הדבר היחיד שבאמת מוזר בסיפור הזה אגב, זה החומר עצמו. לפי התקשורת זה אחד החומרים שהכי קל לזהות בבדיקות, ולכן זה כמעט אבסורדי לקחת אותו. מעניין מה התזונאי/רופא שלו מכר לו
https://x.com/romeoagresti/status/1710336904607027418?s=46&t=hlEGiDxsnlx05wUDfNX9Qg כבר מבינים שההבדל בין 170 ל200 זה החסכון על פוגבה?
900 מיליון ב-4 השנים האחרונות. זה כישלון ברמה שלא זכורה לי. אלקן צריך לקבל פסל מחוץ ליובה סטאדיום על ניקיון הזבל שאניילי השאיר.
פוגבה משקר. שאריות הטסט' בכל מיני תוספים הן חסרי משמעות. בכללי, אסור בכלל לצרוך אוראלית טסט' במינונים גבוהים בגלל הסכנה לכבד. צריך להזריק את ישירות לשריר.
הוא עוד לא הוציא מילה לדעתי, אז הוא בטח לא משקר(כרגע) אין לי מושג איך הוא לקח את הטסט׳ שלו, רק תהיתי לגבי שימוש בזה כשזה ידוע לכל שזה חומר קל לאיתור.
נציג של פוגבה הגיב באופן רשמי וטען שהוא ''מעולם לא רצה לעבור על החוקים''. זה שקר גס. בשאר הדיווחים האמינים מופיעים הסברים מגוחכים בנוסח דומה למה שרשמת (לכאורה מכר שלו/רופא אמריקאי הביא לו איזה תוסף תזונה). תתפלא, אבל בימנו יש שיטות יחסית פשוטות לעבור כל בדיקת סמים. הנפוצה ביותר; micro-dosing. הבודדים שנתפסים הם חסרי אחריות.
צריך להזכיר שגם לפנדמיה הייתה השפעה ענקית לגבי ההפסדים. יובה נכנסה לפנדמיה במצב לא טוב בגלל כל מיני התחייבויות והחמירה את המצב במהלכה. Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אז יש דיבורים ביומיים האחרונים שפניתם אלינו בקשר לסאנצ׳ו בהשאלה בינואר. אנחנו רוצים השתתפות של איזור ה70 אחוז בשכר שלו כשמתעדפים עסקת מכירה קודם(השכר שלו 350 אלף פאונד בשבוע). אין לי מושג מה גורם לכם לרצות אותו. עצלן, לא אתלטי, שנתיים רעות, לא מקצוען, נעלם בכדורגל סטטי ואוהב יותר מדי לשחק על העמדה של השחקן הכי טוב שלכם. מצד שני, אתם די מתמחים בלעשות מהלכים אפורים, לא?
יש על זה דיבורים כבר תקופה באיטליה. לא ברור לי מה מחפשים בו בכלל. שחקנים עצלנים, במיוחד כאלה שלא ממושמעים טקטית אין להם מקום אצל אלגרי, ובכל מקרה לא מבין איפה הוא נכנס אצלינו במערך, יכול לשחק כווינגבק ימין ב3-5-2? למרות שכרגע בכל מקרה, לא יהיה שום שינוי כל עוד הדינוזאור על הקווים
שום יכולת כווינג בק. אין לו משמעת הגנתית, הוא לא יודע גם לעשות הגנה, לא מהיר מספיק כדי לשחק רק על האגף והוא גם מתבכיין כששמים אותו בימין. הוא צריך שטח, כדורגל מהיר והגנות חלשות בלי משמעת. זה בהנחה שנשאר שם שחקן כדורגל בכלל ולא פארטי בוי תורן שמשחק פיפא לתוך הלילה.
אני מניח שההצלחה של סמולינג, אברהם, טומורי ועכשיו גם לופטוס צ׳יק, גורמת לעיתונאים, ויותר מכך אולי לסוכנים, לדבר על זה. אבל בינתיים זה נראה רחוק מהמציאות.