יובנטוס 2016/17 :: מכוונים גבוה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק דפוס החשיבה שמונע מיובה את קפיצת המדרגה הנוספת. אם היא תמשיך לנרמל את המשכורות סביב תקרת ה7 מיליון של היגוואין היא פשוט לא תצליח להשתדרג בסטארים מוכחים, שזה בדיוק מה שחסר לה.

גם לטענות על המרמור בגלל פערי שכר אין אחיזה במציאות. בריאל מדריד למשל קרבחאל מרוויח פי 10 פחות מבייל, ולא ראיתי אותו מתמרמר לאור חשיבותו הגבוהה פי כמה לקבוצה. להפך - סביר להניח שכל עוד הקבוצה תמשיך לרוץ ולהצליח, סביר להניח שהפערים רק ידרבנו את השחקנים שישארו מאחור להוכיח את עצמם ולהתבלט יותר.

בטווח הקצר מארוטה אולי צדק לגבי פוגבה ספציפית (לדעתי הוא פשוט לא מספיק טוב כדי לבנות סביבו קבוצה), אבל אם זו הגישה הכללית שלו לטווח הארוך - הוא טועה בגדול לדעתי.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא מתלהב משמות כמו אנזונזי ושיק.

הראשון יביא אימפקט מיידי שחסר לקבוצה והשני עם פוטנציאל של סופרסטאר.

Don Joan Roman ו-Dayatso אוהבים את זה.
  3. Don Joan Roman Member

יובנטוס עולה ברמת המשכורות שלה לפי הגידול ביכולות הכלכליות, לפני שנתיים המשתכר הבכיר הרוויח 4 שזה בופון אבל לקפוץ ישר מרמת שכר של 7 לרמת שכר של 12 זה מוגזם.

מבחינתי ההישגים של יובנטוס מוכיחים שהקברניטים עושים את הדברים כמו שצריך כל עוד זה ריאלי.

Sent from my m3 note using Tapatalk

4. DUGRI Member

להוציא את המשפט שלך על פיאניץ' (שוב, זה דיון אחר) אני מסכים לחלוטין עם כל מה שכתבת.
    אבל קבוצה צריכה לשאוף להשתפר מעונה לעונה כמה שהיא יכולה להרשות לעצמה מבחינה כלכלית.
    ושוב, אני פשוט לא חושב שרכישות בלבל של אנזונזי וקוסטה הן הכי טובות שיובה יכולה להרשות לעצמה. הן ישפרו את הקבוצה, אבל לטעמי יובה צריכה לשאוף ויכולה להרשות לעצמה לשדרג את הקבוצה אפילו יותר. יכול להיות שזה בכלל בולשיט של התקשורת ושאלה בכלל לא השמות שאליהם חותרים בטורינו, אבל הדיון העקרוני משמעותי.

Dayatso אוהב/ת את זה.
  5. סיונרה Member

ליובנטוס היה את פוגבה, שהוא כנראה השחקן שכל קבוצה הייתה רוצה בתור רכש וכשהוא עזב הקבוצה לא שיחקה פחות טוב ולא הגיעה לפחות הישגים.

6. VAR Member

בריאל מדריד זה עבד יופי. אידיליה. שאל את אוהדי זניט לאיזה אימפקט גרמה ההעברה של הולק והמשכורת בת 8 הספרות שהוא הרוויח שם. זה פירק להם את הקבוצה.
    אם ליובנטוס הייתה נפתחת האופציה להנחית את מסי או רונאלדו (או אפילו בייל לצורך העניין) אז כמובן שעניין פערי המשכורות לא היה צריך לשחק תפקיד. אבל בוא נזכור שזה כולה אלכסיס סנצ'ס, שחקן מעולה אמנם אבל לא כזה שהוכיח שהוא מסוגל להוביל קבוצה הכי גבוה שאפשר. יש לו אליפות אחת במדי ברצלונה (אליפות שיש לו מעט מאוד מניות בה) וזהו.

ההוצאות על משכורות יעלו ביובנטוס (כמו אצל כל קבוצה) בשנים הקרובות. זה ייעשה בהדרגה. לקפוץ ממשכורת ממוצעת של 4-5 מיליון ל7-8 מיליון (אני סתם זורק מספרים) זה גם חסר היגיון כלכלי וגם מאוד unlikely לעזור לך להשיג את המטרה. זה מביא לך סיכוי זעום לעומת סיכון ענק - סיכון שאף בעל עסק שחושב קודם כל כלכלי לא ייקח.

עד עכשיו השם היחיד ששמעתי עליו בהקשר שלכם הוא סאנצ'ס שכבר הרחבתי עליו (אגב - איזה שחקן הוא מיועד להחליף בהרכב? הוא יהיה שדרוג עד כדי כך גדול על פני מנדזוקיץ'?). אילו עוד שמות קיימים בשוק שיוכלו להעיף אתכם למעלה?

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/17
  7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

נוצר פה דיון ארוך אז אני אוסיף את שלי רק בנקודות:

1. אי אפשר למצוא שחקנים כמו מודריץ׳ כי אין כאלה. יש אחד,קוראים לו מודריץ׳.

2. פוגבה לא נמכר כי מארוטה פחד מהאפקט של חדר ההלבשה, אלא כי הוא עצמו ביקש לעזוב, כל טענה אחרת סותרת את המציאות - פוגבה,ראיולה ובפה אמרו את זה בעצמם.אל תמציאו.
    אגב גם וידאל הודיע שהוא רוצה לעזוב.

3. קשה לשפר את הסגל שלנו,לא כי אין שחקנים יותר טובים, אלא כי השילוב של זמינות בשוק+התאמה מקצועית+התאמה מנטלית+יכולת לממן את העסקה = מצרך שקשה מאוד למצוא.
    אנחנו יכולים לחלום על וראטי עד מחר אבל הוא לא בשוק, ועל מבאפה את מחרתיים אבל הוא לא בתקציב.

4. אידיאלית חוץ משיק הייתי שמח לראות קיצוני אחד(ברנרדסקי/קייטה או אידאלית - סאנצ׳ז) שחקן אמצע אחד(פביניו/טוליסו אידיאליים) ואת קונטי(מגן ימני). כמובן שהאחרון לא יגיע לצערי, אבל זה גם ככה דיון היפותטי.

5. ההנהלה שלנו לא מושלמת , אבל אני סומך עליה.

FelaKaT, Dayatso ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  8. DRORIKO Member

מעבר לרכש מה שחשוב קודם כל זה לשמור על השלד הקיים, שלא יהיו לנו בריחות סטייל וידאל או פוגבה. אני מכוון בעיקר לבונוצ'י וסנדרו,שלהערכתי ישארו,אבל אני מקווה לא לקום בוקר אחד ולגלות משהו אחר,אני לא איש של הפתעות. מה שכן דיבאלה כבר קיץ שני מתחת לרדאר,ואתה לא שומע על מרדף של הגדולות אחריו. נראה שהגמר נגד ריאל די פגע לו בהייפ. לנו זה מעולה כמובן.

DUGRI, Dayatso ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  9. Dayatso #BlackAndWhite#

איזה קטע, לאקיפ מדווח הלילה שוראטי הודיע להנהלת פסז שהוא מבקש לעזוב

המחיר שלו יהיה כנראה באיזור ה80 מיליון והתחרות תהה מול ברצלונה על הכרטיס שלו

בכל יום אחר הייתי אומא שיש לנו סיכוי של 5% למשוך שחקן כשהתחרות מולם, אבל במקרה של וראטי הסיכויים עולים ל40%.
    וזה רק בגלל שידוע שהוא אוהד שלנו ושההנהלה והאוהדים חרמנים עליו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. SerieA Il Capitano

השוואות לריאל מדריד הן בעייתיות. מדובר על המועדון המצליח בהיסטוריה אבל כל כישלון שם גורר עריפת ראשים, תקציב בלתי מוגבל בכל עונה וחוסר סבלנות כללי.

אין מועדון בעולם שניתן להשוות אותו לקבוצה הזו.יובנטוס הרבה יותר דומה לבאיירן מאשר לריאל.

ריאל מדריד ב2009/2010 שחררה שני כוכבים שהגיעו לגמר באותה עונה, היה שם מרמור רב מאד. שני ההולנדים לא הביאו אותם לארץ המובטחת, ולכן עפו. אין קבוצה בעולם שיכולה להרשות לעצמה למכור שניים כאלה באותו קיץ.

כעת יש שם אידיליה כי הכל מצליח. בשניה שיש כישלון הסכינים שם נשלפות כמו בפריימריז של מפלגות בישראל.

Don Joan Roman, VAR ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Dayatso - אני אוכל את הכובע בשמחה אם וכאשר, אבל איך יניב אמר פעם ? דחפורים!
    אגב - אני חושב שגם אם וראטי יגיע,אנחנו עדיין חייבים בוקס-טו-בוקס פיזי וטכני,זו העמדה הכי דחופה שלנו(טוליסו/פביניו)

@SerieA - אני חושב שההשוואה לריאל נעשתה כדיון על איכות הסגל ועל מה צריך לשפר,לא על התנהלות המועדונים.

ישנם דיווחים שהסכמנו ל25 מליון של סאמפ על שיק והודעה תצא בימים הקרובים,חוץ מזה אנחנו נשאיל להם את כשרונות הU20 (אורסוליני,מנדרגורה,פבילי).
    אני הייתי שמח שהם יעשו לפחות חלק מהפרי-סיזן איתנו,אבל זה לא משיקול מקצועי אלא רק כי הייתי שמח לראות את החברה האלה משחקים לצד הותיקים כדי לפנטז קצת, בפועל אם איך שסמפ קידמה השנה צעירים, אין כמעט קבוצות טובות ממנה בליגה לשלוח אליה אותם כדי שיתקדמו.

12. DUGRI Member

אפילו די מריה זה לבל אחר מקוסטה לטעמי.
    ומדובר על להביא שחקן למשבצת של קואדראדו.

ובאופן אישי, אם כבר הזכרת את בייל, אז לטעמי סאנצ'ס מודל 16/17 לא נופל מהוולשי בכלל. מסי ורונאלדו כמובן בליגה משלהם אבל לאלכסיס בהחלט יש מקום ב"ליגת המשנה".

לגבי וראטי- אין סיכוי. זה אמנם חלום של כל יובנטיני שהוא יגיע, אבל הוא לא השחקן שחסר ואין איך לשלב אותו ב4-2-3-1 אלא אם מתכוונים לספסל את פיאניץ' (וזה לא יקרה).

13. Dayatso #BlackAndWhite#

@DUGRI למדתי בחיים ש-Never Say Never, וכמובן שזה חלום רטוב של כולנו, אבל לפעמים חלומות מתגשמים

@Bianconeri זה לא שולל שנחפש גם BOX2BOX

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. סיונרה Member

הקבוצה הביאה שחקנים בחצי מיליארד דולר עוד לפני שזה היה אופנתי, טבעי שיצטרכו להיות כמה שחרורים פה ושם. ומי לא יעדיף את קאקא על סניידר ואת רונאלדו על רובן?

מצב נושא:
הנושא נעול.