יובנטוס 2016/17 :: מכוונים גבוה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Dayatso #BlackAndWhite#

@DRORIKO השאלה איך זה נתפס כשישב שחקן שלנו ביציע שלא יפסיק ללכלך על המועדון ולתת עצות אחיטופל לקולגות שלו

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. DRORIKO Member

אני גם לא מכניס אותו למתחם אימונים. מבחינתי אני מכריז עליו בתור משוקץ ואוסר על השחקנים לדבר איתו. אם אני בן זונה אז עד הסוף.
    תשמע אי אפשר עם זה יותר, אמנם באיטליה אנחנו נחשבים חזקים,אבל באירופה אנחנו עדיין נתפסים כבדיחה(ותרמנו לזה לא מעט בעצמנו אבל לא נכנס לזה). אז האלבס הזה בא עם הפוזה של "אני מבארסה ויובה קטנה עלי" על הכיפעק, שישב ביציע ויספר לשכניו על הימים שמסי היה מכניס לו את הזין מצד אחד ונאיימר מהצד השני.

3. Dayatso #BlackAndWhite#

Rofl

אבל ברצינות עכשיו, אני מעדיף שידפקו לו קנס ותו מחיר גבוה אך ריאלי עבור קבוצות הPL. ורק במידה ולא נשיג את זה לעבור לטקטיקה שלך.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

דני אומנם היה השחקן הטוב ביותר של יובה בקמפיין הצ'מפיונס ליג, אך גם מבוגר יחסית וחייב מוטיבציית שיא כדי לשמור על הרמה שלו. אם הוא מרגיש שמיצה את עצמו בקבוצה, אין שום סיבה להחזיק אותו בכוח. הוא הגיע בחינם. תרם רבות להצלחה של יובה כמו מקצוען אמיתי ומגיע לו להמשיך הלאה עם "תודה רבה ובהצלחה בהמשך".

5. Dayatso #BlackAndWhite#

דני, תודה על המשחק מול מונאקו והמון חוסר הצלחה בהמשך ערס כפוי טובה שכמותך

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  6. DRORIKO Member

לא הבנת אותי קובי, לא אמרתי שחייבים אותו בקבוצה ולא אמרתי שהוא באמת שווה 20 מיליון , בסך הכל אמרתי שהוא צריך לשלם על ההתנהגות המגעילה שלו. עניין של חוקי הגינות.

Dayatso אוהב/ת את זה.
  7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ה"התנהגות שלו" נמדדת על המגרש, באימונים ובחדר ההלבשה. לא באינסטוש או בתוכניות להמשך הקריירה.

האוהדים חייבים לו הרבה יותר מאשר הוא לאוהדים. על הופעת סולו בגמר, על הצמד מול מונאקו, על הצמד מול ברסה ועל הצמד מול פורטו. בכולם הציג יכולת שיא וזה ממש לא ברור מאליו בגילו ובשלב שלו בקריירה. הוא לא יובנטיני ולא אמור להתנהג כמו אחד. הוא מקצוען ואלוף אמיתי שמפזר הומור בסביבת העבודה שלו לטוב ולרע.
    אם התהפכתם עליו בגלל שטויות שלא קשורות לכדורגל, אני מאחל לכם להנות מדה שיליו שרוצה רק יובה וישמח ללקק את החולצה שלו מבלי להצדיק אותה על המגרש.

8. DRORIKO Member

אתה לא צריך להסביר לי על האלבס,בדיוק את אותם הדברים שאתה כותב כתבתי בתקופה שלא מעט אוהדי יובה ירדו לו על החיים(כולל כמה מפה שאני מאד מעריך). לגבי איזה מגן יבוא, ממש לא מעניין אותי את מי הוא אהד בילדות, הוא רק צריך להבין שהוא מגיע למקום מכובד. אני לא אוהד גדול של האיסלאם בלשון המעטה, אבל אם אני מגיע לבקר במסגד אני לא נכנס עם נעליים.

Dayatso אוהב/ת את זה.
  9. DUGRI Member

לגיטימי שאלבס רוצה לעזוב לאנגליה כדי להתנסות באתגר אחרון לפני סוף הקריירה. אבל צורת ההתנהגות שלו בימים האחרונים לא לגיטימית בכלל. שלום ולא להתראות.

כל פסטיבל האורגזמות מאלבס גם היה קצת מוגזם לטעמי. הוא היה גרוע ברוב משחקי הליגה והיה באמת טוב אולי ב5 משחקים.
    תרם את חלקו, לדעתי גם אם היה נשאר לא היה לו עוד הרבה לתרום ליובנטוס.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/17
  10. תומר1989 Member

אתה טועה. ב2017 זה חלק מהעניין. התנהגות של שחקן ממזמן לא נמדדת רק בכך שהוא לא עושה צרות בחדר הלבשה ובאימונים, התקשורת היא חלק גדול מהעניין. שחקן צריך לכבד את המועדון שמשלם לו משכורת ולבחור את המילים שלו בקפידה

11. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולי יש תחושה (לא מבוססת) שהכל היה מתוכנן מראש. הוא הבין שהוא מיצה ורוצה ללכת. והבין שאם הכל מתנהל רגיל ושקט לא תהיה ליובנטוס סיבה לשחרר בחינם שחקן שהיא מעוניינת שימשיך ונמצא תחת חוזה. אז הוא משניא את עצמו על הקבוצה והאוהדים ואז שולח את הסוכן שלו לבקש שחרור בחינם.

Carlo Ancelotti ו-Dayatso אוהבים את זה.
  12. DRORIKO Member

הסוכן יכול לשבת איתו ביחד ביציע. זה בסדר, יש שם מספיק מושבים

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא ישוחרר בחינם וזה גם מגיע לו בהתחשב בביצועים שלו על הדשא, הוא אמר כמה דברים מעצבנים אבל לא זכור לי שבראש הפירמידה שלנו עומדים אנשים נקמנים, הם יעדיפו לתת לו ללכת ולסיים בזה את הסיפור - בלי דרמה(וגם בצדק)

אותי יותר מדאיג אם סנדרו באמת ישוחרר , ובהתחשב בזה שקונטי במילאן, האגפים שלנו יורדים ברמה משמעותית

14. Don Joan Roman Member

אם סיטי מציעה עליו x כסף למה שישוחרר בחינם? שיקחו את הx הזה ותודה רבה ולהתראות

Sent from my m3 note using Tapatalk

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הולכים להינקט נגדנו צעדים משמעתיים מפיפא על העברת פוגבה, כנראה בגלל היד השלישית בעסקה - מינו ראיולה.
    אם הדבר הזה יוכל להיות איזהשהו מקרה שימנע מקבוצות להסיחט לסעיפים שראיולה ודומיו מכניסים ובכך למנוע מקרי סחיטה כאלו ואחרים - אמן.

אני מניח שנקבל קנס כבד,אבל גם איסור העברות על הפרק. אני מניח שגם אם זה יקרה זה בטח יהיה מהקיץ או החורף הבאים.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.