יובנטוס 2021/22 - שובו של MAD MAX

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י itzik.miro, ‏17/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

גרוטאה גרוטאה אבל יותר טוב מדיאבלה

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. DRORIKO Member

גם אם זה נכון זה לא סותר את מה שכתבתי. דיברתי באופן כללי על המצב של הסריה א׳ או ליתר דיוק על הכסף הגדול של הפרמייר ליג, למעשה דיברתי על זה פה כבר לפני 4 שנים כש״חזיתי״ שהפרמייר ליג בדרך להפוך ל-nba של הכדורגל, אנחנו עוד לא שם(תודה בנזמה) אבל אנחנו מתקדמים לזה יפה. לגבי האם פירמינו הוא רכש טוב או לא, אותה תשובה כמו פוגבה ודי מאריה, כלומר לא יודע.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי במקרה מדובר בשחקן בן 30 שעדיין שווה לא מעט בקבוצה שתדע להפעיל אותו נכון (AKA קרלוס טבס). שאר השחקנים שציינת הגיעו בסכומים נמוכים\אפסיים. אף אחד לא עושה עליהם all in והם תמיד משחקים לצד נכסים גדולים כמו לאאו, ולאחוביץ' וזאניולו. רובם המוחלט התבררו כהצלחה.

*כשקנינו את סמולינג ומיקי, לא עבר הרבה זמן עד שקראתי משפט מסוג "לא הייתי מחליף אותו בעד אף בלם\קיצוני אחר ביונייטד\ארסנל".

4. DRORIKO Member

לא הבנת קובי, לא אמרתי שאני פוסל את פירמינו. אני גם לא פוסל שאוריגי יצליח במילאן כמו שאברם, עוד ריג׳קט של הפרמייר ליג, הצליח אצלכם. זה רק מתחבר למה שיונמו כתב פה לפני כמה ימים. אנחנו הופכים לחצר האחורית של הפרמייר ליג. אם לסאדיו מאנה נמאס מליברפול הוא לא יעבור למילאן, הוא יעבור לבאיירן, למילאן הסקאוזרים ישלחו את זה שאפילו האפסנאי היה לפניו ברוטציה. זה מבאס כי ל-5 דקות יובה כן חזרה להיות מועדון שמושך שמות גדולים, רונאלדו, דה ליכט, אבל אז הקורונה ועוד כל מיני דברים שהחזירה אותנו אחורה לרכישות של has beens. נקווה שנבנה את עצמנו מחדש ונצא מהג׳ורה.

5. itzik.miro Member

בוא נצא מההנחה הזאת ש"שמות גדולים" = הצלחה.

מעשית, יובה הצליחה הרבה יותר כשאספה שחקנים עם שם פחות "גדול" אבל עם שחקני עבודה. פירמינו הוא שחקן של עבודה והוא יכול לתת אחלה של גיבוי לדושאן.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

6. תומר1989 Member

על מה אתה מדבר? עשו לדיבאלה קבלת פנים של רבע מיליון איש בקולוסיאום

7. DRORIKO Member

למה לצאת? תסכים איתי שסאדיו מאנה, נניח, היה תורם לך הרבה יותר מפירמינו. זה שרונאלדו היה כשלון קולוסאלי(מה שאני לא חושב על דה ליכט) לא אומר ש"שמות גדולים" זה אוטומטית פגע רע. ושלא תבין, אין לי שום טענות להנהלה, אני מבין את המצב שנקלענו אליו, גם באדיבות הקורונה וגם באדיבות ההנהלות הקודמות, אבל זה מצב מבאס. והפערים הכלכליים ההולכים וגדלים בין הפרמייר ליג לסריה מבאסים עוד יותר. רק היום התבשרתי שווסטהאם החתימו את סקאמקה, ווסטהאם אחי!

8. תומר1989 Member

שקבוצה בדרג של וסטהאם תחתים שחקן שפרץ בסאסואולו זה מתיישב עם ההיגיון עוד לפני הרנסנס של הכסף הגדול באנגליה.
    לגבי יובה- אני חושב ש"גשם הקורונה" ירד על כולם. מה שלא פחות פגע בקבוצה לדעתי זה ההצלחה הדלה באלופות לצד משכורות עתק ששולמו לשחקנים שבא בשביל הצלחה באלופות.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  9. DRORIKO Member

בגלל זה כתבתי "באדיבות ההנהלות הקודמות" ואני מתייחס לא רק לשני המנהלים המקצועיים האחרונים אלא גם לאניילי שלטעמי צריך לפנות את המקום שלו. עשו כאן הרבה מאד שטויות שכבר דשנו בהם מספיק ושהחזירו את יובה כמה צעדים אחורה אחרי התהליך האדיר של העשור הקודם.

לגבי סקאמקה, בדרך כלל הפרוספקט האיטלקי הכי חם היה מגיע לאחת הגדולות באיטליה, לא לאנגליה ובטח לא לווסטהאם.

10. itzik.miro Member

מאנה כנראה שכן, זה לא אומר שכל שם גדול הוא מאנה. "שם גדול" הוא לא אוטומטית "פגע רע" והוא גם לא אוטומטית הצלחה, הכל נשפט על המגרש פשוט להתרעם על כך שמאנה בחר במועדון בריא כלכלית ומקצועית כמו באיירן ולא ביובה נראה לי מאוד תמוה. זה לא שהוא בחר בדורטמונד או לייפציג.

אתה גם יכול לומר "או איזו ליגה מעפנה זה הפרמייר ליג, אחד השחקנים הכי טובים שם עזב לבאיירן".

בשורה התחתונה - אותי לא מעניין להביא "שמות גדולים". מבחינתי השחקן קודם כל ולפני הכל צריך לרצות להיות כאן, לעבוד קשה למען הקבוצה ולהשפיע באופן חיובי על המגרש. רק לאחר מכן אכפת לי מה השם שלו ואיך הוא נתפס בחוץ.

אני זוכר היטב כמה ירדו על ההנהלה שהביאה את טבז ומנגד היללו אותה כשהביאה את דגלאס קוסטה, ברור לשנינו מי הותיר כאן את חותמו.

לגבי סקמאקה - כל הגדולות תפוסות בשחקנים טובים ממנו וזה הגיוני שהוא יעבור לווסטהאם ולא לפיורנטינה.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/22
  11. DRORIKO Member

לא מתרעם על כלום. כמו שאמרתי, אני מבין את המצב ומשלים איתו, בצער רב אבל משלים. מאנה זה היה סתם דוגמא. הכוונה שלי היתה שבזמן שאתה רואה את השחקנים המובילים בסריה א׳ עוברים לאנגליה אתה לא רואה את המסלול ההפוך, מה שמגיע משם לפה זה הפסולת שהם מנסים להיפטר ממנה.

מקבל את מה שאתה אומר על סקאמקה.

12. itzik.miro Member

אני אהיה בוטה יותר ואומר שהדבר שפגע בקבוצה יותר מכל דבר אחר זו לא הקורונה אלא אותם שחקנים בעלי "שם" שהגיעו עם משכורות מנופחות שלא תרמו אפילו 30% מהמצופה מהם. על פזרנות הכספים הפושעת הזו דיברנו הרבה ואריוואבנה & קרוביני משלמים עליה.

13. itzik.miro Member

מה לעשות שיש פערים כלכליים אדירים וכל אחד משלם כפי יכולתו וממתי בכדורגל מה שחשוב זה כמה שילמת על שחקן שהיה טוב בליגה אחרת?

כלומר כי צ'לסי שילמה 100 מיליון אירו על לוקאקו כדי לקחת אותו מאינטר ויובה תשלם 20 כדי לקחת את פירמינו זה אומר שהרכישה של צ'לסי טובה יותר? תן לי 11 פירמינו של ליברפול ולא לוקאקו 1 של צ'לסי.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/22
  14. DRORIKO Member

לא הבנת אותי. לא אמרתי שלא צריך להביא אותו כי הוא עולה רק 20, אלא שהוא בירידה גדולה בליברפול וברור שיש כאן סימן שאלה גדול. זה כמו שאינטר הביאו את אריקסן אחרי שהוא כבר התחיל את הירידה שלו בטוטנהאם וגם באינטר הוא היה רחוק מימיו הגדולים. לא פוסל את פירמינו, אולי באמת הוא ״יוולד מחדש״ ביובה, בכל אופן דיברתי ברמה הכללית על הליגה ולא רק על יובה ספציפית.

15. yonmu Member

למה בעצם אתם צריכים את פירמינו? איפה הוא אמור להיכנס ב4-3-3 כשיש את דושאן וקן?
    גם ככה כמחליף ישיר לדושאן הוא לא מאוד מתאים וכן 'יקר' יחסית, ולאגף הוא לא ממש שייך.

מצב נושא:
הנושא נעול.