יובנטוס 2016/17 :: מכוונים גבוה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

ואם כבר באיירן אז לפי דיווחים דוגלאס סגור אצלנו. אני זוכר שראיתי אותו במשחקים של ברזיל,כשעוד היה שחקן אלמוני משחטייר,וכבר אז התלהבתי מהכשרון שלו. לא עקבתי אחריו יותר מדי בבאיירן,אבל התרשמתי שהיתה לו עונה אחת טובה (במהלכה המניאק בישל שני שערים נגדינו) אבל אצל אנצ'לוטי הוא הלך לאיבוד. זה לא אלכסיס סאנצ'ס,לא קרוב אפילו,אבל כנראה שזה הכי טוב שיובה יכולה להביא במסגרת התקציב. מה שחשוב זה שהוא ישרדג לנו את העמדה(אבל תצפו למטח שערים שלא קיבלנו מקוואד. זה לא הצד החזק של דוגלאס)

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/17
  2. Raulito Madridista

אני לא רוצה לשחוט את דוגלאס בצורה מוגזמת, הפתיחה שלו בבאיירן הייתה מרהיבה והעונה ברור שאנצ'לוטי ראה בו עדיפות אחרונה. ומצד שני, הייתי רוצה לראות את יובה הולכת על משהו גדול, מנצלת את הסגל החזק שיש לה ועושה הכל כדי לזכות בצ'מפיונס. אין מתכון קסם אבל היא צריכה עוד איכות. דוגלאס לפי התרשמותי הוא שחקן די מוגבל. מכדרר נהדר על הקו, מסירה טובה, הוא בהחלט מהיר - אבל זהו. הוא לא יודע להיכנס לרחבה מספיק טוב, הוא יכול לשחק רק בכנף אחת. יובה צריכה לנסות ללכת על אלכסיס בכל הכוח. כמובן שאפשר להעמיק איתו את הסגל אך יובה שווה מעבר לכך. שחקן מחליף יכול להיות גם ילד אחר שבלט העונה בסרייהA. אגב, זה קלאסי שהיורש של בופון יהיה דונארומה ממילאן. לא שצ'זני ולא נעליים.

3. DRORIKO Member

אין משהו גדול גבר. לא אלכסיס ולא וראטי ולא דונארומה. ממשיכים עם אותה מדיניות של השנים האחרונות. סומך על הבחורים שלי שהם יודעים מה הם עושים.

Dayatso אוהב/ת את זה.
  4. סיונרה Member

מרגיש לא משהו לאכזב אותך אבל ראיתי אותו משחק השנה (ובקריירה בכלל) בערך 3-4 פעמים.
    נגד ברצלונה הוא היה נהדר במחצית הראשונה אבל איבד את האוויר בשנייה, נגד ריאל משהו דומה, ממה ששמעתי פה בפורום אז זה היה נכון גם לעונה כולה. אבל אצלכם יש גם ככה רוטציה רחבה ומאמן שמוציא מכל שחקן את המקסימום בתפקיד שלו אז הוא בטח יהיה כמו חדירה.

5. Don Joan Roman Member

ראיתי את אנזונזי באיזה 9-10 משחקים העונה ולדעתי הוא יוסיף לנו הרבה מהמימד של הפיזיות באמצע המגרש, מימד שהיה חסר לנו בעונה שעברה בלא מעט משחקים קשים, הוא גם יודע להניע כדור די טוב והוא גם יהיה איום מתמיד במצבים נייחים, לדעתי רכש לא רע בכלל עבורנו.

*אישית העדפתי את טוליסו מכיוון שאני חושב שהשילוב טוליסו+קדירה הוא טוב יותר מאשר השילוב אנזונזי+פיאניץ'.

לגבי דוגלאס, אם הוא אכן יחתום זה ישלים כנפיים מאוד מהירים יחד עם קוואד/ברנרדסקי ועם חלוץ כמו היגוואין ופליימיקר כמו דיבאלה זה יכול להתברר כחיבור נהדר ואם מנדזוקיץ, פיאצה ושיק יהיו הגיבויים להתקפה זה יהפוך את ההתקפה שלנו לורסטילית ומאוד מעניינת.

Sent from my m3 note using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/17
    Dayatso אוהב/ת את זה.
  6. DUGRI Member

אני חושב שמנדז'וקיץ' באנקר בהרכב לא משנה מי יגיע.

7. Dayatso #BlackAndWhite#

@DUGRI חולק עליך, אולי יהיה כך בתחילת העונה, עד שהמצטרפים החדשים ייכנסו לעניינים אבל גם על ליצ'י בדיעבד היה ניתן לומר באנקר בהרכב.

8. מרקו ואן באסטן Member

דוגלאס זה חתיכת שחקן. בידיוק מה שיובה צריכה בכנף שמאל. חיזוק משמעותי ביותר

9. golding מנהלים

אני לא מבין את החגיגות בעקבות ההחתמה האפשרית של קוסטה. שחקן התקפה שהצליח להבקיע 4 שערי ליגה בכל אחת מן העונות שלו בבאיירן, אחת הקבוצות הטובות בעולם שנמצאת בליגה משלה, literally, בזירה המקומית. אם מוסיפים לזה את עבודת הלחץ הלא משכנעת שלו ואת העובדה שהקבוצות בגרמניה עלו עליו מהר מאוד אחרי פתיחת העונה הראשונה בה רשם הרבה בישולים, מגלים שמדובר בשחקן טוב שהוא סוג של one trick pony.

גם המיתוס שהוא לא מוצא את עצמו תחת אנצ׳לוטי לא מדויק, הרי הוא נעלם כבר איפשהו במהלך העונה הראשונה שם. שוב, אני לא מערער על כך שמדובר בשחקן טוב. האם הוא טוב מספיק כדי באמת לשדרג את יובה? ממש לא. והסכום מופרך לגמרי, גם בסטנדרטים הנוכחיים של הכדורגל האירופאי. למעשה, הוא לא שונה בהרבה מקואדראדו; קצת יותר מוכשר ועם עבודת הגנה פחות טובה.

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחזק,זאת גם תחושת הבטן שלי.

לא צפיתי בו מספיק כדי להסיק על עבודת הלחץ שלו,על הגרינטה שלו,אינטילגנצית המשחק או על התנועה שלו בלי כדור.

נכנסתי קצת לסטטס' שלו העונה(whoscored ו Squawka) ולפי הנתונים היבשים והסטטס בהחלט נראה שזה לא שדרוג גדול מקוודראדו, הנתונים שלו בהגנה(מס' תיקולים/אינטרספשנים/קרבות אווירים וכו') נמוכים משל הקולומביאני וגם אם הנתונים ההתקפיים שלו טובים במעט(יותר קליני מול השער מהקולומביאני) אלו עדיין לא נתונים שלדעתי שווים לנו 35-50 מליון אירו. גם אם עבר עונה גרועה עם קרלו,ותחת אלגרי ישדרג את היכולות ההגנתיות שלו - זה עדיין לא מספיק להיות איזשהו שובר שיווין.

בהתחשב באלטרנטיבות המקושרות אלינו(קייטה,ברנרדסקי), הייתי בהחלט מעדיף ווינגר צעיר ממנו,שמכיר את הליגה ויכול לגדול איתנו(ואיטלקי!). הוא יהיה בן 27 בספטמבר, זה די מבוגר לשחקן שנשען בעיקר על יכולות פיזיות כמו מהירות,זריזות,כוח מתפרץ וכדומה.

אלגרי אמר אתמול שהבחור סומן על ידינו ושאנחנו רוצים אותו, אני סומך על אנשי המקצוע בקבוצה אך חייב גם להטיל את הספק הזה עליו.

חבל שאלכסיס לא בכוח המשיכה שלנו,לא רואה שחקן טוב ממנו שכלכך יכל להתאים לנו.

Dayatso ו-DUGRI אוהבים את זה.
  11. Raulito Madridista

אני כן ראיתי את דוגלאס קוסטה ואפשר להבין את משנתי לגביו בכמה פוסטים למעלה. לדעתי 'תקרת הזכוכית שלו' די נמוכה, הוא שחקן די מוגבל ברמות מסוימות. אנחנו בשלב מאוד מוקדם בקיץ, יובה הייתה יכולה לחכות זמן מסוים וללכת על האופציה הזו(לדעתי המחיר אף גבוה יחסית בהתאם לעונה האחרונה החלשה שעברה עליו) רק בלית-ברירה. רכש שנובע אולי קצת מפאניקה? חייב לציין שאני לא מאלה שעושים דרמה מהמשפטים של שגיא כהן שלא הספיק לקטול אותו על כמה דקות שלא נכנס טוב למשחק נגד ריאל. אבל הוא התקשה מאוד במשחקים נגד דורטמונד, הוא לא כובש הרבה שערים ויובה פשוט צריכה לשאוף ליותר. בינינו, לא שמעתי על קבוצות אחרות שממש 'רצו' לקפוץ עליו, לא היה כאן מאבק מטורף.

12. golding מנהלים

@Bianconeri
    לדעתי הוא האלטרנטיבה של יובה לברנרדסקי. מקווה בשבילכם שתצליחו להוציא אותו מפיורה, כי הוא חתיכת שחקן.

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@golding, כמו שכתבתי בעמודים הקודמים - אני לא מאמין שהאיטלקי יגיע אלינו - הוא יותר משאלת הלב שלי מאופציה ריאלית.

14. DUGRI Member

הרכישה של דגלאס קוסטה מאוד (מאוד) טיפוסית ליובנטוס של השנים האחרונות, מכמה סיבות.
    ראשית, אלגרי מאוד מחזיק ממנו, כנראה בגלל שהוא עשה ליובה הרבה צרות בצמד המשחקים מול באיירן. כמעט כל השחקנים שמגיעים או מקושרים ברצינות ליובה הם שחקנים שהרשימו את הטריאדה ספציפית במשחקים מול יובה. אם זה מנדז'וקיץ, קואדראדו, היגוואין, פיאניץ', אלבס, חדירה, בנעטיה, שיק, אנזונזי ועוד המון ששכחתי.

מעבר לכך, על קוסטה ליובה לא הייתה תחרות, וזה עוד קריטריון שמאפיין את הרכישות של יובנטוס. מארוטה כמעט אף פעם לא נכנס לbidding wars, ככלל, לא משנה כמה יובנטוס רוצה את השחקן.

אלעד, Dayatso ו-uri אוהבים את זה.
  15. DRORIKO Member

מי חוגג מה חוגג? מה אתה רוצה בכלל?

מצב נושא:
הנושא נעול.