הוא הולך להיות ספורטינג צ׳יף אקסקיוטיב. זה מישהו שנמצא בצוות עם בריילספורד ורטקליף ומקבל את כל התמיכה מלמטה. הוא אמור להיות אחראי בגדול על הרבה דברים שלאו דווקא קשורים לצד המצקועי של הקבוצה. וכן ברור שהם צריכים מרווח זמן. שניים מהם נכנסים ממש עכשיו לתפקיד בנוסף לכריסטיאן ויול שמגיע להיות בצוות גיוס(היה בצ׳לסי, לייפציג, זלצבורג).
אני לא אוהב את זה, הייתי מעדיף שיקבל הזדמנות, אבל צריך לסמוך על קלאודיו שהוא יודע מה הוא עושה. הקבוצה עוברת מהפכה גדולה מאוד וכרגע המנהלים שלה צריכים לקבל קרדיט. אם יש איזשהו קו תקיף לגבי הרצינות והמחויבות של השחקנים - צריך לראות אם זה יוכיח את עצמו.
לדעתי מרגע שהוייסן סירב לעבור לפרוסינונה למרות הסיכום שהיה איתם והחליט להכריח את יובה להעביר אותו לרומא אז משהו ביחסים נשבר בין הצדדים. באופן אישי הייתי שמח שהוא יישאר אבל אני יכול להבין למה יובה מעדיפה לעשות עליו קאש אין בקיץ שכזה.
זה לא רק שהוא דחף לשחק ברומא, הוא כבר עבר בדיקות בפרוסינונה, הלהיב את הקהל ואז החליט לעבור לרומא "דקה" לפני שאמור היה להיות מוצג בפרוסינונה. זה שם את יובה במצב בעייתי וג'יונטולי (כנראה) הסיק מזה שהוייסן לא שחקן שיהיה קל לנהל ושאין לו מספיק לויאליות ליובה. כמובן שמעבר לכך יובה רוצה בלם מוכח ומנוסה יותר והוייסן הבלם היחיד יכול לממן רכישה שכזו. עונש? למה זה עונש למכור אותו?
המשחק בגרמניה הסתיים ב3-0 לגרמנים, אין שום דבר חיובי לקחת ממנו.ראיתי רק את המחצית השניה. כמובן שזה לא אומר יותר מדי לגבי ההמשך ולא צריך לקחת קשה אבל: - פיזית השחקנים נראים חלשים ולא בכושר, בהשוואה לגרמנים לא בהשוואה לקיץ - ברמה הטכנית גם נראה שאפילו שחקנים טכנים כמו פאג׳ולי נראים עדיין רע מאוד. - לא ראינו כמעט נסיונות להטמיע רעיונות, מלבד שינוי המערך ל4-2-3-1 היו כדורים ארוכים ומשחק מאוד מאוד מפוזר בלי שום שיטה. - ההגנה במחצית השניה נראתה פשוט איום ונורא, גם התמיכה מהקישור, נראה שברמה הבסיסית של איפה לעמוד ומי עוזר למי - הם לא יודעים מה לעשות. - אומרים שנוטה מאוד התרשם מאדזיץ׳, לפחות לפי המשחק הזה - לא ברור בכלל ממה הוא התרשם. - לא זכורה לי בעיטה אחת של יובה לשער. - איבוד עשתונות בדקות הסיום, פערים מנטליים שמתאימים לקבוצות נוער ולא לבוגרים
בהשוואה לגרמנים שהתחילו הכנה שלושה וחצי שבועות לפני באמת יש פערים של כושר. לא שופט לפי משחק אימון ראשון אבל צריך להבין שייקח זמן לשחקנים להבין מה מוטה דורש.
פחות מרשים אותי מקלאפיורי עם ברמר ובכללי אני דואג מהאופי של טודיבו אבל נראה איך זה יהיה במהלך העונה. אנחנו גם צריכים מגן ימני, שניי ווינגרים, קופמיינרס וחלוץ מחליף והאמת שאני לא יודע איך נספיק להביא אותם בלי להתפשר על איכות בזמן שמכרנו בסכומים נמוכים מאוד את שניי הנכסים הצעירים הכי גדולים למעט יאלדיז.