יום המשחקים השני: ד.קוריאה וארגנטינה מנצחות

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏12/6/10.

1. Telkiyski Member

סתם כמה נתונים מעניינים

במונדיאל 2002 צרפת ואורוגוואי נפגשו בשלב הבתים, אז זה נגמר 0-0. בסיון שלב הבתים שתי הנבחרות הלכו הביתה.
    במונדיאל 2010 שוב צרפת ואורווגאי נפגשו בשלב הבתים, ושוב נגמר 0-0.

במונדיאל 2002 ארגנטינה פתחה את המונדיאל מול ניגריה ונצחה אותה 1-0 משער נגיחה של גבריאל בטיסטוטה.
    במונדיאל 2010 שוב ארגנטינה פתחה את המונדיאל מול ניגריה ושוב נצחה אותה 1-0 משער נגיחה של גבריאל היינצה. במונדיאל 2002 שתיהן לא עברו את שלב הבתים (אבל אני לא רואה סרט שיוון כן עוברת אותו)

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

יש לי תחושה (וגם משאלת לב, מודה) שארצות הברית לא תפסיד הערב, לא יודע למה.
    לדעתי בראדלי עושה טעות שמחליט לפתוח עם אלטילדור ב11 על חשבון אדסון באדל שנמצא בכושר מצוין, יתכן והסיבה לספסולו היא אי כשרות מלאה.
    ואם אנגליה תבקיע לרשת של הווארד (ואני בטוח שזה יקרה, בלי שום מטרה לנחס) אז אני מקווה שזה לא יהיה מספר 10, מצידי שיהיה הסקי העגל.

3. Telkiyski Member

אגב שמתם לב שרמי ויץ אוהד דרום קוריאה?

עוד מאז מונדיאל 2002 אני זוכר שהוא ממש התלהב מהם והיום הוא ממש היה להוט מכל שחקן ושחקן של דרום קוריאה, כששר דאג להקריא נתונים אישיים וכמעט ביוגרפיות שלמות על כל שחקן שלהם תוך שהוא מתלהב מהגיית שמו.

4. xavi6 Member

אני מזה מקווה שאנגליה תקבל בראש. היא הנבחרת השנואה עלי הטורניר הזה, לא יודע למה.

5. Humberto Suazo Member

ג'ררארד אדיר. הלסקי גאון, ועוד היו כאלה שהביעו תמיהה למה הוא ולא אבוהנדלר

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/10
  6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בישול גדול של האסקי סותם לי בינתיים את הפה לגביו, ויכול להיות שאני פשוט לא רואה טוב אבל רק לי נדמה שמילנר יותר נוטה שמאלה?

7. Telkiyski Member

במשחק הראשון היום הובקע שער בדקה ה-8
    במשחק השני הובקע שער בדקה ה-6
    במשחק השלישי הובקע שער בדקה ה-4

אם היה היום משחק נוסף, כנראה שהתוצאה בו הייתה 1-0 כבר אחרי 2 דקות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. Telkiyski Member

הנתון הכי חשוב הוא כנראה גם הכי פחות לא מוכר:

מאז מונדיאל 62, היו 13 מונדיאלים (כולל 62) שבהם תמיד הזוכה עברה מדי מונדיאל בין יבשת אירופה לדרום אמריקה (ברזיל/ארגנטינה).
    לדוגמא, ב66 אנגליה זכתה, ב70 ברזיל, ב74 גרמניה, ב78 ארגנטינה, ב82 איטליה וכן הלאה.

ב2006 זכתה איטליה, מאירופה, ולפי הנתון הזה, הזוכה במונדיאל הזה, חייבת להיות ברזיל או ארגנטינה.

זה נתון סטטיסטי מ13 מונדיאלים אחרונים, לא הייתי מזלזל בו.

למרות שתמיד סטטיסטיקה נועדה להשבר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/6/10
  9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מילנר אכן תופקד בשמאל ולא סיפק את הסחורה וקאפלו בצעד מוזר כבר אחרי חצי שנה מוציא אותו ומכניס את שוני רייט, מצד אחד אני תמיד אוהב לראות את שוני על הדשא אבל לא מובן לי למה להוציא את מילנר בשלב מוקדם ולמה מלכתחילה הוא פתח בשמאל(גם שוני בשמאל זה לא שוס).

10. avdz7 Member

מתחילת המשחק הייתה לי תחושה שגרין יפשל
    אפס!!!

11. KirkH Member

מילנר חולה בין כה וכו' ועם כרטיס צהוב זה צרות צרורות. הוא לא עשה שום דבר שהצדיק את ההשארה שלו על הדשא וזה פשוט סיכונים שגוברים על תועלת.

12. Barrel Roll Member

הלוואי שאפילו קביליו יפו לא יקחו את גרין. אפס מאופס.

13. Humberto Suazo Member

כשראו את ההרכב כולם הרימו גבה על הלסקי וגרין, אחד הפתיע לטובה ואחד עמד בציפיות לשגיאה.

14. riquelme1 Member

1-1, אבל אנגליה תנצח, היא פשוט טובה מידי.

לגבי ארגנטינה, אכזבה עצומה ומשחק בינוני מינוס, חונאס גוטיירז הוא שחקן נחמד אבל ממש לא בתור מגן, היה פשוטא מצחיק לראות איך חוגגים על האגף שלו, כל כך מפוזר ופשוט לא יודע איפה לעמוד. אבל מה שיותר הרגיז, זה ורון, ההצלחה שלו בליגה הארגנטינאית מבחינתי היא כלום, בגיל 36 ורון לא יכול להחזיק נבחרת כמו שלא עשה זאת בגיל 27, ארגנטינה נואשת לשחקן כמו באנגה שאפילו לא זומן או לשחקן כמו איימאר שנתן עונה מעולה בבנפיקה, ומרדונה ישלם על זה מול נבחרות טובות יותר.

15. Raulito Madridista

שער ראשון במונדיאל שהגיע באשמתו של שוער...כמה צפוי שזה מהצד של אנגליה. ארה"ב אומנם איימה מרחוק לפניכן, אבל התקשתה להגיע למצב אמיתי לכיבוש בגלל חוסר כישרון בהתקפה וכמוכן ההגנה היציבה של אנגליה, ודווקא כשהיה נראה שזה עניין של זמן עד ששיתוף הפעולה בין שון רייט-פיליפס לאשלי קול באגף שמאל(לא הבנתי את סיבת החילוף המוקדם, אם אין כאן חשש לפציעה או שחקן שלא כשיר - קצת רשעות מצידו של קאפלו וליבי עם מילנאר שחיכה כל-כך הרבה זמן להזדמנות בטורניר גדול ונאלץ להתחלף אחרי חצי שעה) יוליד שער שני שיכריע את המשחק - הגיע השיוויון הלא-צפוי שפותח את המשחק מחדש. ווין רוני ממש מחוץ למשחק ורואים כמה הוא חסר לאנגליה. עושה רושם שלאמפרד משחק מעט יותר מאחורה מג'ררארד שהתחיל את המשחק מצויין וכבש באדיבותו של הסקי, שעוזר לאנגליה עם המשחק עם הגב אל השער והוא מפתיע ביכולתו. עוד קצת הנעת כדור לא הייתה מזיקה לאנגליה. אגב, טוב לראות את בקהאם על ספסל הנבחרת. אומנם עם חליפה ולא עם המדים של אנגליה, אבל זה עדיף על כלום.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/10