יובנטוס 2016/17 :: מכוונים גבוה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. SerieA Il Capitano

@zitto strunz
    בוודאי שכל מקרה לגופו. כלל האצבע הוא שאם אפשר, לא עושים את זה.

לא הייתי מוכר את איקארדי ליובנטוס בשום אופן גם אם מביאים תחליף ראוי. זאת כי הוא שחקן שייתן להם שער בכל משחק במשך עשר שנים. הם יכולים לקחת את סאנטון, על הכיפאק.

אם תגיד לי שרונאלדו יגיע במקום איקארדי אז סבבה, אבל זה לא המצב.

כשאתה מוכר שחקן מוביל ליובנטוס אתה עוזר להם לזכות בליגה. אם שנינו מבינים זאת וזה מקדם את רומא, על הכיפאק.

פארדס לא כזה חשוב לכם מספיק כנראה.

היית מוכר את דה רוסי ב2005 ליובה?

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/17
    EO11 אוהב/ת את זה.
  2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@אפנברג - ההיגיון של מדידה לפי משחק אחד הוא השגיאה הגדולה שלך. באותה נשימה יכולתי להגיד שריאל חטפה מבארסה 3-2 ויובה נצחה את בארסה 3-0 = יובה טובה מריאל. זו שיטת דירוג של טוקבקיסטים ישראלים.העובדה שריאל טובה מנאפולי,לא אומר שמול נאפולי קל להגן.השיטה הזו מתעלמת מחוקים של מדידה סטטיסטית אמיתית או של הבנה מה אומרים המושגים "איכות" ו"תקן". שוב - קח לדוגמא את פרארי שנתתי לך בסוף.

זה לא סותר את העניין שכדי לזכות בליגת האלופות צריך את ההילוך השישי הזה שדיברתי עליו,זה שאין לנו כרגע, יחד עם זאת זה לא אומר שאנחנו פיאט אונו מודל 88.

יתרה מכך, אי אפשר למדוד רק לפי מה שנוח לך(ריאל/באיירן/בארסה בברלין) ואז באותה נשימה להשמיט את מה שלא נוח(בארסה הייתה בשבוע רע, רונאלדו היה עצוב מהפרידה מאריניה שייק בחצי גמר הקודם וכו'). כל היופי במדידה איכותית,כזו שמתבצעת לאורך זמן היא שהיא אובייקטיבית ולא נתונה לרגשות.

למשל בNBA, גולדן סטייט שברה בעונה שעברה את שיא הנצחונות,אפילו את זה של הבולס של ג'ורדן,אבל בכל זאת הפסידה את האליפות,אחרי שכבר הובילה בגמר 3-1 והייתה צריכה רק עוד נצחון. על פי הטיעון שלך - ההישג שלהם בכל העונה לא מעיד על איכותם.(במקום לטעון שהוא מעיד על איכותם, אך שחסרו דבר מה כדי לזכות באליפות)

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיים רק כלל אצבע אחד בכדורגל - אם קבוצה מרוויחה ממהלך מסויים, היא תעשה אותו.

עולם הכדורגל לא מורכב רק מאינטר, יובה, איקארדי ורונאלדו. סבאטיני הוא דוגמא לאחד שמבין את זה. הייתי אומר שהדוגמא שלך מעט קיצונית אבל נאפולי שמכרה ליובה את האיקארדי שלה, צמצמה את הפער מיובה, הרוויחה קבוצה טובה יותר וצברה נכסים שיבטיחו קבוצה הרבה יותר תחרותית (מנאפולי עם היגוואין) גם בשנים הבאות.

*הייתי מוכר את איקארדי ליובה כי אז: הם לא קונים איזה אלכסיס שירחיק אותם עוד יותר, ואני נותן לסבאטיני לבנות קבוצה ב110מ' יורו + שולח גלויה לפייר פליי. כלומר, מבטיח התעצמות מקצועית לשנים קדימה על חשבון המצב הקיים.

אם בפעולה זו אתה מחזק את עצמך יותר מאשר אותם, אתה פוגע בסיכוים שלהם לזכות, כי אתה הוא זה שמתחזק יותר, ומתחרה בהם. לוגיקה פשוטה זו מרכיבה את כל הנקודה שלי.

הוא חשוב. אחרת לא היה מבוקש. פשוט חיזוק במרקאטו עם מונצ'י או אפילו רק ניסיון לבנות קבוצה תחרותית יותר > פארדס.

לא, כי לא הייתה שום אפשרות להרוויח מזה. בעיקר כי ברומא אין מחיר לרומאניסטה היסטורי. הייתי מוכר אותו ליובה ב2001 תמורת אדגר דווידס, כי אז לא ידעתי שמדובר בכישרון שצומח פעם ב20 שנה וכנראה שהייתי סופר היום אליפות אחת יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/17
    Gianzola ו-Dayatso אוהבים את זה.
  4. SerieA Il Capitano

ב-110 מיליון גם אני מוכר את איקארדי בלי לחשוב בכלל. אבל ב-60 לא.

ארחיב את תגובתי בהמשך.

היגוואין דוגמה מיוחדת בעיני. לרוב זה לא המצב.

5. Raulito Madridista

אלגרי באמת הציב תנאי של חיזוק של שלושה שחקנים כדי שימשיך לקבוצה? יובה לדעתי עושה בשכל ומי זוכר בשלב מסוים הוא היה מועמד לארסנל. לא נכון לשפוט את יובה לפי משחק אחד והמחצית השנייה נגד ריאל הייתה קטסטרופה. ובכל-זאת לדעתי מרכז השדה של יובה קצת מרגרינה ולא מספיק טוב כדי להגיע רחוק באירופה. היא יכולה גם להנחית עוד כוכב על, אלכסיס סאנצ'יז שאני מניח שיעזוב את ארסנל והם ירצו למכור מחוץ לגבולות אנגליה - יכול להיות חיזוק מדהים. כמוכן הסגל שלה די קצר. לא נשווה כל סגל לזה של ריאל או באיירן אבל מהספסל קוואדראדו היה אופציה היחידה בערך.

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@SerieA, אני עם קובי בעניין הזה.

אוהדים(דגש על אוהדים) תמיד שונאים לחזק את היריבות, אבל כמה מקרים שוברי שיווין אתה זוכר?. פיאניץ' וגם היגוואין מחזקים את הנקודה של קובי דווקא.
    תפקיד ההנהלה הוא לחזק את הקבוצה,כמובן שבאידיאל עדיף לא למכור ליריבה ישירה, אבל לא תמיד המצב הזה אפשרי והשוק לא בהכרח פועל לפי האידיליות של האוהדים.

במקרה של ההתנגשות כזו, מה היית מעדיף? האם לרומא עדיף לא למכור את פארדס בכלל ולאבד הזדמנות? או למכור אותו ליובה ובכל זאת להתחזק?

7. DRORIKO Member

פיאניץ׳ זאת לא דוגמא טובה, כי באותו זמן שרומא מכרה אותו סטרוטמן בדיוק החלים. אני גם לא יודע כמה היגוואין זאת דוגמא טובה. מישהו חזה ששחקן סולידי כמו מרטנס יהפוך לכזה סקורר? זה הרי לא מקרה שקורה כל יום. השאלה אם בכסף שרומא תקבל על פארדס היא יכולה להביא משהו טוב יותר.

8. DUGRI Member

אני לא מנסה חלילה להגן על התצוגה המזוויעה של יובה בשבת בקרדיף, אלא סה"כ טוען שלהגיד שהBBBC אוברייטד בגלל "שקיבלו רביעייה מריאל" זה קצת חוסר הבנה, בטח ובטח בהתחשב בכך שמארבעת השערים, רק אחד היה באמת באשמתם. אולי גם תגיד שבופון אוברייטד? אתה יודע כמה שלישיות ורביעיות הוא ספג בקריירה? למה רק ההגנה?
    את ברצלונה תפסנו בשבוע רע? אולי יובה גרמה להם להיראות רע? אם אני לא טועה באותו שבוע הם ניצחו 3-2 בברנבאו.
    החלק השני של התגובה שלך לא רלוונטי לנושא הדיון, יובה, מנקודת מבט קבוצתית ואינדיבידואלית פר שחקן, נראתה מחריד במחצית השנייה בקרדיף, אין על כך עוררין.

אני מסכים שההגנה של יובה איננה חומה בלתי עבירה. בסופו של דבר ברוב הפעמים שקבוצה עם הגנה אדירה פוגשת קבוצה עם התקפה אדירה, הקבוצה עם ההתקפה האדירה תגיע לכמה הזדמנויות טובות לכיבוש. היא עשוייה לנצל אותן (ריאל בגמר), ועשוייה שלא (מונאקו, בארסה).
    אבל לטעמי היא ללא ספק ההגנה הכי יציבה וחזקה בכדורגל האירופי במאה ה-21 לפחות.

Don Joan Roman, Dayatso ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  9. Don Joan Roman Member

היגוואין זו דוגמא מעולה שכן מי שהיה אמור להחליף אותו זה מיליק ולא מרטנס ובנוסף לזה נאפולי הביאה גם את דיאוורה, מקסימוביץ' ומרקו רוג בכסף שהיא קיסלה על היגוואין, כלומר היא בנתה סגל על חשבון 11 לא בהכרח טובים יותר.
    לא סתם היא שברה את שיא הנקודות והשערים שלה העונה, הגיע לחצי גמר הגביע וזכתה להגרלה אכזרית באלופות.

Sent from my m3 note using Tapatalk

10. Dayatso #BlackAndWhite#

ובינתיים בתקשורת האיטלקית...

מילאן סגרו עם לאציו על תנאי המעבר של קייטה ביידה אבל האחרון מחכה להצעה מיובנטוס.
    שיק קרוב מאוד ליובנטוס, ויהיה ההחתמה הראשונה הקיץ.
    ברנרדסקי מקושר חזק לאינטר, ונראה שלא יגיע אלינו למרות כל הדיווחים הקודמים.
    יובנטוס מעוניינת מאוד בדאגלס קוסטה ובנ׳זונזי ואלו יהיו המטרות העיקריות שלה.
    כמובן שאיך אפשר בלי הידיעה שחוזרת על עצמה בכל מארקטו, בונוצ׳י לפרמייר ליג.

זהו עד כאן בפינת הקשקושים ברשת...

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. DRORIKO Member

לפי מה שאני קורא בקבוצת פייסבוק,אחת ההבטחות המרכזיות שההנהלה נתנה לאלגרי זה שבונו נשאר. אני בספק שזה סתם משהו שהם זרקו לאוויר כדי לרצות אותו. סביר שבונו דיבר איתם והבטיח שהוא נשאר. ואל תגידו "אבל פוגבה!" כי אלה שני מקרים שונים

12. סיונרה Member

כנראה מי שהחליט למכור אותו.
    אולי בעשור האחרון וגם זה לא בטוח. לא חושב שאפשר להשוות אותה להגנות האיטלקיות של הדור הקודם.
    יש ירידה דראסטית באיכות ההגנות בשנים האחרונות, פועל יוצא של הצורך שבלמים ידעו לשחק עם הכדור, לפעמים על חשבון יכולות בצד השני.

13. DRORIKO Member

תדיייק בעובדות. איך בנאפולי חזו את הפריצה של מרטנס אם בתחילת העונה הם בנו בכלל על מיליק? ואפילו אחרי הפציעה של מיליק סארי עשה כמה נסיונות עד שהתקבע על מרטנס כחלוץ 9

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/17
  14. סיונרה Member

זה לא התקן שהייתי בוחר לעצמי, אבל לא תמיד מקבלים מה שרוצים.
    גם אם מרטנס עובר מחר אז כנראה שהמחליף שלו יכבוש את אותה כמות, כי בנאפולי ידעו כבר כשמכרו את היגוואין שזה המבנה של המועדון שמאפשר לשחקנים לכבוש כל כך הרבה ולא שחקן זה או אחר.

15. DRORIKO Member

טוב מחקתי את ההערה בהתחלה,לא הייתי צריך לרדת לפסים אישיים

סיונרה אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.