ושוב הפייר פליי מקבל בעיטה לתחת. השופט שאל מייד אחרי הגול את פביאנו האם הוא נגע ביד והוא כמובן אמר שלא ...טצ'ייי
זה כאילו הוא עושה לו 'בינינו אני יודע שנגעת ביד, אבל איזה גול הא..' , פשוט לא להאמין שאף אחד לא ראה את שתי הנגיעות האלה. ודרך אגב, מה אריקסון חשב לעצמו שהוא לא העלה את ז'רביניו?
לא יאמן...אם הייתי מעריץ של קונספירציות הייתי עכשיו טוען למכירת המשחק או משהו בסגנון. צריך להעיף את השופט הזה לכל הרוחות.
חוף השנהב מתפרקת, תצוגה רעה מאוד, אריקסון שוב נכשל בענק עם נבחרת. הבית הזה די גמור, אלא אם כן פורטוגל לא מנצחת מחר, אבל מה הסיכוי שזה יקרה...
חוף השנהב מתפרקת כמו קבוצה חובבנית. רק לראות את אלאנו מתחמק מהמגן שלו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx חבר'ה, תכירו את אלופת העולם הבאה. או שלא כי טיוטה פיצץ את אלאנו...(זה נראה כמו שבר)
אם הוא שאל אותו (כן, ממש פביאנו היה אומר לו שהוא נגע...) אז כנראה שהוא היה בספק. ואם הוא היה בספק אני לא מבין למה הוא לא הלך להתייעץ עם הקוון? נשמע מסריח משהו...
תוצאה מצוינת לפורטוגל. כל מה שהם צריכים זה ניצחון דחוק על צפון קוריאה ולא להתפרק במחזור האחרון מול הברזילאים.