יום המשחקים השני: ד.קוריאה וארגנטינה מנצחות

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏12/6/10.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx לא מסכים עם אף מילה, אבל זכותך.

היגוואין חלש מאוד, מצבים נוחים שחלוץ כמוהו חייב לקבור ברשת, גם בריאל מדריד רעדו לו הרגליים במשחקים החשובים באמת והוא חייב לעשות את הקפיצת מדרגה.
    ומה הבעיה עם זה שבארגנטינה שמחו? יש להם על מה, השיגו ניצחון ראשון, לא משנה איך ולמה, אנשים צריכים לזכור איך הנבחרת הזאת העפילה למונדיאל, יש שם הרבה לחץ, השמחה מובנת.

2. GiladG2 Member

ההבנה הטקטית של מראדונה הטיפש מסתכמת בהרכבת ה-11. הוא עושה הכל כדי שהמשחק של ארגנטינה לא יהיה שוטף. מיליטו חייב לעלות בהרכב במשחק הבא במקום היגוואין שנראה רע מאז ההדחה מול ליון.

מסי חייב להחליף שם.

3. 亚历山大帕托 Member

http://i49.tinypic.com/wink86.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

4. Sergio Ramos Member

ההרכב היה בסדר גמור(מובן שאם קמביאסו וזאנטי היו שם אזיי הם צריכים להיות בהרכב, אבל זה לא רלוונטי לעכשיו), העדפה של היגוואין על פני מיליטו היא לא משהו קריטי, אין פערים גדולים כ"כ לדעתי. אם כבר החלטות שגויות, עדיף שמראדונה ישמור את חואנס לעמדת המגן למקרים שלא תהיה ברירה.

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

השמחה די מובנת ובאמת מגיע לכל אוהד ארגנטינה לשמוח..3 נק' ומשחק סביר...

כולם שכחו איך ארגנטינה פתחה את שני המשחקים הראשונים שלה בהצגות ואחרי זה ראינו שזה לא שינה כלום והנבחרת עפה ברבע גמר בפנדלים...

6. ManUtd Fan Member

דרום קוריאה-יוון היה משחק נהדר.
    דרום קוריאה מאוד הרשימה אותי עם המשחק שלה, הרבה יצירתיות, הרבה מהירות, וכולם שם לא מפסיקים לרוץ. ואני חשבתי שזה ייחודי לפארק ג'י סונג... ואם כבר פארק, פשוט מלך. שער נהדר שלו.
    לגבי יוון... ובכן, הגיע הזמן להחליף את כולם שם. הם לא הצליחו לעמוד מול הזריזות והמהירות של הקוריאנים בכלל, הם לא הראו שום יצירתיות, הם היו עסוקים רק בלבעוט למעלה ולחשוב שככה הכל יהיה בסדר. ככה הם יסיימו את המונדיאל בלי שער זכות ובטח בלי נקודות.

לגבי ארגנטינה-ניגריה.
    אני ממש לא חושב שזה היה משחק משעמם, משחק בינוני בהחלט כן אבל אני לא השתעממתי בכלל.
    מסי שיחק דיי לבד אצל ארגנטינה. הוא הגיע להרבה מאוד הזדמנויות, ובדרך כלל הוא מנצל אותם, אבל היום הוא נתקל בשוער נהדר ואני מקווה שזו תהיה החותמת הסופית על עזיבתו של אניימה את הפועל ת"א. שוער נהדר שנתן משחק ענק.
    לגבי ניגריה, פראיירים. אין לי מילה אחרת. כל-כך הרבה טיפשות במשחק שלהם. היו להם את ההזדמנויות להשוות את התוצאה, אבל הם בעטו בדלי פעם אחר פעם אחר פעם. אובסי, אוצ'ה, אודמווינגי הם דוגמאות לשחקנים שבעטו בדלי במשחק הזה. הם חייבים להיות מרוכזים יותר עם המסירה והאחרונה והבעיטה המסיימת.

בכל אופן, שני המשחקים האלו מבחינתי היו רק חימום, עוד שעה מגיע ה-Main Event.
    COME ON ENGLAND!!!!
    :aaa12: :aaa12: :aaa12:

7. GiladG2 Member

ההרכב אולי בסדר (חוץ מורון והיגוואין) ההצבה של חלק מהשחקנים במגרש כל כך לא. הוא לא רוצה לוותר על גוטיירז ובגלל זה משחק איתו מגן ימני. די מריה נכנס יותר מדי לאמצע לטעמי, אין טעם להרכיב אותו ב-11 אם אתה לא נותן לו לשרוף את הקו, מבלי שטבס או שחקן אחר יפריע לו. ה-4-4-2 הדי רגיל שלו מהמוקדמות עבד יותר טוב לדעתי, היה פחות בלאגן, כל אחד ידע איפה הוא משחק. אולי העובדה שהוא צריך להשאיר 3 שמות כמו טבס, קון, מיליטו או היגוואין מפריעה לו.

8. 亚历山大帕托 Member

http://i49.tinypic.com/2va027d.Xxx

9. gonzo18 Member

מרדונה הולך לאכול את הדייסה שהוא בישל,המשחק היום נתן לי איתות סופי שהקישור עם מסצ'רנו ו-ורון יתקשה מאוד להחזיק את הנבחרת הזאת בשלבים הגבוהים. די מריה נראה לגמרי מיותר בצד שמאל כי מצד אחד היינסה שיחק על תקן מגן שמאלי ומצד שני אחד מהיגואין וטבז ממילא חותכים שמאלה ברוב ההתקפות. ארגנטינה היתה נראית הרבה יותר טוב אם למשל באנגה היה משחק ליד ורון ועוזר לו בהנאת הכדור, כי זוהי הבעיה המרכזית של ארגנטינה. ברגע שהכדור מגיע לשלישית ההתקפה שלהם ויש חיפוי טוב מאחורה (מה שבפועל אין) אז הנבחרת הזאת היתה נראית הרבה יותר רצינית.
    אבל כפי שאמרתי , מרדונה הולך לאכול את הדייסה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/10
  10. Raulito Madridista

אני חייב לסנגר על היגואין. קודם כל, זו בסה"כ ההופעה השביעית שלו בנבחרת. גם מסי וגם טבז ממש לא הרשימו יותר מידי בנבחרת עד עכשיו. יש את עניין ההתרגשות וזה יעבור עם הזמן. היגואין משום מה הלך יותר מידי לאגף ימין. באמצע הוא היה יכול להיות יותר אפקטיבי. ברור שהוא היה חייב להבקיע את המצבים אליהם הגיע(החמצה אחת מזעזעת והשאר קצת פחות), אבל גם מסי פיספס פעמיים. אני גם מסרב לקבל את הטענות לפיהן היגואין לא מגיע לכל המשחקים הגדולים, זו הקצנה והתבססות יתר על מה שקה נגד ליון. אי-אפשר לצפות ממנו להיות מסי, הוא עדיין לא בלבל הזה ואולי הוא גם לא יגיע. היגואין פיספס נגד ליון ובקלאסיקו אבל במאסטייה למשל כשרונאלדו וקאקא לא שיחקו, הוא הוביל את ריאל לניצחון עם צמד נהדר. זה שחקן שבגיל 19 כבש שער חשוב מאין כמוהו נגד אספניול ברמונטדה הזכורה לטובה. דבר נוסף - בעונת 09\2008 הוא כבש נגד כל הגדולות וגם בקלאסיקו הארור ההוא בברנבאו.

להגיד שהיגואין חלש מאז המשחק נגד ליון זה מגוחך, זאת-אומרת שלא צפית בו יותר מאז או שסתם לא ידעתה מהי הסטטיסטיקה שלו. שלושה ימים אחרי ההחמצות נגד ליון, כשהוא עם הראש באדמה, היגואין כבש שלושער נגד ויאדוליד במחזור ה-26. הוא גם הוסיף צמד נגד חטאפה ובסה"כ כבש עשרה שערים ב-13 המחזורים האחרונים.

אני מצטרף לביקורות על ורון שגם לא הראה יותר מידי נחישות. האמת שכל הנבחרת הייתה עייפה, אבל הייתה לי תחושה שהוא דווקא ישרוף שטחים כמו מטורף ויחזיר על ההזדמנות שניתנה לו להוליך את הנבחרת למונדיאל נוסף, רגע לפני סוף הקריירה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/10
  11. מראדונה Member

לשלוט בחצי המגרש שלך עם פסים סתמיים,כשאפילו ככה אתה מאבד אחרי כמה מסירות את הכדור זה מראה מה?
    אתה לא שם לב לכל החיסורונות שיש לנבחרת הזאת?
    מגנים,קישור,מאמן ?

המשחק שלהם היה די מזלזל כלפי האוהדים. חוסר הרצון הזה לגמור את המשחק ולהוריד לחץ,ההתמזמזות המיותרת הזאת...
    אחרי שהרגעתי קצת:

רומרו - 5. לא עמד במבחן אבל שלט ברחבה בצורה מעודדת.
    חונאס - 2. כמה חורים בשחקן אחד.הוא לא מכיר את העמדה ולא מסוגל לקחת על עצמו סגירות פשוטות.
    סמואל - 4. מקווה שזה לא יעיד על ההמשך.
    דמיקליס - 3. איבודים וטעויות.
    היינצה - 6. שער ניצחון מדהים ויכולת מפתיעה בהגנה ללא טעויות משמעותיות.
    מאסצ'ה - 2. איזה תסכול השחקן הזה מביא לי.כנראה שהוא חייב לצידו את אלונסו וג'רארד.כשורון נעלם מהמגרש מאסצ'ה היה עושה המשחק וזה היה כל כך לא נאה לעין.כמו ששאולי אומר: או רוחב,או אחורה. אין קדימה,לא מסוגל לראות את הפס הזה לעומק שיתחיל התקפה חדשה,מכביד על המשחק...
    ורון - 1. נעלם ולא נמצאו עקבותיו. הביאו אותו כדי שינהל את המשחק קראחו !
    די מאריה - 0.
    מסי - 7. לקח את כל המשחק על הגב ולעיתים רבות ניהל את המשחק ועבר למרכז המגרש כדי לחפות על מאסצ'ה האנמי. חבל שלא קיבל עוד ביטחון משער שאניימה לקח לו.
    טבס - 2. נלחם והשקיע אבל לא עשה כמעט שום פעולה חיובית מבחינה התקפית ואיבד המון כדורים. חייב להתאפס על עצמו,נראה מאוד כבד עם הכדור.
    היגוואין - 1. הגיע למצבים אבל מה זה שווה שאתה לא מסוגל להכניס?

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

:aaarofl:

הסאן תמיד היו מספר 1 בכותרות, בשאר הדברים הם מספר 1 מהסוף.

13. GiladG2 Member

קשה לי קצת עם סטטיסטיקות של הליגה הספרדית, אמרתי את זה כי ככה התרשמתי ממנו לקראת סוף העונה. ראיתי לא מעט משחקים של ריאל מהעונה שעברה. בחצי העונה הראשונה הוא היה פנטסטי. חד, מהיר, אחוז ניצול מצבים מטורף. הייתה לו תקופה מסויימת שאף אחד לא התקרב אליו מבחינת חדות וסיומת. וממה שראיתי בחצי השני של העונה, דגש על המשחק מול ליון ולאחריו - ברוב המשחקים הוא היה חלש, פחות מעורב, פחות חד, וניצל הרבה פחות מצבים מול השער.
    בכושר ההוא, של תחילת-אמצע העונה, הוא היה מזמן מסיים את המצב היום שהוא קיבל מול אניימה. היגוואין חלוץ מעולה, מיליטו מגיע בכושר הרבה יותר טוב ועם מוראל יותר גבוה, ובגלל זה הוא צריך לעלות במקומו בהרכב במשחק הבא לדעתי. 

14. המבין Member

סמואל היה הכי טוב בהגנה של ארגנטינה ביחד עם היינצה, ועם כל השאר אני די מסכים.

ולכל האנשים שאומרים שמיליטו צריך ךפתוח במקום היגוואין: אם ראיתם היום את המשחק של דרום קוריאה אז אתם מבינים שאין למיליטו מה לחפש מול המהירות המדהימה של הקוריאנים ואם יש שחקן שמתאים להחליף את היגוואין מולם זה אגוארו שיכול להתמודד עם המהירות שלהם. אם אני הייתי מארדונה אני הייתי מוציא את גוטיירס ודי מריה ומכניס במקומם מגן ימני נורמלי ועוד חלוץ, כי גם ככה היינצה כל הזמן עולה בצד שמאל, ודי מריה נדחק לאמצא שם הוא פחות אפקטיבי. במקומו של די מריה הייתי שם את היגוואין ומישהו גם חייב להחליף את ורון אבל לזה אין בכלל סיכוי (גם אין סיכוי שגוטיירס ייצא אבל מותר לפנטז לא?). הקישור של ארגנטינה היה אנמי, ומסצ'רנו איכזב אותי מאוד. במקום להחזיק את הקישור הוא מניע את הכדור כמו אידיוט, והוא גם לא כל כך עצר את ההתקפות של הניגרים. טבס היה היום גרוע וכל מי שאומר אחרת עובד על עצמו, אבל הוא צריך לפתוח מו דרום קוריאה כי הוא כל הזמן בתנועה, נלחם על כל כדור ולוחץ את המגנים של היריבה. מסי היום החמיץ כמה הזדמנויות קורצות, ואם לא אניימה אז הוא היה מסיים עם שלושער בטוח.

מה שכן יהיה מעניין מאוד לראות את המשחק בין ארגנטינה ודרום קוריאה, כי נראה לי שזה הולך להיות אחד מהמשחקים הכי טובים שיהיו בטורניר הזה.

15. מראדונה Member

ראית את המוקדמות?

ותפסיקו כבר לחפש סיבות כדי לרדת על מראדונה.
    יש מספיק סיבות אחרות למה הוא לא יודע לאמן,ההרכב שהוא הציב הוא לא אחד מהם. הרכב מצוין ביחס לכלים שיש לו,אולי מלבד ההצבה של חונאס.