יובנטוס 2021/22 - שובו של MAD MAX

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י itzik.miro, ‏17/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Un bombón , @itzik.miro - אם האלאנד/אמבפה זה 'דרג 1' ודושאן הוא 'דרג 3' מי בעד גילאי 23 זה דרג 2?

2. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שהאלאנד אמבפה זה דרג 1 בלי קשר לגיל.

בלי קשר אין לי מושג איך לדרג את ולאחוביץ׳.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. DRORIKO Member

הם כרגע מעליו כי הם מוכחים במועדונים גדולים, אני מקווה שגם דושאן יהפוך לכזה בשנה-שנתיים הקרובות.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הורדת שנה ל23 כדי לבטל את הדוגמה שכבר נתתי (שחקן מפתח בסקודטו => הצדקה לשלם אפילו את סעיף השחרור שלו)?

הדיון גולש לדירוג חלוצים צעירים (שיכול להשתנות כל יומיים, כפי שקרה עם ולאחוביץ' העונה) כשהנקודה שלי היא - מה קונה הצמרת האירופית בסכומים ששולמו על ולאחוביץ'.

לא את ולאחוביץ' של פיורנטינה (וגם לא את דיויד וגם לא את אייזק).
    כן את ולאחוביץ' של יובנטוס בעוד שנתיים וחצי במידה ויצליח.

יש לו את הפוטנציאל, לא את ה"קורות חיים", וזו הסיבה שלא ראינו אפילו הצעה אחת ממועדון טופ בחלון הנוכחי או בקיץ.

EO11 אוהב/ת את זה.
  5. DRORIKO Member

איזה קורות חיים היו לז'סוס כשהגיע לסיטי? ללירוי סאנה כשהגיע לסיטי? איזה קורות חיים היו לויניסיוס כשהגיע לריאל?

6. itzik.miro Member

של צבעי מדרכות (זסוס) ושל "היורש" של ניימאר.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

במיוחד הדגשתי בבולד בתקווה לא לראות 200 דוגמאות לא רלוונטיות. הדוגמה הכי קיצונית שלך (וניסיוס) עלתה חצי מולאחוביץ'. מן הסתם הוא נבחר כי בריאל הגיעו למסקנה שהוא טופ טאלנט ולכן לא בנו שיתפוצץ אצלם מהרגע הרשון. נכון להיום נראה שהם צדקו. הרעיון שיובנטוס "הקדימה" מועדונים אחרים כאילו אין להם מערכי סקאוטינג במיליוני יורו, גם זו היתממות משעשעת למדי.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  8. DRORIKO Member

לא שמתי לב, טעות שלי

9. k_700 Member

סיטי שילמה על גריליש 115 מליון פאונד.
    ברזומה, כולה הצלחה בוילה.
    איזה עוד מועדוני טופ רצו אותו?

לפני שנתיים צ׳לסי שילמה 80 מליון אירו+בונוסים על האברץ שהצליח כולה בלברקוזן, בן 20 וקושר קצת לליברפול(כשהיה ברור שליברפול בחיים לא תשלם את המחירים האלה). צ׳לסי לא בחבריה של המועדוני טופ?

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/22
  10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אכן מקרה מצער אבל "כולה הצלחה בוילה" הספיקה כדי ליצור לו סטטוס של כוכב פרמייר ליג בריטי והביקוש מהצמרת האגלית (וכמובן 0 ביקוש מחוץ לפרמייר ליג) היה בהתאם. לבסוף סיטי הפעילה את הסעיף שחרור שלו (היה לו מקום בקבוצה אחרת? כזה שמצדיק השקעה כזו?) אבל הוא עצמו אמר שהיה קרוב מאוד ליונייטד בקיץ הקודם, בו ולאחוביץ' לא עבר לורונה כי מיליק לא הסכים לפיורנטינה.

מנקודת מבט של הצמרת האנגלית, באנומליה הזויה כמו גרייליש יש יותר הצדקה (לא בעיניי כן?) מלשלם אפילו 20מ' פחות על שחקן שעשה פריצה בפיורנטינה שבתכלס לא הובילה לשום הישג ראוי לציון.

האברץ זו דוגמה שמחזקת את הנקודה שלי. הוא תפס את העין כבר מהעונה הראשונה שלו, אך את המחיר (שתורגם להצעה מצ'לסי) הוא צבר כשהוביל את הקבוצה לצ'מפיונס ליג עם 17 שערים ועונה אישית גדולה נוספת (כולל אלופות ואירופית). זה שווה ערך למה שולאחוביץ' אמור להראות ביובנטוס בשנה-שנתיים הקרובות (ולא אני לא משווה את יובנטוס ללברקוזן).

11. k_700 Member

אממ לא.
    הוא ממש לא היה קרוב ליונייטד קיץ אחד לפני. קיץ אחד לפני יונייטד התעסקה קיץ שלם בלרדוף אחרי סאנצ׳ו(ההצעה האחרונה הייתה 109 מליון פאונד בתשלומים על סאנצ׳ו בן ה20 הצעה שנדחתה כי יונייטד עברה את הטיימליין של צורק). הוא היה שחקן שאוהדי יונייטד רצו כאופציה לקישור המרכזי לאורך תקופה, אבל אף פעם לא היה משהו קונקרטי שם.
    איזה ביקוש היה לו בצמרת האנגלית? קושר רק לסיטי בהמון כסף.
    בוסף עבר אפילו בסכום גבוה מהסעיף שחרור שלו(סיטי הוסיפה שם עוד 15 מליון בבונוסים).
    גם על ״הכולה הצלחה בוילה״ אפשר להתווכח.
    שחקן שהמדיה טיפחה וניפחה הרבה מעבר לכל פרופורציה.
    מעולם לא עבר את ה8 שערי ליגה בעונה ורק בעונה אחת הגיע ל10 בישולים. עונה לפני האחרונה וילה שלו סיימה 17 בליגה נקודה מעל היורדת האחרונה.

אין כמעט הבדל. פיורנטינה אחרי הפריצה של ולאחוביץ׳ היא קבוצה שקוראת תיגר על ליגה אירופאית באיטליה, כלומר טופ 7.
    וילה של גריליש עם סמית׳ כמאמן הייתה באותו סטטוס פלוס מינוס באנגליה(ובסוף סיימה 11 כשעונה לפני כן היא כמעט יורדת ליגה).
    עשה הרבה פחות מולאחוביץ׳ בשנה האחרונה כדי לעבור לצ׳לסי בהעברה הכי גדולה שלהם בהיסטוריה(עד ללוקאקו) ובגיל 20.
    הליגה האיטלקית יותר טובה מהגרמנית, בעונה האחרונה שלו בלברקוזן שיחק הרבה מאוד כחלוץ וכבר אז עלו המון תהיות אם זו העמדה שלו והאם זה יוכל להחזיק מים באנגליה(אני לא חשבתי שזו העמדה שהוא צריך לשחק בה באנגליה).

כבש 17 שערים בעונה שהגיעו לאלופות? באותה עונה פאקו אלקאסר כבש 18, יוביץ' 17, עונה אחר כך סאנצ'ו כובש 17 שערי ליגה וטימו ורנר כובש 24.
    אתה מבין מה משותף לכל אלה?? כן, שזה שאתה כובש הרבה מאוד שערים בבונדסליגה לא ערבון לזה שאתה יודע לכבוש שערים.
    איך שלא תסובב את זה האברץ של גיל 20 זה שחקן הרבה יותר אלמוני מולאחוביץ׳, עם הרבה פחות קרדיט ביד(עבר בין 3 עמדות שונות בשלוש שנים בלברקוזן) ואפילו עבר בסכום גבוה יותר למועדון צמרת בגיל צעיר יותר.

כלומר העברות כאלה קורות ולא מעט.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/22
  12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה אומר שלא.
    Jack Grealish: Man City forward reveals he almost joined Man Utd last year from Aston Villa | Football News | Sky Sports
    כאן גרייליש אומר שכן.

אין לי טעם להתווכח על זה (ואני לא מוכן להתדיין יותר על שחקן עם תספורת כל כך מגוחכת).

אתה משווה בין המיקומים של וילה לפיורנטינה. אני מדבר על הסטטוס שלו בתור "כוכב אנגלי" בפרמייר ליג. לא מצדיק את זה. רק מקבל את המצב הנתון.

המעבר לצ'לסי נרקם בזכות 3 שנים מצויינות, לא אחת. בעונה הלפני אחרונה (בגיל 19) הוא הוביל את הקבוצה שלו לטופ 4. בעונה האחרונה הוא כבר שיחק בצ'מפיונס ליג ולאחר מכן כיכב נגד פורטו, ריינג'רס ואינטר באירופית (כבש נגד כולן). ההיילייט בקריירה של ולאחוביץ' זה צמד פנדלים נגד אטאלנטה וצמד נוסף נגד גאביה ורומאניולי.

אין לי מספיק נתונים (או מוטיבציה) לערוך השוואות בין הליגות. אבל אם כבר הזכרת אלמוניות, סריה א' זה התחביב שלי, ובזמן שצפיתי בולאחוביץ', הפיד שלי בטוויטר (שגם כן מורכב מאוהדי סריה א') התמלא במהלכים מאוד מרשימים של הבארץ. משם זה הוביל להתעניינות בו ומשם למסקנה שהוא הספיק בקריירה הקצרה שלו הרבה יותר מולאחוביץ', וכתוצאה מכך קיבל הצעה ענקית מצ'לסי בזמן שולאחוביץ' הסתפק בזו של ארסנל.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Un bombón -
    האמת שלא חשבתי על הגיל של לאיטורו, אז זה לא היה בכוונה, מבין שאתה מתכוון עליו בדרג 2, יש שמות נוספים?
    אפשר להתווכח גם על הטייטל שנתת לו כ״מוביל את הקבוצה״, יש פה לא מעט אוהדי אינטר שיגידו שלוקאקו וקונטה הם הפאקטור לאשתקד.
    לא חייבים להתווכח עליו, יותר מעניין אותי(על אמת לא בציניות מתנשאת) איזה עוד שמות ׳דרג 2׳ יש?

מבין ומקבל את הטיעונים שלך לגבי המחיר, ההבדל הוא שלא טענתי שאין לקבוצות ביבשת מערך סקאוטינג במליוני יורו(מה הקשר בכלל?) אלא שהן לא נכנסו בינואר כי כולן מכוונות קודם כל לשחקני דרג 1 והמפסידה/מפסידות מבניהן היו הולכות על ולאחוביץ׳ - ולכן המהלך של יובנטוס חכם, כי לא היינו שורדים אף בידינג וור עם אחת מהקבוצות הנ״ל
    מה הטעם להציע 75 בינואר אם אני הולך להתאבד בקיץ על האלאנד?

אני אגב מסכים עם קיי שיש רשימה מכובדת מאוד של שחקנים שנקנו בסכומים דומים ואפילו גבוהים יותר על שחקנים שהקו״ח שלהם פחות מרשים.

בקיצור - אם אתה נמצא במושב הנהג בטורינו, זה לא המהלך שהיית עושה?

k_700 ו-itzik.miro אוהבים את זה.
  14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל מי שעונה על זה:
    ואין לגביו קונצנזוס שהוא הטופ של הטופ.

לא דיברתי על פרוספקטים בטווח גילאים מסוים אלא על שחקנים שעוברים בסכומים המדוברים (בסביבות 100מ') למועדונים שציינת. מי קושר לצ'לסי בקיץ? לוקאקו? אז לוקאקו. למה הוא לא בדרג ראשון? כי קיים לבנדובסקי. למה ולאחוביץ' לא בדרג שני? כי קיים לוקאקו. מי קושר לסיטי בקיץ? הארי קיין? לא שווה את המחיר כי הוא "מהממלכה"\"ניסיון בפרמייר ליג"\"החלוץ הנבחרת"\כל בולשיט אחר שמכפיל את המחיר כמו עם גרייליש? מחכים לקיץ הבא ובינתיים מנצחים 5 מועדוני טופ אחרים בקרב על פרוספקט צעיר שעולה להם 25מ' יורו + בונוסים.

ולאחוביץ' לא נכנס לקטגוריה של הגדולים לא כי הוא לא מוכשר מספיק, אלא כי הוא פשוט לא הספיק להוכיח את עצמו, בעיקר כי לא הייתה לו במה לעשות זאת.

התייחסתי לאמירה שיובנטוס ה"קדימה" את היריבות. כאילו הם זיהו משהו\היה להם מידע שלאחרים אין, בעוד שעם הdata והסקאוטינג של היום אין סיכוי שהם לא מכירים אותו. לדעתי הוא פשוט לא עבר את הthreshold שמצדיק השקעה כל כך גדולה בזמן שיש להם את כוח המשיכה לצרף שחקנים מוכחים יותר. לא נראה לי גם שכשמרימים טלפון לראיולה הוא עונה "נדבר בקיץ". הם עובדים על זה כל השנה. מי ש"יפסיד" את האלאנד יקבל שחקן התקפה אחר מהדרג השני. בצירוף אירועים מסויים זה יכול להיות גם דיבאלה.

יכול להיות שאפשר לגרד דוגמאות פה ושם. הנורמה לדעתי די ברורה.

הופתעתי שהוא עלה כמעט פי 2 מקייזה כשכולם יודעים שהוא לא מאריך את החוזה, אבל זה לא משנה. הנקודה שלי הייתה שהוא לא הבא בתור אחרי אמבפה\הולאנד, שהוא לא בשל לגדולות ושהן משלמות סכומים כאלה על שחקנים מוכחים יותר, ולכן הן לא בתחרות איתכם. זה הכל.

ההחתמה עצמה פצצה. אם הייתי אוהד יובנטוס הייתי מאוד מרוצה מזה. אם הייתי דירקטור הייתה שואף לאותו המהלך. לא הבנתי את הוייב שלכם ("אנחנו עניים") לאחר שחסכתם משכורת מלאה של רונאלדו אז גם העניין הפיננסי מסתדר מצויין. הוא לא מעזיב את דה ליכט (יעזוב אם תגיע הצעה מספיק טובה, כי זה מסלול הקריירה שלו, לא כי קניתם את ולאחוביץ) וגם לא את דיבאלה (יעזוב רק כי הvalue\money לרעתו). אולי הוא אפילו יוביל את הדינוזאור שמאמן אתכם לרדת מה442 מתקופת לב יאשין, ואז בכלל יהיה מושלם.

15. yonmu Member

אני פה כדי למחות על הזלזול בגאביה ורומניולי.

וברצינות: לא יודע כמה אני אהיה חופף לחלוקה של קובי, אבל בהערכה גסה:
    דרג א: שחקנים שכל העולם מחכה שיהיו GOAT. אמבפה והלאנד עכשיו, נימאר וחאמס (לדעתי) בזמנו.
    דרג ב: שחקנים שכיכבו בצורה המשכית. דמבלה, סאנצ'ו, האברץ, KDB, סטרלינג, ברנרדו, ורנר, סאנה.
    דרג ג: שחקנים שהראו פוטנציאל אבל בתקופה-מקום ספציפיים. פפה, פליקס, אוסימן, למאר, פראן טורס, גריזמן, מרסיאל, פוליסיץ'.

ולאחוביץ רכישה נהדרת ליובה, וביחד עם קייזה ולוקאטלי יש כאן סיבות נהדרות לאופטימיות. לא רואה איך זה משנה את העובדה שיובה לא ניצחה את ריאל, סיטי ובאירן במירוץ עליו, פשוט כי הן מסתכלות על אמבפה והלאנד.

Un bombón אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.