יובנטוס 2016/17 :: מכוונים גבוה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

@zitto strunz, לרוגאני יש פוטנציאל עצום, גבוה הרבה יותר ממה שהיה לבונוצ'י בגילו. הוא הוכיח את עצמו בסריה A (בלם השנה ביחד עם בונוצ'י לעונת 14-15) והוכיח את עצמו בכל משחק שעלה לשחק במדי יובה. אין לי שמץ של מושג למה אתה כותב את מה שאתה כותב.

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אומנם לא קובי, אבל ארשה לעצמי לענות על זה, גם אם לא בשמו.

לאו בונוצ'י הוא הדבר הכי קרוב לקנאברו(ובאספקטים מסויימים גם עולה עליו) שהיה לנו. הוא הבלם הטוב בעולם. רוגאני הראה שהוא כזה? או יכול להיות כזה? לא יודע.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי זה הרושם שהוא השאיר בי מצפיה בו מאז שהוא עלה לסריה א'. אין בו שום אלמנט של תחרות לבונוצ'י. בשום דבר.

בונוצ'י של בארי היה הרבה יותר מרשים מרוגאני של אמפולי. ויצא לי לראות את שתי הקבוצות.

אם אתה מסתפק ב"תקרה", תקווה לחזרה מהירה יותר של קלדארה.

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה עונות לקח לבונוצ'י להגיע למעמד ה"קנבארו"? 3 עונות?
    כמה התקפי לב הוא עשה לנו במהלך העונות האלה? כמה פעמים ברצאלי וקייליני היו צריכים לחפות עליו בעונות האלה?

היום בונוצ'י מעולה. רוגאני יכול להיות יותר טוב ממנו (וכן, גם הוא יעלה לנו בנקודות בהתחלה).

@zitto strunz,
    בתור אחד שראה את שניהם, הייתי מצפה להסבר יותר מעמיק מאשר "אין אלמנט של תחרות". כי זה לא מוסיף שום מידע למה שאמרת קודם, חוץ מזה שראית את בארי ואמפולי.

אני ממש לא מסתפק בתקרה. כבר כיום רוגאני הוא בלם נהדר. הוא יהיה אפילו יותר טוב עם דקות קבועות בהרכב.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. DUGRI Member

אין סרט שההצעה של מילאן היא הכי גבוהה שיובה יכלה לקבל על בונוצ'י. גווארדיולה וקונטה חרמנים עליו, יש לו מקום בליטרלי כל קבוצה בעולם.
    גם אם הסיטואציה הגיעה למצב בלתי הפיך ויובה החליטה למכור את בונוצ'י- עדיין אין שום הצדקה למכור אותו במחיר בדיחה לאחת היריבות הגדולות ביותר שעשויה להיות יריבכ ישירה על התואר בשנים הקרובות.
    גם אם תגיע רכישה בסגנון היגוואין (ואני מאוד בספק- מי כבר יכול להגיע?) זה לא יצדיק את המהלך ההזוי הזה.
    אני מסכים שמקצועית יובה מסוגלת להתמודד עם חסרונו.

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל שוב, בונוצ'י לא הסכים לעבור מחוץ לאיטליה. רק גורם להתחלחל ממנו עוד יותר.

אני חושב שהגעה מוקדמת של קלדארה, בנוסף לדגלאס קוסטה, ברנארדסקי, שיק (מה נסגר איתו לעזאזל?), קשר ומגן ימני להרכב יסגרו מרקאטו מצוין, גם עם עזיבה של אחד הבלמים הטובים בעולם.

8. DUGRI Member

לא הסכים לעזוב? שישאר. אני משוכנע שאחרי חצי שנה ביציע הוא היה מסכים לעזוב, ואני משוכנע שהיינו מרוויחים על הבלם הטוב בעולם (להוציא את ברצאלי כמובן) בשיאו סכום (הרבה) יותר גבוה מ40 מליון יורו.
    לא יכול להיות שהמועדון לא רק צריך למכור את אחד הכוכבים שלו, ועוד במחיר בדיחה ועוד ליריבה מקומית ולמה? כי זה מה שבונוצ'י רוצה? אז חבל שהוא חתם על חוזה עד 2021.
    כי כשאתה חותם על חוזה ארוך טווח עם מועדון כדורגל הם מחליטים אם למכור אותך, מתי, בכמה ולמי. ככה זה עובד בכל העולם ורק ביובנטוס יותר צדיקים מהאפיפיור.

אם ה"מגן ימני והקשר" שיגיעו הם דני קרבחאל ונאיינגולאן- אכן אפשר להסכים שהיה אחלה של מרקאטו.
    אבל במקרה הריאלי יותר, שאנחנו מדברים על דה שיליו ומטווידי או מאטיץ', not quite.

9. סמואל אטו Member

לדעתי יובה רצתה שיעזוב לא פחות מאשר בונוצ׳י, ולכן זה הגיוני שלא ייבשו שחקן ששווה המון כסף ומרוויח שכר לא קטן ביציע.
    בינואר הוא כבר יהיה סחורה פחות חמה ובקיץ אחרי שנה ללא כדורגל יובה לא תקבל סכום גדול יותר ממה שהיא קיבלה עכשיו.

זה די מדהים שזה קרה, אבל זה פשוט הצטרפות מקרים נדירה שהובילה לזה.
    שנה אחת קודם והוא היה משחק בפרמיירליג.

Un bombón אוהב/ת את זה.
  10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

תפנימו - יובנטוס רצתה בעזיבה שלו כנראה לא פחות ממה שהוא רצה לצאת.

הפשלה האמיתית לדעתי היא חוסר היכות
    לפטור את הדברים בתוך הבית. עצם ההגעה לפיצוץ - היא הבעיה האמיתית פה. לא מקבל את זה שבונו הוא דמות פרובלמטית שאי אפשר לדבר איתה. הוא לא קסאנו ולא באלוטלי. היו צריכים לפטור את זה.

Don Joan Roman, Captain Canada ו-Un bombón אוהבים את זה.
  11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

עיתונאית אחת צייצה היום שבונוצ'י רצה לחבור לקונטה ושהיו שיחות בינהם, אך משפחתו לא הסכימה לעזוב את איטליה.

צריך לזכור שמדובר כאן באנשים ולא רק דמויות על המסך. בונוצ'י נתן שנים אדירות ליובה ויזכר כאחד הבלמים הגדולים שלה. הסיטואציה הנוכחית לא מאפשרת לו להישאר (משני הצדדים)? נהנתם ממקרה דומה בקיץ שעבר (עם הסרטונים על הכרוז של נאפולי). תהיו בוגרים מספיק כדי לקבל את זה.
    זה למשל:

לא מגניב.

uri ו-Gianzola אוהבים את זה.
  12. DUGRI Member

מאיזה מקרה דומה נהנינו בקיץ שעבר? לא זכור לי שהחתמנו כוכב של קבוצה בכירה מאיתנו במחיר מציאה.
    אין פה עניין של לקבל או לא לקבל. יובה הייתה לפני בונוצ'י ותהיה גם אחריו ובהחלט יתכן שיובנטוס מודל 17/18 נטולת בונוצ'י תהיה חזקה מיובנטוס של 16/17.
    עדיין זכותי כאוהד להתחרפן מההחלטה למכור כוכב ענק ליריבה מקומית במחיר רצפה (פה, לעומת במקרי פיאניץ' והיגוואין, לדוגמה- ההנהלה היא זו שהחליטה למכור). וזה בדיוק מה שקרה, לא משנה איך תנסו לסובב את זה.

ולא משנה מה קרה בין בונוצ'י לאלגרי (וכמו שאמרו פה, קשה להאמין שמדובר בטיפוס שאי אפשר להתמודד איתו), זו לא הצדקה לעשות דבר כזה.
    יש המון אפשרויות להתמודד עם הסיטואציה וההנהלה בחרה באפשרות שהיא לטעמי הגרועה ביותר.

13. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד אחד בונוצ׳י אכן נראה כמו טיפוס שאפשר להגיע איתו להבנות, מצד שני ההתנהגות שלו ושל אלבס הייתה פשוט שבירת אמון טוטאלית בעיני כלל המערכת.

תחשוב מה עבר בראש של אלגרי, מארוטה, השחקנים ושאר הגורמים שהביאו את הקבוצה הזו לגמר, וראו אותה מתרסקת טוטאלית בגלל ריב מטומטם במצב של 1-1 במחצית המשחק הכי חשוב שלה בשנים האחרונות. קשה מאוד להתעלות מעל האכזבה והכעס במקרה כל כך קיצוני. וגם אם אלגרי או מארוטה היו מצליחים להגיע עם בונוצ׳י להבנות מחודשות - אני לא בטוח שהשחקנים בחדר ההלבשה היו מוכנים לסלוח לו.

14. DUGRI Member

אגב, איך הייתם מגיבים אם, לדוגמה, בונוצ'י היה נמכר למילאן ב15 מליון יורו?

15. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

שהשנה היא 2010.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Don Joan Roman ו-DUGRI אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.