יובנטוס 2018/19 :: All In

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏3/8/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה דעתך על לוקה קלמנצה?
    ראיתי אותו קצת במשחקי הכנה של יובה בארה"ב ועושה רושם של יופי של שחקן. מסירה,בעטיה,מצבים נייחים. לדעתך יכול להשתלב ביובה?

2. itzik.miro Member

הוא כמעט ולא משחק בפאדובה שנמצאת במקום האחרון בסרייה b וגם כשהוא משחק הוא לא מראה איכות יוצאת דופן אז אני בספק. למרות שיש לו כישרון ויש לו יכולות.

אישית הייתי מחזיר אותו לקבוצת u-23 ולראות אולי שם הוא מצליח להשתלב.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

EsheD אוהב/ת את זה.
  3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

פעם בכמה שנים עולה הדיון הזה על הצעירים של יובה, אני אישית הייתי עוקב ואפילו מצליח למצוא שידורים של משחקי הפרימוורה באופן שבועי.
    שמעתי על אינספור שחקנים שהראו ניצוצות, אינספור.

ריי וולפטו,מתאו פארו,דאריו ונטוצ׳י,דוידה לאנזפמה,כריסטאן פאסקוואטו, פאוסטו רוסי,סימונה אספוזיטו הם הבולטים שאתם בוודאי לא שמעתם עליהם בחייכם ואני פינטזתי עליהם וכל פעם התאכזבתי.

היו גם את ה״כמעטים״ הלא הם רפאלה פאלדינו,סבסיטאן ג׳ובינקו,פאולו דה-צ׳לייה וצ׳ירו אימובילה שהיו כוכבים לזמן קצר, והפכו לשחקני ליגה לגיטימיים (או מצויינים במקרה של אימובילה)

היו את אלו שפשוט השתלבו בליגה כמו אנדראה מאסיילו ואלבין אקדל(יש עוד המון כאלו)

והיו 2, רק שניים ששיחקו בפרימברה ובאמת השאירו חותם במועדון.
    הנסיך והנסיך הקטן.

אני בספק אם נראה אי פעם את אורסוליני ומנדרגורה מרימים את האליאנז ארנה באוויר.

מיוזה קן הוא התקווה האמיתית היחידה מכל הכשרונות שאלו.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  4. itzik.miro Member

היחיד שיש לו סיכוי כל שהוא להיות חלק אינטגרלי מהבוגרת זה אודרו.

5. Alta Tensione Member

דל פיירו בכלל גדל בפאדובה.

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושיחק שנה בפרימברה.

itzik.miro ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  7. Raulito Madridista

שאלה אחרת לגבי אלגרי ככה בקול רם, אני מרפרף בגאזטה מדי יום, העונה הוא שינה את ההרכב בכל אחד ממשחקי הליגה שלו ובסה"כ היו 181 הרכבים שונים ב-186 משחקים. אני לוקח הכל בחשבון: עונה קצת יוצאת דופן ברמת הפציעות, רוטציות ועוד כל מיני שיקולים, ואם יש שינוי של שני שחקנים בהרכב בהשוואה בין מחזור 31 ל-33 זה לא נורא, אבל השאלה אם זה לא מוגזם ולשחקנים מסוימים קשה ככה להתבלט, כל שחקן כדורגל צריך ביטחון. אני מודה שבשנים עברו זה לא היה נראה לי כלכך חשוב לייחס לכך חשיבות.

משהו נוסף, זה כבר דיון קצת ישן, כוונתי הייתה שכשאני רואה את מנצ'סטר סיטי די ברור לי שהיא חייבת יורשת לפרננדיניו ושחקן הגנה אחד ראוי, וההרכב של ליברפול לטעמי סגור ברמת ה-11 והיא צריכה לחזק את הספסל שלה. אוהדי יובנטוס, אני מניח שלא הייתם רוצים לראות בדיוק את אותם 11 גם בעונה הבאה, והשאלה מה בעדיפות: שחקן התקפה חדש גם אם דיבאלה נשאר, קשר מרכזי או בלם.

8. itzik.miro Member

בלם, קשר מרכזי וכל השאר בונוס.

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשר מרכזי.

10. FelaKaT Member

יש למישהו נתונים על כמות ההגבהות למשחק של העונה ביחס לעונה הקודמת?

11. DRORIKO Member

12. Raulito Madridista

חמש שנים זה פרק זמן יוצא דופן בכדורגל של היום, אני חושב שאפשר לחיות עם זה במידה וזה נכון. אף אחד לא ייקח לאלגרי את מה שעשה בקבוצה אבל קונטה מצד שני הוא גם כן מאמן גדול שחוזר רעב לאחר שהיה בשנת שבתון כזו. השנה האחרונה הייתה מאכזבת עבור יובה ואני לא מודד אותה רק על 180 הדקות נגד אייקס אלא בכלל קמפיין די צולע בליגת האלופות וכדורגל די מאכזב. היה צריך למצוא מקום יותר טוב לדיבאלה והקבוצה החליפה הרכבים כל הזמן (בגאזטה סיפקו נתון מטורף) ועדיין זה לא הצליח, מעט מאוד שחקנים היו בכושר טוב. הקבוצה הזו כנראה זקוקה לריענון.

13. DRORIKO Member

יש שתי גישות בפיטורי מאמנים. האם אתה עוצר את האבן שניה לפני שהיא נופלת, לשיטתך, או מפטר את המאמן כשהאבן כבר בתהום(מה שכמעט כל בעלי הבית היו עושים). סוגיית אלגרי היא מאד מורכבת, זה לא מוריניו ביונייטד או ונגר בארסנל שהיה ברור לכולם שאי אפשר להמשיך איתם. יובה נמצאת במקום שכן יש לה מה להפסיד, מצד שני האם יכול להיות שאלגרי מיצה את עצמו?(כמו שמיצה את את עצמו במילאן בזמנו?) אני רק יכול להגיד שאני לא מקנא בבורד שלנו ברגעים אלה, יש להם החלטה מאד כבדת משקל לקבל.

14. DRORIKO Member

אגב אני אישית אם כבר הייתי מפטר את אלגרי מבחינתי יש רק שם אחד שהייתי מכוון אליו-פוצ'טינו(אמרתי את זה הרבה לפני אתמול). קונטה כבר היה אצלנו ואמנם עשה עבודה גדולה אבל בזירה האירופית לא הביא שום בשורה, אפילו פחות מאלגרי של השנה. פפ הוא סימן שאלה גדול, כי בפעם הראשונה הוא יאמן קבוצה שאין לה תקציב של מדינה באפריקה, והשאלה אם גם בסגל המוגבל של יובה(ביחס למה שהורגל לפני) הוא מסוגל להחדיר את הכדורגל ה"פפי" שלו.

15. תומר1989 Member

אם פיטרת את אלגרי והבאת את קונטה לא עשית כלום. הבאת אותו מאמן, אותה פילוסופיה, שיטת משחק דומה. יובנטוס צריכה לדעתי לשנות פאזה להפסיק עם המאמנים האובר טקטיקנים וללכת על מאמנים יותר שאפתנים ויותר מודרנים. פפ זה חלומות באספמיה.

בתחום הריאליות והאפקטיביות, הייתי הולך על גאספריני, אפילו לפני פוצ'טינו

מצב נושא:
הנושא נעול.