אוהב את יעקבי אבל הבן אדם כבר לא מעורה בכל מה שהוא לא ליגה ספרדית/הליגה צרפתית שהוא נאלץ לשדר באיומי אקדח. באינטר אריקסן משחק יותר מאחורה ולא מעורב בשערים כמו שהיה בטוטנהאם. בליגה הוא עומד על 0 שערים ו-0 בישולים.
ראיתי את המשחק בחצי עין, אבל בבקשה מכם, תפסיקו לצפות למשהו חיובי. אם ישראל תחזור בחצי השני אז בצדק נשמח, אבל בוא נהיה בבקשה מציאותיים. אנחנו נבחרת מאד בינונית עם הגנה מאד חלשה. אין כרגע בכדורגל שלנו שחקנים נורמלים בקו האחורי. אפילו אם זהבי יכבוש היריבה טיפה תלחץ ואנחנו שוב נספוג. תראו את השער שספגנו. זה לא רק משחק ההגנה הלקוי של טיבי, מי מאבד את הנגיחה באמצע המגרש? אלא דברים בסיסיים. שוב, ישראל כבר הוכיחה, בטח בארץ, שהיא מסוגלת בחצי אחד להבקיע, אבל דנמרק פשוט נבחרת יותר טובה. יש לה בכל עמדה שחקן יותר טוב. כן, גם בריית'ווייט יותר טוב מזהבי...
שניהם חושך, אבל מה לעשות, במעט מצבים שאנחנו מגיעים אליהם אני מעדיף שזה יהיה זהבי עם הכדור. בכל אופן לא הייתי מתלונן אם וייסמן יכנס במקום אחד משניהם.
מצטער, אבל זה כבר מצחיק. ברצינות, עכשיו מבינים למה לא צריך לצפות לדבר? אלחמיד טועה שם כמו בלם של סן מרינו.
ככה זה כשמשדרים תבוסתנות ולוזריות (רוטנשטיינר: הפתעה גדולה אם ניקח נק' מדנמרק), אם הייתי שחקן בנבחרת הייתי נראה בדיוק כמו שהם נראים היום - בלי חשק, בלי מחוייבות, בלי רצון, בלי תשוקה בלי כלום. שני הגאונים האלה מאוסטריה באים בלי שום ניסיון באימון ומנסים ללמד אותנו כדורגל, איך לשחק ואין להתנהל. רק ההתאחדות אשמה במחדל הזה. העיקר שאת ברקוביץ' פוסלים בדיוק בגלל הסיבה הזו. כאחד שאהד את הנבחרת בתקופת שלמה שרף ומאז לא רואה משחקים בכלל, קשה לראות מה יש היום ולא להתגעגע לתקופה ההיא. הווינריות, התשוקה לנצח בכל משחקי הבית, הניצחונות הגדולים, הבאז המטורף של הקהל וכו' סביב הנבחרת ועוד ועוד. היו ימים.
שים את מאמן ההגנה הכי טוב בעולם, זה לא משנה דבר. ההגנה הישראלית ברמה נוראית. חוץ מדסה אין שום דבר. לא אבוקסיס ולא בטיח, הגיע הזמן שיתחילו להשקיע בפיתוח משחק ההגנה בארץ. תראה את הרמה העלובה בליגה בארץ ואז אולי תבין מה אני רוצה להגיד.