לצ׳מפיונס אתה יכול להכנס גם בלעדיו. אין בולוניה יותר, המאמן שלהם אצלכם. אתם בלי סגל לאליפות אבלזה סגל של טופ 2-3. לא מצליח להבין איך סגרתם השאלה יקרה כזאת בלי אופציה. עסקה נהדרת לפורטו. יוכיח שהוא בשל לרמות הגבוהות של איטליה? ימכר ב60 מליון בקיץ הבא.
אם זה לא היה ברור: כל ההודעה שלי מטרתה להדגיש כמה העסקה של ניקו רעה בעייני(40 מ׳ על שחקן שפשוט לא שווה את זה). אני כמובן מסכים עם הכל.
ככה זה כשמגיעים לשבוע אחרון במארקטו עם כל כך הרבה חוסרים. קיץ שהתחיל מצויין עומד להיסגר לא משהו בלשון המעטה. אם קופמיינרס יגיע זה ירכך את היום הזה.
טוב אומרים בתקשורת שיש לקונססאו סעיף שחרור בקיץ הבא ושיכול להיות שזה יתקזז אם יובה תרצה לרכוש. מעניין אם זה נכוןץ
ניקו גונזלס חתם. רכש מספר מי סופר כבר שמגיע מפיורנטינה ליובנטוס. אנחנו עכשיו נכנסים לחודש תשרי אז שיהיה לבאג'ו ולא לברנרדסקי.
52 מיליון אירו + 7 בבונוסים. נרכש מאלקמאר תמורת 14 מיליון אירו. אקזיט נהדר של אטאלאנטה. רק לא ברור לי מה לקח חודש וחצי לסגור עסקה, אלו הסכומים שדוברו מההתחלה.
אגו מחורבן של אנשים מחורבנים וניסיון של מועדון מחורבן וכפוי טובה להעביר את השחקן למקום אחר. למזלנו האיש נעול על יובה.
אז במקום להיות עם 50 מ + ביד בתחילת החלון ולחזק את הקבוצה, אטלאנטה נשארת עם 50 מ + הזין ביד ופגיעה באגו בסוף החלון. מה שנקרא - גוד ביזנס.