומנם לא אומר כלום, אבל אני מקווה שיש גם כוונה אמיתית מאחורי המילים האלו,וכשיגיע הקיץ ויבואו ההצעות מסיטי/ריאל/באיירן/בארסה ושות' הוא גם באמת יבחר להשאר.

Dayatso אוהב/ת את זה.
  3. תומר1989 Member

דיבאלה עושה רושם מרגיש שהוא בטופ ושאין לו יותר איפה להתקדם מפה. הוא נראה כמו אחד שמחובר מאוד למועדון ובטח לא אחד שילחץ למעבר אם תגיע הצעה גבוהה על השולחן
    בניגוד גמור לפוגבה שהביא משפטים בנוסח " נהנה ביובנטוס אבל אי אפשר לדעת מה יהיה"

Dayatso אוהב/ת את זה.
  4. FelaKaT Member

אין לנו מישהו למכור לסין? הם אשכרה משלמים לבוקה פי 3 (?) ממה ששילמו לנו.

5. Don Joan Roman Member

יש הרבה, השאלה אם הסינים יקבלו אותם כי הסינים עובדים לפי שמות ולא בהכרח לפי יכולת

Sent from my m3 note using Tapatalk

6. תומר1989 Member

הרנאנס השם הראשון שעולה לי לראש שאפשר לשלוח לסין עוד בינואר. בקיץ הקרוב גם את חדירה ומנדזוקיץ' אפשר לשלוח לשם. אבל כמובן שהכל תלוי פה ברצון השחקנים, לא כל שחקן מוכן להעתיק את החיים שלו לסין אפילו עם השכר שמשלמים שם.

7. Don Joan Roman Member

במידה וויטסל מגיע אז הרנאנס כן.
    את מנדזוקיץ' לא הייתי משחרר כל כך מהר, אבל אולי זה כי אני משוחד, ממש אוהב את השחקן הזה, גם את סמי הייתי משאיר בסגל, הוא כובש שערים לא מעטים יחסית לקשר אחורי, עובד מאוד קשה על המגרש ובדרך כלל אחד מהאנדר-רייטדים

Sent from my m3 note using Tapatalk

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

עונת החידושים ממשיכה, ובונוצ׳י הוא הבא בתור.
    לאו חתם על חוזה חדש עד 2021 וירוויח 4.5 מליון יורו פלוס בונוסים . חידוש חשוב בתקווה להרחיק כל מיני פפים וקונטאים שיפזלו אליו בקיץ
    Official: Bonucci renews with Juve | Football Italia

הבא בתור אמור להיות דיבאלה

---
    מארוטה התראיין היום לתחנת רדיו ואמר ש"קלדרה וגליארדיני הם כשרונות מעניינים ויובנטוס תמיש מחפשת להשאר עם שלד איטלקי ומנצח."
    עוד הוא אמר ש"ויטסל הוא אפשרות אבל נצטרך לראות מה האופציה הכי טובה עבור החלון בינואר"
    חוץ מזה הוא אישר שיובה רוצה לממש את האופציה על בנטאקור אבל רק בשנה הבאה (לא ברור אם הכוונה ליוני או אחרי)

מה אנחנו מבינים? קאלדירה מקושר אלינו הרבה לאחרונה וגם אמר שהוא מוחמא מהתעניינות של יובה לגביו, היו דיווחים שאמרוטה יפגש היום עם מנהלי אטלנטה כדי לדבר עליו, הדיווחים הם על 15+5 בבונוסים וקלדירה יגיע אלינו בפועל רק ב2018.
    האם זה ודאי? עדיין מוקדם..

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/16
  9. SerieA Il Capitano

איך לכל הרוחות והשדים אטאלנטה מוכרת בלם צעיר ומוכשר בכל כך מעט כסף? כלומר, לפני שנה מילאן שילמה 30 מיליון על רומאניולי. איך פה זה 15 פלוס בונוסים?

כלומר, אני משער שאטאלנטה פשוט רוצה יחסים טובים עם יובה כי לא כדאי להסתבך עם הבוסית מהצפון, אבל זה עדיין מעצבן בטירוף.

אני די בטוח שאפשר למכור אותו לצרפתים או האנגלים בפי 2 כסף. אולי השחקן לא רוצה.

10. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

@SerieA, אל תשכח שרומאניולי נמכר אחרי שבאמתחתו עונה וחצי בסרייה א'. לקאלדרה יש בקושי 10 משחקים (בסרייה א'), ועם כל הכבוד לפוטנציאל שלו (והוא גדול מאד, לאף אחד אין ספק לגבי זה), לא ישלמו על אף שחקן עם כזה רזומה 30 מיליון וצפונה. מה שכן, יובה עושה פשוט מחטף גדול.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה.
    +
    20מ' כולל בונוסים והשחקן ימשיך באטאלנטה, זה יותר ממה שמילאן הציעה לרומא על רומאניולי שבגיל 19 נתן עונה דומה לזו הנוכחית של קאלדרה (בן 22). שם זה עלה בעוד 7מ' כי המאמן נורא התעקש עליו והעסקה הייתה מול רומא ולא אטאלנטה.

מוצדק והגיוני למדי.

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/16
    Gianzola, DRORIKO, Don Joan Roman ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  12. SerieA Il Capitano

כמובן שיש בדברים שלכם היגיון רב! אבל, מדובר ביובה עם הרים של כסף, לא רומא או פיורנטינה. מדובר על שחקן צעיר ומוכשר שמאוריציו זאמפריני היה עושה ממנו עשרות מיליוני יורו. מוזר לי מאד הויתור המהיר הזה על שחקן בשביל כ"כ מעט.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

די מארציו גם מדווח שיש מירוץ משולש בין המילאנזיות ויובה על גאגליארדיני (ככה כותבים?). לא מכיר את השחקן, איך הוא?

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

גאליארדיני.
    סוס.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי, אתה GM מבוזבז.

מצב נושא:
הנושא נעול.