יובנטוס 2018/19 :: All In

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏3/8/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

זה נכון אבל זה מעבר לזה, כבר היו מקרים של מערך לא סימטרי ובמשחק נגד אייקס למשל ראינו תצוגת נפל של מנדג'וקיץ' שהיה נורא. כאילו ויתרו עליו וגם הוא ויתר. אפשר לשחק עם דיבאלה מתחת לשני חלוצים לדוגמא הרי בין כה שני המגנים תוקפים ברמה גבוהה, וכריסטיאנו בריאל היה מתחיל התקפות בצד שמאל ומצטרף לרחבה. אני עדיין חושב שיובה תזדקק לו ואני לא זוכר שפעם שיחקו דיבאלה- כריסטיאנו-דוגלאס, אפילו במשחק ליגה זוטר. מערך כזה יכול להקשות על היריבה ולהפתיע.

2. DRORIKO Member

@Bianconeri מה לדעתך יובה צריכה לעשות בקיץ? לאיפה הולכים מכאן?

3. cazzo Il Capocuoco

למשכן את יובנטוס סטאדיום ולרכוש את מסי.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  4. תומר1989 Member

תהיה איזה פריארית שתשים צ'ק של 3 ספרות על דיבאלה?
    שחקן כל כך מנופח אוברייטד הרבה זמן לא ראיתי

גם את פיאניץ וסנדרו הייתי שולח

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

תוקן.

6. תומר1989 Member

קאנטה ענק אבל יובנטוס הדבר האחרון שהיא צריכה זה נגרים.
    צריכה כאלה שיודעים לשחק

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה שהוא מאופיין ע״י העבודה הבלתי פוסקת שלו לא אומר שהוא נגר. אחד כזה ליד פיאניץ׳ העונה ויובה נראית אחרת, יש להם חוסרים ברורים בקישור ואנשים צעקו את זה מתחילת העונה.

לא הרגשתי את הקישור של יובה היום למעט רבע השעה הראשונה. זו המכה, זה הכישלון המקצועי ואת זה יצטרכו לתקן בקיץ.

8. DRORIKO Member

בינגו

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק הזה(מול אייאקס) הראה בדיוק את כל הדברים שצעקתי עליהם כל העונה.
    צריך גם להודות בפה מלא - העונה המטורפת של יובנטוס בליגה היא בעיקר חולשת כל השאר.
    יצא לי לחשוב על זה אחרי ההפסד לספאל במיוחד.

מה אנחנו צריכים?
    1. שאינטר ומילאן יתאפסו על עצמן
    2. מובילי כדור, פיאניץ׳ לא מספיק. אם זאת אני קצת מתקשה כרגע לחשוב על שמות. השם שמסתובב לי כל השנה הזו בראש זה קלאודיו מרקיזיו...
    3. לזרוק את בונוצ׳י לפח
    4. להמר על קין
    5. בלם נוסף

קוסטה וקוודראדו שהם שניהם אקס-פקטורים רציניים לא באמת השתלבו העונה, בין אם בגלל פציעות או בגלל אלגרי.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  10. itzik.miro Member

העונה המטורפת של יובה בליגה לא קשורה לחולשת הליגה בהכרח אלא ל"מאזן האימה" שיובה יצרה, בין היתר תודות לאלגרי, 84 נקודות ב-32 משחקים והגעה לרבע הגמר ליגת האלופות כשמודחים בידי איאקס בעונה מטורפת לא מרמזים בשום צורה על קבוצה חלשה.

כן, יש לנו לא מעט בעיות בסגל, כן גם אלגרי לא חף מאשמה אבל לבוא ולהפחית מהעונה הגדולה בליגה בשם ליגה חלשה זה קצת מוגזם מדי.

לקיץ דרוש: בלם, עוד קשר 50/50 דינמי שידע להוציא את הקבוצה קדימה בצורה טובה ולא הייתי פוסל גם חיזוק להתקפה אבל אני משער לעצמי שנצטרך להסתפק בראמזי ובלם.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

11. Raulito Madridista

אני חושב שגם הקבוצות הכי גדולות עם המאמנים הכי טובים, אנשי המקצוע הכי טובים ואלה שמדרבנים, וגם השחקנים עצמם ורונאלדו למשל שרוצה להביס ולכבוש בכל משחק - לא יכולות להוציא מעצמן יותר כאשר הפער בצמרת גדול, המוטיבצייה נגמרת. אני חושב שאלגרי יעזוב בקיץ בהחלטה משותפת. כשמדובר בשחקן כזה גדול כמו דיבאלה שנראה כלכך רע, אי אפשר להאשים את המאמן. מצד שני גם לתרץ עם מכת הפציעות זה לא נכון, יובה הייתה צריכה 'להיות יובה' ולשמור על שער היתרון שהשיג עם כריסטיאנו רונאלדו - ולא עשתה את זה. יש לי קצת ביקורת לגבי פיאניץ' שהוא כוח עצום במצבים הנייחים, שחקן חכם עם הרבה קלאסה, אבל לטעמי הוא לא מתקל מספיק טוב וגם לא מספיק טוב בהתקפה. קצב המשחק של יובה לא מספיק טוב.

יש כאלה שיגידו שמה שהיה בעבר לא רלוונטי, אבל כן מוזר שיובנטוס לא הצליחה כבר 23 שנה לזכות בגביע בזמן שקבוצות אחרות כן עשו את זה.

12. SaSa Member

אלגרי הודיע שהוא נשר לעונה הבאה.
    לי ברור שאם קייליני היה זמין, יובה היו עוברים.

13. Raulito Madridista

אני לא רוצה לכתוב שאם ריאל מדריד הייתה רלוונטית זה היה אחרת, כי מי יודע, אבל את הנאמנות והתשוקה שלו ליובנטוס צריך להעריך, אבל השאלה היא האם לא צריך לבצע שינוי עד כמה שהוא מאמן גדול. להגיד שאם קייליני משחק אז אייקס עוברת זה קצת זלזול בהולנדים שהיו מצויינים ויובה מציגה הגנה איטית במרכז ההגנה גם איתו, והגול השני הגיע ממצב נייח. יובנטוס לא ממש הופיעה למשחק הזה וגם היו חסרים לה פתרונות יצירתיים בהתקפה. אלגרי היה מדויק: "כדי לזכות בליגת האלופות צריך להיות בשיא הכושר בדיוק בזמן", ולעתים זה בעייתי כשהאליפות סגורה עוד כמה חודשים לפני, מצד שני יובנטוס לא שיכנעה אותי בשום שלב העונה, הקאמבק נגד אתלטיקו היה ערב אחד. כדורגל זה לא רק תוצאות. רצף נצחונות מטורף מביע על עוצמה, אבל היא לא חידשה, היא לא הציגה סטייל. למה היא כן יכלה לזכות בצ'מפיונס? הנימוק שיישלף זה בעיקר 'בגלל רונאלדו' והטיעון השני יהיה הבלמים. אבל שים כל שחקן התקפה קצת פחות טוב, שהוא אנושי - וזה לא היה מצליח.

14. itzik.miro Member

גם לי - 180 דקות עם קייליני ו-180 דקות בלעדיו הם שונים לגמרי עבור יובה.

מה שאני לא מבין זה איך לא הצלחנו להוציא את דה ליכט בצהוב באמסטרדם.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

15. טל. Member

תעודת עניות לכדורגל האיטלקי ולשאר 19 הקבוצות בליגה האיטלקית.

זה כל מה שהצלחתי לזקק ב 180 דקות הללו.

מצב נושא:
הנושא נעול.