יובנטוס 2016/17 :: מכוונים גבוה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Don Joan Roman Member

יש אוהדים שלא שמחים בהצלחה של יובה מחוץ לאיטליה כי זה פן אחד במנטליות של אוהדים. גם אני בימי כאוהד שרוף של בית"ר ירושלים לא שמחתי בהצלחה של אחרות ותמיד פיללתי להפסדיהן ולא בגלל שהן לקחו לי שחקנים אלא כי הם היו יריבים ישירים שלי ובכדורגל שמחה לאיד מהפסדים ספורטיביים זה דבר שקיים.

לגבי פוגבה - מבחינתו שרשרת המזון הרלוונטית היא x ומבחינתי היא y, בתור אוהד אני לא חייב להסכים עם זה וזכותי לכעוס/להתאכזב מכך שהוא בחר לעזוב, במיוחד כאחד ששונא את יונייטד מעל לכל מועדון אחר באירופה(שוב, עניין אישי שלי שאינו קשור לפוגבה).
    בכל מקרה זה עבר ונגמר, אשמח לפגוש אותו בעונה הבאה בליגת האלופות ואם הוא יעבור למקום אחר, פחות שנוא עליי גם אאחל לו בהצלחה.

לגבי דונארומה - אם הוא לא היה טוב אז מילאן הייתה בועטת בו קיבינימאט, מצד שני בגלל שהוא טוב אז מילאן מאוד רוצה שימשיך, למטבע יש שני צדדים, בכל מקרה אם אני יושב בהנהלת יובנטוס אני לא נכנס לתחרות על דונארומה ומביא אותו או בחינם או שיהנה לו במדריד.

Sent from my m3 note using Tapatalk

2. SerieA Il Capitano

אין לי שום רגש כלפי דונארומה. מדובר על מקצוע סיכוני מאד ויכול להיות שמחר יש לו פציעתו סיום קריירה וכל מה שכתבנו כאן יורד לטימיון. זו בדיוק הסיבה ששחקני כדורגל רוצים כמה שיותר כסף (מעבר לעובדה הבסיסית שרוב האנשים ביקום הזה ירצו שדרוג מקצועי, כלכלי בחייהם). מבחינת מילאן יש כאן אמנם הפסד כלכלי אבל גם הצלחה מסוימת בבחינת התדמית של "סוכנים לא ינהלו אותנו ואל תבלבלו לנו במוח". כפי שכבר כתבתי, שוער טוב יש הרבה.

לעניין יובנטוס, יש כאן בוודאי רווח נקי גדול מאד מהחתונה הקתולית עם אדון ראיולה. ככל הנראה 50 מיליון אירו לכיס בעוד מספר שנים.

קובי, לא ברור לי מדבריך אם אני כאינטריסטה אמור לתמוך ביובה באירופה. לי זה ברור שלא, בוודאי כעת כשיש ארבע קבוצות בליגת האלופות מדי שנה. כנ"ל לגבי מילאן. אין סיבה. אני בטוח שאוהדיהן חושבים בדיוק כך לגבי אינטר.

3. DUGRI Member

אני קורא שדני אלבס אמר שהוא המליץ לדיבאלה לעזוב את יובנטוס כדי להשתפר.
    אם זה נכון, לבעוט לטמבל הזה בתחת לכל הרוחות. כמה חוסר כבוד למועדון שמשלם לך משכורת, איזה חלאה.

Dayatso ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זוכר טוב מאוד שאחת הסיבות שאוהדי יובה העלו בעבר לשנאתם העזה לאינטר פוסט הקאלצ'ופולי, הייתה שאינטר ניצלה את המצב הרע של יובה וקנתה את זלאטן וויירה במחירים יחסית נמוכים, כי יובה לא יכלה להחזיק אותם בליגה השנייה. רבים דיברו על כמה זה לא בסדר.
    מה אתה חשבת על זה?

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רע.

6. alexshw Member

אני הייתי נוהג בדיוק להיפך. בופון נכנס לעונה אחרונה בקריירה ומן הסתם תעלה סוגיית היורש. לא רואה במצב הנוכחי מועמד טוב יותר מדונרומה כדי שיובה שוב תסגור את העמדה למשך שנים, כפי שהיא עושה בדרך כלל בהצלחה בהסטוריה שלה.

7. AS R Member

לדעתי הוא סוג של הימור כי הוא לא היה יציב בסביליה (למרות סיבות שיש לו מקלות), מצד שני אני מאמין שאלגרי ידע להוציא ממנו את המיטב. בסביליה העונה הוא היה מדהים בחצי הראשון של העונה וחלש מאוד בחצי השני שלה. כדי שהוא יזכיר יותר את החצי הראשון של העונה שלו, ביובנטוס צריכים לעשות שני דברים לדעתי- לתת לו תמיכה בקישור ולא להפיל הכל עליו כמו שעשו בסביליה העונה ולא לשחוק אותו יותר מדי מבחינת דקות משחק.
    בסבילה העונה הפילו כמעט את כל הקישור האחורי והאמצעי עליו. הוא גם חילץ כדורים, גם ניהל את המשחק, גם עלה להתקפה כדי לנצל את הפיזיות והגובה שלו וכל זה די שחק אותו בסופו של דבר.
    אני לא חושב שהוא שווה את הסכום שסביליה דורשת עליו, מצד שני אם אלגרי יידע לשלב אותו בצורה יעילה בקבוצה אז הוא ישדרג את יובנטוס מאוד ויהיה בדיוק מה שחסר לה בקישור.

אגב,

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/17
  8. Don Joan Roman Member

ככלל אני חושב שלשחק ביובנטוס זו זכות(גם במילאן) ומי שלא רוצה להיות פה שיהיה בריא אבל באמת שאני לא יכול להגיד לך שבהיותי בן 18 חשבתי את אותו הדבר (למרות שאני עדיין מאלה שסוגדים לזלטאן).
    בכל מקרה אלו שני נושאים שונים לגמרי שכן במקרה אחד קבוצה הורדה לליגה השנייה ולכן לא יכלה להחזיק שחקנים בלבל הזה ולכן טוב שהם עזבו ובמקרה השני השחקן פשוט לא רוצה להאריך חוזה. זה הכדורגל לטוב ולרע.
    קודם כל לבופון אין יורש, האיש הזה הוא אחד יחיד ומיוחד שכן הערך המוסף שלו הוא בלתי ניתן לכימות ולהחלפה.

דבר שני, אין לי בעיה שהשוער שלנו לא יהיה דונארומה, יש מספיק שוערים בעולם, גם איטלקים, כן יש לי בעיה לשלם למילאן העשירה גם כך 50 מיליון יורו ובכל קיץ שני להתעסק עם ראיולה שינסה לדחוף אותו ליונייטד.

בחינם ההתעסקות הזו שווה כי כל מחיר שתמכור אותו הרווח הוא שלך, אחקי ששילמת הון תועפות? מיותר, זה זך הכל דונארומה, לא מסי.

9. alexshw Member

יובה לא איזה טורינו. היא לא צריכה לחפש רווח עתידי על כל שחקן. אף אחד לא הביא את בופון מתוך מחשבה על רווח עתידי וגם היו מספר הזדמנויות לעשות רווח כזה ויובה בצדק מבחינתה ויתרה על כך.

10. Don Joan Roman Member

נכון אבל מה זה קשור למה שכתבתי? הרווח העתידי על דונארומה לא מעניין אלא שברור שראיולה ינסה לדחוף אותו ליונייטד/מדריד/כל מי שיעזור לו להרוויח כל קיץ והכאב ראש הזה לא שווה את ההשקעה הזו.

11. alexshw Member

ראיולה לא יחודי בדברים האלה.

12. Don Joan Roman Member

ייחודי, אכבר ייחודי, אם לא היה כזה ייחודי, דונארומה היה נשאר במילאן כי משכורת זו לא הבעיה פה.

עודד (אוהד הצלחות) אוהב/ת את זה.
  13. DUGRI Member

איך רווח של עשרות מליונים במכירה עתידית (במקרה הרע, במקרה הטוב מדובר על שוער טופ ל20 שנה) לא שווה את "כאבי הראש של ראיולה"?

14. Alta Tensione Member

כאב ראש? seriously? קודם כל לא תשלמו 50 אלא בקושי 30 לפי התקשורת ודבר שני, אתה באמת מזלזל באקזיט של 50-60 מיליון? בשיטה שלאורך שנים עזרה ליובה (ולקבוצות אחרות בעולם, אבל במיוחד ליובה כי היא ניצלה את זה הכי טוב שאני זוכר) להשתדרג ולבנות קבוצות על? אם בזמנו בופון היה תכשיט עם תג מחיר כמו זידאן הוא היה נמכר כדי לממן את נדבד וטוראם ולא זידאן. ואללה הייתי בולע את העובדה שהוא ילד מסריח עם סוכן מסריח אם היה חותם על הארכת חוזה, נשאר עוד שנה-שנתיים ואז בועטים אותו (או הוא היה לוחץ אותנו לשחרר אותו, לא משנה בשבילי) במחיר האמיתי שלו ובונים עם זה משהו מאיים באמת שירעיד לכולם את הביצים כמו בימים הטובים.

יורש שמורש הכל חרטא. עושים מה שצריך כדי להתקדם ומי שמשחק במשחקי "מה אני טורינו" חוגג זכיה בלגיה האירופית או זכיה בגביע האנגלי. אלה שלא מתעסקים בקקה הזה עושים שתי גמרי צ'מפיונס תוך שלוש שנים. מזלכם שמארוטה חיה והוא לא מתעסק בקקה.

Gianzola ו-אלעד אוהבים את זה.
  15. Don Joan Roman Member

אתם הולכים על תיאוריה של אקזיט/הישארות שלו ל20 שנה, בשני התרחישים אני קונה ב2 ידיים, נראה לי שלא הסתכלתם מתחילת הדיון אז אני אתמצת את.השתלשלות הארועים:

ההודעה הראשונית הייתה שאני מעדיף לחכות שנה ולהביא אותו בחינם מאשר לשלם למילאן x כסף ולא שאני מתנגד להבאת דונארומה, משם זה התגלגל לכך שאלכס רשם שאנחנו צריכים להיכנס למאבקים מול ריאל מדריד על שירותיו של הבחור ואני אמרתי שאני מעדיף שלא.

מצב נושא:
הנושא נעול.