יובנטוס 2021/22 - שובו של MAD MAX

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י itzik.miro, ‏17/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

לא משתגע עליו, אבל אם זה יהיה איקרדי של אינטר זה כבר שדרוג בעמדה. אם יגיע זה גם יהיה בתנאים נוחים. זה לא שנשים עליו חבילה או משהו.

2. SerieA Il Capitano

הוא נראה כמו הצל של עצמו מאז שעזב אותנו, לא?

מסכים שהוא בכל מקרה יהיה שדרוג.

3. VAR Member

הוא בדיוק אותו השחקן שהיה כשעזב אתכם.

פשוט פעם שיטת המשחק הייתה 9 עבדים שמרוויחים כדור ומחפשים את איקרדי והיום שיטת המשחק היא 7 עבדים שמרוויחים כדור ומחפשים את מסי, ניימאר ואמבפה, הראשון מביניהם שנמצא.

בשיטת משחק מודרנית (כלומר, עשרה עבדים שמנסים להרוויח כדור) אין לו מקום.

מסלול קריירה שיהיה זהה כמעט לחלוטין לזה של מריו באלוטלי.

4. SerieA Il Capitano

אם נהיה רציניים לרגע, אם מדובר ב-rental לשישה חודשים שאמורה להביא את השערים שרונאלדו הבקיע, גם אם לא את כולם, נגיד 70% מהם בחצי עונה - זה אמור להספיק למקום רביעי. בקלות.

5. VAR Member

א. הייתי רציני
    ב. לא
    ג. מה זה בקלות? יובנטוס הייתה צריכה את השלשול הרגיל של נאפולי בשביל לסיים רביעית עם רונאלדו. למה ש70% מהשערים שלו (איקרדי בכלל כבש העונה שאנחנו מתחילים לחשב כמה הוא שווה בקבוצה חדשה?) יספיקו הפעם? אטלאנטה פחות טובה/עמוקה העונה? נאפולי פחות טובה (נצא מנקודת הנחה שפציעות/קורונה יתקזזו בסוף)? מילאן פחות טובה ועוד בלי מפעל אירופי עד סוף העונה? אתה מאמין שאינטר תסיים מחוץ לרביעייה?

לא מבטל לגמרי את הסיכויים של יובנטוס להיות ברביעייה אבל בוא, עוד ממה שהיה בעונה שעברה (ובאיכות פחותה) זה לא מה שיביא אותה לשם.

6. SerieA Il Capitano

יובנטוס כבר חמש נקודות מנאפולי והן נפגשות במחזור הקרוב. סביר שיובנטוס תנצח, נאפולי תמיד מפסידה בטורינו מלבד אותו משחק ב-2018. ירדנו לשתי נקודות. יש אליפות אפריקה.

7. itzik.miro Member

הכל פתוח במאבק על הטופ 4 נכון להיום, כנראה שביום חמישי זה ישתנה אבל בכל מקרה צריך להבין את המצב הכלכלי של יובנטוס ומתוך זה לומר שלדעתי: איקרדי > מוראטה ממורמר

לחצי שנה עם קופה ריקה זה פיתרון סביר ובכל מקרה כדי לסיים בטופ 4 יובה צריכה קודם כל ולפני הכל שניי דברים:
    1. כשירות של דיבאלה וקייזה
    2. שאלגרי יבחר במערך והרכב נכונים.

בלי שניי הדברים האלה גם אמבפה והאלאנד לא יעזרו.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Bianconeri ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  8. yonmu Member

בהנחה שאיקרדי אמור להגיע כי מוראטה רוצה לעזוב, השאלה הרלוונטית היא האם וכמה הוא ישדרג את יובנטוס ומה האלטרנטיבות.
    זה מתנקז לשאלה 'האם מויזה קן שווה הרכב בסריה אה לקבוצת טופ 4?', וכאן אני חושב שהוא פשוט לא הראה מספיק כדי לקבל תשובה חיובית.
    איקרדי לעומת זאת כן (גם אם הוא יצטרך לעשות התאמות וגם אם אלגרי יצטרך לעשות התאמות).
    בכל מקרה מדובר בשחקן בשל, יציב וכשיר, וזה משהו שמאוד חסר בהתקפה של יובה.

בקיצור, לטווח הקצר הוא אולי האופציה הכי טובה בשוק בדרך למקום רביעי, אבל לטווח הארוך הוא לא הנשק שאיתו רוצים לעלות בחצי גמר CL.

9. DRORIKO Member

קן מאד מוכשר אבל עדיין מאד בוסרי, דווקא ציפיתי שהתקופה הטובה בפסז׳ תביא אותו אלינו בוגר יותר אבל כנראה שזה פשוט היו הפערים הגדולים בין הליגה האיטלקית לליגה הצרפתית. אני לא מוותר עליו, יכול להיות שהוא באמת יהפוך להיות אגדת יובה(עד שיעבור למנצ׳סטר סיטי) אבל כרגע אנחנו צריכים חלוץ מוכח, שזה לא סותר את זה שקן צריך לקבל יותר ויותר דקות להתחשל, אולי אפילו לשחק ביחד עם אותו חלוץ מוכח.

10. VAR Member

לדעתי קן > חלוץ מנוסה אחר שנמצא על המדף > כלום > מוראטה ממורמר > אלון תורג'מן > איקרדי.

לא פוסל בכלל שיובנטוס פשוט צריכה זמן כדי להתחבר תחת אלגרי ולאו דווקא צריכה שחקן רכש כזה או אחר. אני לא חושב שאלגרי חווה אפילו פעם אחת בקריירת האימון שלו עונה שנפתחה טוב והסתיימה טוב. זה תמיד אותו הpattern של מתחילים בעצלתיים -> מתחברים -> דורסים כל מה שזז ומגיעים ליעד שהוצב עבור הקבוצה. היוצא מן הכלל זה עונת 2013/14 שבמהלכה פוטר כתוצאה מפתיחת העונה החלשה כך שאנחנו לא יודעים איך זה היה נגמר אם לברלוסקוני הייתה קצת יותר סבלנות.

הפעם נראה שזה לוקח יותר זמן מהרגיל וגם שהצמרת יותר חזקה מבעבר ולכן שום דבר לא מובטח. אבל בהיעדר יכולת להביא שחקנים שבאמת ישברו את השיוויון אז אני לא חושב שיש ליובנטוס הימור יותר טוב מאשר לתת לאלגרי להיות אלגרי. להביא סרטן שצריך שהקבוצה תעבוד בשבילו זה עוד ממה שלא עבד בעונה שעברה רק בלי הקטע הזה שקוראים לו רונאלדו והוא מופת של מקצוענות ודמות מוערצת ותמיד נמצא שם במאני טיים וכל זה.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

איקרדי הוא בדיוק ההפך ממוראטה, מוראטה הוא הארד וורקר שעובד כל הזמן בשביל הקבוצה ולפי מה שהמאמן אומר. אני לא רואה את איקרדי עודה את כל העבודה השחורה שאלברו לוקח , מצד שני הוא יודע לשים כדור ברשת, מה שמוראטה לא.

itzik.miro ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  12. DRORIKO Member

יש הרבה במה שאתה אומר, לא מסכים עם השורה הסופית. אם איקרדי יגיע הוא לא יגיע כסרטן. הוא יודע בדיוק את מעמדו, שחקן שמגיע לחצי עונה ובמועדון שכבר יש בו פיגורות גדולות, זה כבר לא גוליבר במדינת הגמדים שהיה לו באינטר, ובטח ובטח שאי אפשר להשוות את זה למעמד של רונאלדו.

13. itzik.miro Member

בהחלט חשיבה מעניינת ומקובלת ולי באופן אישי אין בעיה בכלל שקן יהיה הפותח וקאיו יהיה המחליף שלו אבל

אלגרי רוצה חלוץ מרכזי ומוראטה רוצה ללכת ואם זה מה שאלגרי רוצה אז צריך לתת לו את זה.

ואני מעדיף אפילו קונוס על מוראטה ממורמר מכיוון שמוראטה ממורמר זה מוראטה שלא עובד על המגרש וגם לא מסוגל לתת גולים. איקרדי לפחות יודע.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שאיקרדי יעשה ביובנטוס בעיות בחדר ההלבשה. אני לא בטוח שהנשים של החברים מספיק ברמה שלו.

וברצינות? הוא כבר לא האלפא-מייל בחדר ההלבשה כמה שנים טובות, למה שהוא יגיע פתאום ליובה ויחשוב/ירגיש אחרת?

אם הוא באמת יגיע, יש לו רק מה להוכיח כדי לנסות להציל לעצמו משהו מהקריירה, וכמו שאיציק כבר אמר, מה יש לנו לעשות עם מוראטה ממורמר ובלי כסף לחיזוק אמיתי? זה הרי כנראה נע בין איקרדי לבין כלום לבין מוראטה ממורמר.

Mamadu ו-itzik.miro אוהבים את זה.
  15. DRORIKO Member

אל תשכחו גם שהוא יבוא בלי הנודניקית הזאת, כבר ברח לי השם שלה, ויסנטה קלדרון נראה לי

מצב נושא:
הנושא נעול.