יוצאים לדרך: ישראל מארחת את דנמרק במוקדמות מונדיאל 2022

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏24/3/21.

1. alexshw Member

DRORIKO, zivmay ו-oranfu אוהבים את זה.
  2. Telkiyski Member

השדרים לא יבקרו את דודו, חברים שלו תקשורת לא יבקרו את דודו, המאמן בעצמו אומר שזה לא יהיה נכון לבקר אותו.
    ישראל R&F

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Raulito Madridista

אתה לא יכול לדעת מה מאמן אומר לשחקן בחדר אבל לחלוטין אני אעריך שווילי התעלם מהמשחק החלש של זהבי אתמול. בכל מקרה אגב, גם מבחינתי הוא היה צריך להשלים 90 דקות כי ביחס למה שיש הוא שחקן שמשנה משחק ברגע האחרון ובדרך כלל, לפחות בשנים האחרונות בנבחרת - מנצל הזדמנויות. המאמן לא לכלך אבל יצאו הרבה כותרות, אצלנו בספורט1 נכתב שבכיר בהתאחדות אמר: "הייתי מכין לזהבי ולנאתכו חולצה ממוסגרת ונפרד מהם עוד לפני הקמפיין, די, מספיק, חוץ מהשוער לא צריכים שחקנים בני 30". אחד אחר טען שזה היה משחקו הכי גרוע בנבחרת (של זהבי). גם זו אמירה די מטופשת. מה שכן לא אכפת לי שזהבי לא ישחק (תיאורטית) נגד מולדובה שספגה שמינייה. הייתי רוצה לראות את חזיזה פותח, אפילו במקום סולומון. כמעט כל המאמנים שינו ורק וילי עלה כמעט עם אותו הרכב.

4. Telkiyski Member

זה לא היה המשחק הכי גרוע שלו בנבחרת, היו לו כבר יותר גרועים (כל אלה שלפני 2019).

5. הרצליה Member

התקשורת מבקרת אותו מאתמול לא מעט, ראיתי 5 כתבות שמבקרות אותו רק בעשר הדקות האחרונות.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

כרגיל באיחור רב רק עכשיו בתקשורת שמים לב לאנוכיות של זהבי והנזק שהוא גורם. ברור שאחרי גולים שוב יהללו.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  7. סמואל אטו Member

היה מקום להוציא אותו לפני הגול של סקוטלנד כשהיינו ביתרון והוא נראה כמו שחקן פוקר ב-'טילט', אחרי זה כבר קשה לבוא בטענות על מאמן שמשאיר אותו במגרש כשצריך שער.
    יותר קריטי זה החילופים האחרים שלא נתנו שום דבר.

8. Butragueño מנהלים

הייתי שמח לראות אותו מול מולדובה על הספסל. נמאס לי מזה שהנבחרת הפכה לכלי עבור זהבי לשבור עוד שיאים. אני רוצה לראות נבחרת קבוצתית. ובכלל, אם אנחנו "חייבים" את זהבי מול נבחרת כמו מולדובה אז באמת אין סיבה שנעלה על הדשא למשחקים רשמיים.

yakov_y, Ajax Amsterdam, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

להשאיר את זהבי על הספסל או להחליף אותו זה להתחיל מלחמת עולם מספר שלוש. ראייה, פחות מ-24 שעות אחרי המשחק רונן קצב מבלבל את המוח באתר ערוץ הספורט. איך אפשר לפקפק בשחקן ברמה עולמית? חברה אנחנו באמת צריכים להתבייש...אין אחד יותר מאוכזב מזהבי כשלא הולך. אין שחקן יותר מזהבי שרוצה לשתף את חבריו לנבחרת. אנא, תפסיקו עם העליהום על הבחור, הוא באמת סובל...טוב שהסוכן מגן עכשיו על ערן כי באמת זה לא מגיע לו...
    ברצינות, לא יודע אם אני צריך לבכות או לצחוק על השטויות האלו של קצב?

10. oranfu Member

יש עליו טור ביקורת בוואלה איך הוא, סטטיסטית, החלוץ הכי אגואיסט במוקדמות מכל החלוצים בטורניר.
    אבל מהפחד, אף אחד לא חתום על הטור הזה, רק "מערכת וואלה".

אתמול פשוט היה מאוד מוגזם, אבל זה השחקן. הקבוצה לא מעניינת אותו, החברים לקבוצה לא מעניינים אותו, רק הסטטיסטיקה האישית שלו.
    על זה חלקנו דיברנו פה בעבר שהנבחרת תהיה טובה יותר בלעדיו (לדעתנו).
    הוא המבקיע הכי מוכשר בנבחרת, אבל הקבוצה כקבוצה תהיה טובה יותר בלעדיו. הפוקוס עליו גדול מדי, הוא אונס נסיונות הבקעה כשיש אופציות טובות יותר.
    הוא יבקיע איזה צמד נגד מולדובה אז שוב יהיו כותרות איך מעזים לבקר את הוד רוממותו, אבל המשחקים האלה הרבה יותר מייצגים ומסבירים איפה הבעיה איתו.
    הוא לא משתלב טוב עם שאר הקבוצה וגם אם זה עובד נגד קבוצות\נבחרות פחות טובות, זה לא יילך נגד קבוצות\נבחרות טובות יותר (רק בהבלחות).
    כי בשביל לנצח נבחרות טובות יותר צריך שכל הנבחרת תהיה טובה יותר, ולא שהחלוץ יצליח להשחיל מ20 מטר כמה פעמים במשחק.

אנחנו נבחרת לא טובה שצריכה להפתיע יריבות, אז למה לא לעלות עם חלק קדמי של סולומון בשמאל, עבדה בימין ווייסמן באמצע?
    וייסמן יודע לזוז אחורה ולשטחים ומפעיל המון לחץ על הגנות, סולומון מגיע עם הדריבל שלו ועבדה שחקן מהיר שרץ לשטחים בלי כדור.
    נראה לי שהם משלימים יפה אחד את השני וגם יש להם איכויות שיתאימו לנו כשאנחנו משחקים בעיקר על מתפרצות.

גם נאתכו, למה להמשיך להתעקש עליו? הוא איטי, רך. הוא שחקן שמתאים יותר לקבוצה ששולטת במגרש.
    אנחנו צריכים אמצע כמה שיותר דינאמי ולוחמני, שיכול לשחק במעברים. פרץ, לביא, גולסה, אבו פאני, גלזר, קארצב, כיאל (אם לא מתמקדים בריענון של הנבחרת). זה סגנון השחקנים שצריך.

גם אם זהבי ונאתכו יותר איכותיים מהאופציות האחרות, הנבחרת תהיה טובה יותר בלעדיהם.

זה שרוטשטיינר מתרפס בפני זהבי זה לא מפתיע, ממשיך את הקו של קודמיו בתפקיד. זאת הנבחרת של זהבי, היא כזאת כבר שנים. הוא קובע זימונים (או יותר נכון, מבהיר את מי הוא לא רוצה לראות בנבחרת), הוא עושה מה שהוא רוצה על הדשא, הוא מקבל חדר לבד במלון...

11. DRORIKO Member

העניין שהוא שבגלל חוקי האזרחות(המוצדקים) אתה לא יכול לאזרח אותם. בנבחרת אוקראינה שכולם משתפכים עליה חצי מהנבחרת זה ברזילאים.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. Telkiyski Member

איך בוואלה אף אחד לא מוכן "לקחת אחריות" על כתבה ביקורתית על זהבי.
    אולי הכתב פוחד שהוא יצלצל לו באינטרקום.

ככ מביך.
    מעניין אם הודיעו ליוסיפוביץ' לפני שהטור עולה כדי שיעכל.

נערך לאחרונה ב: ‏29/3/21
    oranfu אוהב/ת את זה.
  13. yakov_y YNWA

משחק מול דנמרק הייתה עליו ביקורת ? בעבר הייתה ? לא.
    מה השתנה ? יש ביקורת גדולה מאוד ברשתות החברתיות ואי אפשר להתעלם.

ועדיין... עם כמה שאני מקיא מסגנון המשחק שלו הייתי מזמן אותו, רק לא להפוך אותו לבונקר בהרכב ולסתום לו את הפה בכל פעם שהוא צועק על דסה או סולומון.
    אין לנו מאגר של חלוצים ישראליים שהוא שחקני ליגה טובים בהולנד.

14. DRORIKO Member

לא יודע כמה אנשים פה הבינו את הרפרנס אבל קרעת אותי מצחוק

15. Raulito Madridista

מי שיגיד שהוא רוצה את זהבי על הספסל אני אגיד לו שזו בהחלט אפשרות שצריכה להישקל, שזה יכול להיות מעניין אבל זה כנראה לא יקרה. מי שלא רוצה אותו בסגל - מגזים, אפשר לחשוב איזה שחקנים יש לנו כי אלי אוחנה כבר פרש מזמן וכן הלאה. מעבר לכך, אל תצפו שבלעדיו זה יהיה טוב משמעותית. דאבור עד היום לא עשה כלום בנבחרת ונוח להפיל הכל על זהבי וכן הלאה.
    כאחד שעורך בספורט1 אני יכול להגיד לכם שאין קשר ל"פחד" או "התרפסות" הרי את המספרים החלשים של זהבי המצביעים על היותו אגואיסט לא ראיתם באתר אחד אני מניח. כתוב "מערכת וואלה!" או כל מערכת אחרת - Ynet/sport5 וכן הלאה כאשר עורך תוכן, כמוני למשל - חתום על הידיעה והיא לא ידיעת מגזין. האם אורן יוספוביץ' מסוגל להעביר עליו ביקורת אחרי שכתב את הביוגרפיה עליו? כנראה שלא, למרות שהוא כן כתב טור על זריקת סרט הקפטן כי לא הייתי ברירה והיה שם 'גילוי נאות'.

מה שכן אני לא מצליח להבין מה זה כל כך משנה אם זהבי חטף או לא חטף, באמת אני תוהה, הוא לא אויב העם ואת היכולת שלו או האגואיסטיות שלו הייתי מדרג בתחתית הבעיות שלנו - מנטליות בתחתונים, מאמן קצת מנותק, שחקני הגנה חרבנא - כל אלה הרבה-הרבה-הרבה יותר גרועים.
    אגב הוא יפרוש עוד שנתיים-שלוש-ארבע ואולי גם תהיה לו עונת פרישה מחורבנת במכבי רק עם עשרה שערים והוא 'יעשה בניון' אבל אני מבטיח לכם שתתגעגעו אליו, גם שונאיו :) כמה כבר שחקנים מכוונים גבוה ומציגים שאפתנות, אפילו בריאיון בעיתון? כולם מדקלמים קלישאות. אגב לא אמרתי שהוא מנהיג..