יובנטוס 2016/17 :: מכוונים גבוה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. FelaKaT Member

קאלדרה מגיע בעונה הבאה ויש לך 3 בלמים שנמצאים בירידה. רוגאני לבדו לא מספיק והמכירה הזאת תמוהה בלי קשר למחיר המגוחך (זה דווקא לא מפתיע, מארוטה לא יודע לנהל מו"מ).

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/17
  2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנקודת מבטנו כקבוצה הדרך היחידה שלי להסביר את זה היא שכן קרה משהו חריג בגמר האלופות+התקרית עם אלגרי כנראה גרמו למיסטר להחליט לוותר עליו, זה התרחיש היחיד שאני יכול לשכנע את עצמי שבו מוכרים את הבלם הטוב בעולם כרגע ליריבה שלך במחיר זעום במונחי היום.
    למה זה מה שאני חושב:
    1. כי לא יכול להיות שאנחנו עד כדי כך גרועים בליכוד שחקנים
    2. כי זה יותר נוח לי להאמין בזה

זו מכה מקצועית קשה מאוד, הרבה יותר מפוגבה/פירלו/טבז/וידאל .

מנקודת מבטו אני גם לא מסוגל להבין מה הרצון בכלל לעזוב, האוהדים נותנים בשבלו הכל, ועוד אחרי מה שהיה עם הבן שלו והדמעות שהוא הזיל לקירבה בעקבות התמיכה שלהם - בגידה.
    בשביל להרוויח קצת יותר? במילאן? שילך לכבוד את אנגליה אם הוא מרגיש מיצוי.
    לא רוצה לצאת מאיטליה? מחזיר אותי למחשבה שזה לא מסתדר בראש בלי התרחיש שכתבתי למעלה.

אם זה קורה - יום נורא עבורנו

Captain Canada ו-Dayatso אוהבים את זה.
  3. Dayatso #BlackAndWhite#

@Bianconero
    מסכים ורוצה להוסיף בנימה אישית שמאז שהודיעו שזה העונה האחרונה של דל פיירו לא הרגשתי תחושות כאלו.
    לעזאזל עם זה שישוו את ההצעת שכר וישאירו אותו.
    הלה סטמפה שבבעלות אניילי מדווח שהמעבר יקרה עוד הלילה ככל הנראה כדי שבונו יוכל להצטרף לתור של מילאן בסין

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. FelaKaT Member

נניח שזה בגלל מה שקרה בליגת האלופות, למה לחכות כמעט חודשיים אחרי? מילאן משלמת עליו בתכלס 30 ועוד נפטרת מדה שיליו, זה סוג העסקאות שהיה מתאים לאינטר של מוראטי ולא ליובנטוס. אולי יש פה משהו מאחורי הקלעים, סכסוך חדש עם השחקנים, אי האמונה ביכולת של יובה לקחת את האלופות או משהו דומה, זה לא נראה משיקולים מקצועיים נטו.
    בכל מקרה, אסור לסמוך רק על מצבת הבלמים הנוכחית אם הוא עוזב שחייבים להביא בלם בכיר חדש במקומו.

בעניין אחר, מקווה שהשמועות על קרוס לא נכונות, הוא אמנם שחקן טוב אבל לא סוג הקשרים שיובנטוס צריכה.

5. Raulito Madridista

גם מילאן לא בדיוק מסתערת על ליגת האלופות אבל היא נותנת כאן אמירה גדולה נוספת אם זה קורה וזט תהיה הפעולכ המרשימה ביותר שלה בקיץ. כביכול "חוטפת" שחקן מרכזי מאוד ביריבה הגדולה ומאותת שהיא רוצה תארים כאן ועכשיו.
    יובה איבדה לא מעט שחקני מפתח בשנים האחרונות אבל כאן זו מכה אחרת. תחושה שאפשר והיה צריך למנוע את זה. צ'לסי וסיטי פירפרו מול בונוצ'י ולא היה להן סיכוי. חושב שאלגרי צריך להיות חכם ולא "צודק". בונוצ'י מצויין ולדעתי קייליני דווקא בירידה וזו ממש לא הצעה שאי-אפשר לסרב לה. מעניין מתי נשמע התייחסות רציני והבלאגן ייחשף.

6. VAR Member

אם הטרייד אוף של הקיץ הזה יהיה בונוצ׳י-קרוס אז מארוטה כרגיל צחק לכולם בפנים. לא שאני מאמין שריאל תוותר עליו בכל אופן.
    הוא הקשר המרכזי הטוב בעולם לדעתי, ובונוס אדיר בקרנות.

Dayatso אוהב/ת את זה.
  7. Dayatso #BlackAndWhite#

ועכשיו מדברים על חילופי שחקנים בין ברנרדסקי ליובה ופיאצה לויולה

בנוסף מדברים על כך שיובה תחזיר את קאלדרה במידה ובונוצי יעזוב

8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב חפרתי קצת בפורומים שונים של אוהדי יובה בעולם, יש שם הרבה טרולים אבל כמה משתמשים ספציפיים שיודעים דברים לפני כולם, הרציני שבהם מאשר שהכיוון הוא כזה ושרומאניולי לא בעסקה, הוא לא נידב יותר מדי מידע אבל זה מספיק כדי לתת לי הרגשה שזה קורה וזה סופי.

כמה חברה רציניים אחרים מפרסמים את התקרית(מי רב עם מי וכאלה) במחצית + מסבירים שהרצון להפרד הוא הדדי. בונוצ׳י רצה לעזוב עוד בשנה שעברה אבל שוכנע להישאר והסכם ג׳נטלמנים נעשה איתו שלא יעמדו בדרכו אם ירצה ללכת שנה אחרי, בעקבות מה שקרה עם בנו, לעזוב את איטליה זו לא אופציה ולכן נשארנו בערך רק עם מילאן. יובנטוס מצידה,אחרי התקרית החליטה שאלבס ובונוצ׳י לא ישארו.
    למה זה לא קרה קודם? כי עסקה כזאת לוקחת זמן ומילאן בעצמה הייתה עסוקה.

מה אני חושב? שזה שלא הצליחו לסדר את היחסים עם הבלם הטוב בעולם זו פשלה ענקית. של אלגרי,של מארוטה, של כולם. אם הגענו למצב ששחקן שעוד שניה נחשב לסמל ומועמד רציני להיות הקפטן אחרי בופון הולך ככה - הרבה אנשים פישלו.

מאוד מאוד מאכזב.

בנוסף לזה אני ממש לא מתלהב מטריד על פיאצה .

איזה יום גרוע.

9. SerieA Il Capitano

אפשר בבקשה להסביר מה היא אותה תקרית?

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

השמועה היא ש:
    https://pbs.twimg.com/media/DEo64ttVwAA0YM2.Xxx

לא הייתי נכנס לפרטים כי אף אחד לא באמת היה שם, אבל העזיבה של אלבס ועכשיו בונוצ'י מרמזת על יחסים עכורים שאין מהם דרך חזרה. אין מה להתעסק בכדאיות העסקה או לחפש אשמים לא קשורים כמו אלגרי\מארוטה. יש מקרים כאלה עם strong personalities והדרך הנכונה ביותר היא להיפרד.

תזכרו שוב בחגיגה של אוהדי יובה (יאמר לזכות הפורום שאין פה כאלה) ויובה עצמה סביב מקרה דונארומה כמו להקת תנים סביב פגר. תשימו לב כמה חזק הקארמה יודעת לחבוט בפרצוף.

Gianzola, SerieA ו-yonmu אוהבים את זה.
  11. DRORIKO Member

@zitto strunz גם אם הדברים האלה נכונים, לא זורקים שחקן בגלל תקרית בחדר הלבשה. אם אלגרי לא הצליח לתקן את היחסים עם בונוצ'י אז זה כישלון אישי שלו. כמובן שאני לא מהטרולים האלה שצועקים עכשיו שהיה צריך לזרוק את אלגרי ולא את בונוצ'י, אבל אתה לא יכול להגיד שאלגרי נקי מאשמה במקרה הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/17
  12. Don Joan Roman Member

אין לי בעיה עם המכירה של בונוצי (מסכים עם קובי שאין טעם להילחם ושלפעמים פרידה היא בלתי נמנעת) אבל אני מאוד מאוכזב מהסכום, 40 מיליון יורו על הבלם הטוב בעולם ועוד ליריבה ישירה על התואר? מה זה הsummer sale הזה?

Sent from my m3 note using Tapatalk

Civil, EO11 ו-DUGRI אוהבים את זה.
  13. Dayatso #BlackAndWhite#

אם יצא מצב מהסיפור הזה שנקבל וורלד קלאס לקישור (קרוס?) כנגד המכירה של בונוצי. אז אם כל הצער שבפרידה הזו והאהבה שלי לבונוצ׳י, בראייתי התחזקנו הקיץ.

14. SerieA Il Capitano

יכולתם והייתם צריכים לרכוש שחקן לקישור ללא קשר למכירתו של בונוצ'י.

15. DUGRI Member

צאו מהסרט שקרוס יגיע. גג מטווידי/ מאטיץ'.
    כ"כ מאכזב. אין שום תירוץ או הסבר. לא מוכרים את אחד הבלמים הטובים בעולם לאחת היריבות ההיסטוריות הכי גדולות שלך ומתחרה אפשרית ישירה על התואר בשנים הקרובות. פשוט לא עושים את זה, והנסיבות האישיות של השחקן לא מעניינות. ואם כבר מוכרים שחקן ליריבה מקומית גדולה מעלים את המחיר, לא מורידים, והנסיבות האישיות של השחקן לא מעניינות.
    כל גישת "מי שרוצה לעזוב לא נעמוד בדרכו" פשוט בלתי נסבלת. מעבר לזה שזה מוריד משמעותית את המחיר של השחקנים (לראייה בונוצ'י ווידאל נמכרו בנזיד עדשים, טבז ואלבס עזבו בגרושים/ חינם) גם לטענה ש"אין מה לעשות כששחקן מבקש לעזוב" אין בסיס. דה חאה נשאר ביונייטד כנגד רצונו ונתן את כל כולו על המגרש ובסופו של דבר השתכנע להישאר ולא ביקש לעזוב שוב. וראטי ביקש לעזוב את פריז, הסוכן שלו אפילו התבטא פומבית, בפריז נתנו לו ברקס והוא התנצל מהר מאוד. לבונוצ'י יש חוזה לעוד 4 עונות ויובה לא בדיוק צריכה את הכסף, אני לא קונה את זה שחובה למכור אותו ב40% הנחה ליריבה ישירה.
    ביובה צריכים לשאול את עצמם למה כ"כ הרבה שחקני מפתח ביקשו ומבקשים לעזוב. אתם לא רואים את זה קורה בקבוצות גדולות אחרות בעולם. אני אפילו לא מדבר על האליטה של בארסה- ריאל- באיירן.

מצב נושא:
הנושא נעול.