יובנטוס 2016/17 :: מכוונים גבוה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. תומר1989 Member

בקיצור- תתכוננו לעוד 7 אליפויות ברצף

2. Don Joan Roman Member

סינים בדרך

Sent from my m3 note using Tapatalk

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת ידע כללי:
    הכנסות זו השורה הראשונה.
    רווח (הכנסות פחות הוצאות) זו השורה האחרונה שמורכבת מהשורה הראשונה פחות השורה השניה (בתוכה מחושבות המשכורות) והשלישית (+ עוד כמה דברים אבל אני לא רוצה לסבך יותר מדי).

הוצאות עבור שחקנים יש כל חודש, כל השנה (משכורות). למכירת\קניית שחקנים אין שום קשר להכנסות מאחר וזה תחום פיננסי אחר לחלוטין שמופיע בדו"ח נפרד.

אין טעם לנסות לחשב קניות\מכירות שנתיות מאחר וכל עסקה נפרסת (על גבי כמה שנים) באופן שונה.

4. Don Joan Roman Member

תודה על השיעור בחשבונאות ודו"ח רווח והפסד, בכל מקרה אני התכוונתי לכך שמעניין אותי בסוף השנה מה יראה מאזן ההכנסות ומה יראה מאזן הרווח הנקי, כל שאר הנתונים פחות מעניינים אותי, לפחות כרגע.

5. FelaKaT Member

מחשבות אחרי אתמול:
    עוד משחק חלש-בינוני של יובנטוס שממשיך יכולת חלשה.
    בשביל מה הביאו את רינקון אם לא למשחקים כאלה?
    אלכס סנדרו מדהים, אבל לא הגיע הזמן לתת לו לנוח?

יובנטוס צריכה לעשות את רוב הקניות שלה מאטלנטה בעונה הבאה - כאשר קסי חייב להיות המועמד המוביל וללכת עליו בכל הכוח.

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא בניגוד לביקורת שלי בזמן האחרון, המשחק אתמול היה טוב. היינו רגועים ולרגע לא היה נראה שאמפולי תעשה משהו,מנגד זה היה נראה שזה ברור שאנחנו נבקיע והשאלה מתי. מנדוקיץ' היה יכול לגמור עם שלושער אתמול וזה עד המחצית.
    מרקיזיו וסטורארו היו חייבים לשחק,שניהם חשובים מרינקון ביהררכיה, שנכנס להחליף את מרקיזיו.

לגבי רכש, קסי כבר רמז על החלום יונייטד שלו, וגם אם לא הם יקנו אותו יהיה עליו בידינג וור בקיץ - וכידוע לך - אנחנו לא מנצחים כאלה.
    חוץ ממנו, את מי בדיוק היית רוכש? גליארדיני כבר לא שם, ספינאצולה וקאלדרה שלנו... מי נשאר?
    בפנטזיה אנחנו נקנה מגן שמאלי מחליף,מגן ימני שירש את ליצ'י,קשר אחורי וקשר מרכזי. אם הייתי יכול ממש לפנטז הייתי לוקח את טוני קרוס/קאנטה ואת וידאל/פוגבה/נינג'ה. כמובן שאף אחד מהם לא אופציה ריאלית.

שאר הרכש תלוי מאוד בהאם המועדון רואה את עתידו 4-2-3-1 הנוכחי, אם כן אז יש מקום ל2 מתוך חלוץ מטרה/שחקן מאחורי החלוצים/שחקן כנף.
    הערכה שלי שאם זה יהיה המצב אז יחפשו להביא בעיקר ווינגר ובזה אנחנו נסתפק.
    ואז יהיה משהו כזה: קווד(אלבס)--דיבאלה(פיאניץ')---ווינגר(פיאצה) כשמריו הופך להיות מחליף של היגוואין.פיאצה יכול להיות החלוץ הנוסף במקרה של מכת פציעות בחוד וגם לשחק בשני האגפים. אסמואה/סנדרו יכולים שניהם לתפוס את אגף שמאל במקרה הצורך. כשבעצם העמדה היחידה שיש בה רק שני שחקנים היא זו של דיבאלה.

סתם הערכה שלי כמובן

7. FelaKaT Member

חוץ מההחמצה של מנדזוקיץ' מול השוער אני לא זוכר משהו משמעותי במחצית הראשונה, חוץ מעוד משחק נרפה של הקישור ומלא איבודי כדור, מול אמפולי זה מספיק, בצ'מפיונס נהיה בבעיה.

הסיבה היחידה שאני עדיין אופטימי לגבי קסי זה שבאיטליה אנחנו שולטים ויש לנו סיכוי לא רע לרכוש את היהלומים שצומחים כאן, גם אם זה רק בתור צעד לקראת המעבר שלהם לקבוצה הבאה. קסי בכיף יכול לתת כאן שנתיים-שלוש ולעבור לריאל/בארסה/באייראן/אנגליות. אם יהיה בידינגוור אנחנו בהחלט נפסיד - אבל כל עוד אין מארוטה חייב לפעול כדי לרכוש אותו - במיוחד לאור השוק הדליל של סוג השחקנים כמוהו.

הייתי לוקח גם את קונטי ואולי פטאניה (בתור מחליף).

אגב, השידור של אטלנטה-נאפולי היה מביך אתמול, הם חירטטו שם כל כך הרבה (למשל שקלדרה גדל בנוער של יובה והוא עתיד לחזור אליה...) וראו שאין להם מושג על מה הם מדברים, למה לא לעשות קצת שיעורי בית לפני שעולים לשידור?

8. DRORIKO Member

היו לו עוד 2 החמצות(אחת מול שער ריק) וגם להיגוואין היתה החמצה

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@FelaKaT
    את זה שאנחנו נהיה בבעיה בצ'מפיונז(או מול כל קבוצה חזקה במרכז השדה) אנחנו יודעים, אבל יחסית למשחק של אחרי שמינית גמר בפורטוגל,עם לא מעט שינויים בהרכב וירידת מתח טבעית, זה דווקא היה משחק טוב. אמפולי לא באמת היוו סכנה,וגם מבחינה התקפית זה היה רק עניין של מתי.

קונטי מוכשר, אבל בטח לא הכרחי,לאנדראה השני אין מקום אצלנו. קסי הוא בהחלט מוכשר ומתאים - אבל אני לא רואה סיכוי אמיתי שהוא יהיה ביאנקונרו.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  10. itzik.miro Member

קסי זה השחקן הכי טוב להחליף את פוגבה, הלוואי שיבוא אבל אני דם חושב שזה פחות ריאלי, אבל יש הפתעות בחיים

Sent from my m3 note using Tapatalk

11. FelaKaT Member

גם מול פאלרמו הייתה ירידת מתח טבעית?

איך קונטי לא הכרחי כשליכשטיינר בקושי מסיים משחק ואלבס גרוטאה מהלכת בכל משחק שהוא מעל לרמה של אמפולי?
    בעניין פטאניה הוא לא הכרחי, אבל עם ההרכב החדש של אלגרי המחליף היחידי שיש לנו להתקפה זה פיאצה, לא יזיקו לנו עוד שחקנים מוכשרים שיכולים לעלות מהספסל או להיות חלק מהרוטציה. יש לו תכונות שאין לאף אחד אצלנו בהתקפה.

הייתי מבין את הוויתור המידי על קסי אם הוא היה משחק בצרפת או גרמניה - שם באמת אין לנו שום יתרון, אבל הוויתור עליו כאשר הוא משחק מעבר לרחוב בשוק שאנחנו שולטים בו זה קצת להפחית מהעצמה של יובנטוס.

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיחקנו יותר טוב מאשר מול פאלרמו לדעתי, אבל אני מבין למה אתה מתכוון.

קונטי לא הכרחי כי יכול להיות שההנהלה תחליט להישאר עם ליצ'י לעוד עונה ואולי לתת לפול לירולה את הצ'אנס בעונה שאחרי(18-19),או לשלב אותו כבר בעונה הקרובה(17-18). אם זאת מסכים איתך שזאת תהיה קניה נחמדה - בכל מקרה לא נקודת התורפה של הסגל.
    לפטאניה אין יותר מקום בסגל מאשר לזאזא עד אשר יראה אחרת.
    וראטי אפילו עוד לא הספיק לשחק עם הגדולים בשכונה וכבר לקחו אותו, גליארדיני נחטף לפני שקרע זוג נעליים באותה שכונה(הרבה יותר כואב מקסי שלא יגיע) וקסי כבר צובר הייפ בכל היבשת.

על כל אחד כזה שמציעים שיגיע אלינו צריך לשאול האם יש להם מקום אצל ריאל/באיירן/בארסה. אם אנחנו רוצים להיות כאלה אנחנו גם צריכים לרכוש בהתאם את השחקנים שלנו.
    אורסוליני/בנטאקור/לירולה/ספינאצולה/מנדרגורה/ליאלי הם כולם צעירים מוכשרים, בדיוק כמו שהיו וולפטו/לאנזפמה/ונטוצ'י/פסקוואטו/אקדל/פאוסטו רוסי ואני יכול להמשיך עם הרשימה הזאת עד מחר. נכון שהיום המגמה השתנתה,ועדיין לא כל פרוספקט צעיר צריך להיות ביובנטוס.

13. FelaKaT Member

אני גם לא חושב שכל פרוספקט צעיר צריך להיות ביובנטוס, אני אפילו חושב שכתבתי פה שההחלטה ללא ללכת על גליארדיני הייתה נכונה.
    השמות של השחקנים שציינת הם של שחקנים שכנראה במקסימום יהיו שחקני סגל נחמדים ביובנטוס, קסי הוא ברמה אחרת והוא בלבל של דיאבלה ופוגבה מהבחינה הזאת. חבל יהיה לפספס אותו, גם אם זה אומר שנרוויח אותו לתקופה קצרה יחסית.

14. SerieA Il Capitano

מדוע?

15. FelaKaT Member

כי לשפוך 30+- מיליון על שחקן, שזה בערך פי 2 מכמות המשחקים שלו בסריה א', כשכבר רכשת שחקן עם ניסיון דומה, הוא לא הצעד הכי נכון (לפחות אם לא מסתכלים על זה בדיעבד).
    תוסיף לזה את העובדה שהסיכוי שלו לקבל דקות ביובנטוס העונה הייתה נמוכה ולדעתי הוא סוג של שחקן שיובנטוס פחות הייתה צריכה לקישור, וזה פחות או יותר מסכם את הדעה שלי לגביו.

מצב נושא:
הנושא נעול.