יוצאים לדרך: מחזור הפתיחה בליגת העל: מכבי קורעת את ריינה, נתניה מפרקת את בית"ר. הפסד להפועל ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏19/8/22.

1. עידן444 Member

הייתי מאוד מופתע ומודאג אם לא היינו מנצחים היום בצורה משכנעת למרות שתמיד הכל יכול לקרות ותמיד הכל יכול להשתבש. בכל זאת במכבי נתניה עסקינן.
    אני חושב שיש לנו קבוצה טובה מאוד.
    מדהים אותי לשמוע את כל הפרשנים שמדברים על מכבי נתניה מדברים רק על מי שלא נמצא כבר.
    קארצב וגויאגון.
    וגויאגון וקארצב.
    ושוב קארצב.
    ושוב גויאגון.
    ואיך נתניה תסתדר.

כאילו אין פה קבוצה.
    כאילו ויירה, ואן פרסי, ברגקאמפ והנרי עזבו את ארסנל יחד באותו קיץ.

שמח שפתחנו ברגל ימין וגם כשגאנדלמן פצוע, אביב אברהם כשיר בקושי למחצית והמחליף של קארצב יחתום מחר(איתן אזולאי)- עדיין יש קבוצה שלוחצת נהדר והאויב הכי גדול שלה זה היא עצמה(הסיכוי היחיד של היריבה לכבוש בהרבה מקרים זה מאיבודים טפשיים שלה).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  2. HHFC1924 Member

קרו הרבה דברים מוזרים בכדורגל הישראלי
    אבל דודי טוויטו עם שער ראשון לעונה? את זה אף אחד לא ראה מגיע

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  3. קשר שמאלי Member

לדעתי זה היה הרבה יותר משחק גרוע של ביתר מאשר משחק טוב שלכם. פגשתם קבוצה שלא מוכנה עדיין לעונה ( עשו משחקי הכנה מול קבוצות מליגה א) וניצלתם את זה יופי

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/22
  4. matanbl22 Member

גרצ׳קין תמיד כזה גרוע?

5. עידן444 Member

נכון.
    משחק לא גדול.
    בני גם אמר את זה.
    אם זה היה משחק גדול שלנו זה היה נגמר 8.
    ברור שבית״ר לא מוכנה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה ברור שבית״ר תתפרק היום. אחרי הקיץ שעבר עליהם וחוסר ההכנה והעובדה שגם עכשיו הסגל מאוד חסר (בלי שוער אחר הם יכולים גם לרדת ליגה), לעומת נתניה שסגרה את הסגל מוקדם, הפערים המקצועיים גדולים מידי, בסופו של דבר זאת עדין ליגת העל ואי אפשר להעלים תקופה ארוכה של חוסר ודאות וניהול כושל שהביאו לזה שבית״ר עדין לא מוכנה לליגה גם למטרות הצנועות שלה השנה.

EO11 ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  7. Raulito Madridista

בהחלט יכול להיות שבית"ר ירושלים תצטרך להיות במצב הישרדותי גם על כר הדשא ולאגור כמה שיותר נקודות עד ינואר ואז יגיעו כמה וכמה שחקנים גם אם השוק הזה לא מזהיר. זו כן קבוצה שקיבלה את ה-OK בדקה ה-90 ושחקנים בכירים יחסית לא היה ברור אם יישארו. מעבר לכך מכבי נתניה על המחזור הראשון זו יריבה קצת קשה מבחינת הקצב שלה וכן הלאה. בית"ר לא צריכה לקחת דבר מהמשחק הזה, לא ממש היה לה סיכוי בתנאים האלה לגרד אפילו תיקו ונגד יריבות אחרות יהיה קל יותר. בהצתה מאוחרת יצא לי להבין שנתניה פתחה 'סניף בית"ר' עם שלושה שחקנים. אגב גם ב-2010-11 נתניה הביסה את בית"ר 1:4 במחזור הפתיחה.

הפועל תל אביב עצמה הפסידה 1:0 במחזור הפתיחה להפועל חיפה איי שם ב-2010-11 כשאלי גוטמן עשה רוטציות, חטפנו שער מהיר, הכניס את גילי ורמוט ואיתי שכטר במחצית והחלוץ נפצע והיה בספק לצ'מפיונס ואלי איבד עוד כמה שנים מהחיים. בעונה שעברה ניצחנו במחזור הפתיחה אבל זה לא שגרתי. הפסדנו להפועל כפר סבא ב-2021, הפסדנו עם קובי רפואה להפועל חדרה כעולים טריים מהליגה הלאומית..

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש סיכוי שלא תדחוף בכול הודעה שלך את הפועל של 2010 ? מה הקשר בין הדיון לקבוצה מלפני 12 שנה עם ורמוט שכטר והצ'מפיונס ?! אחלה, כולנו מסכימים שהייתה קבוצה גדולה,תתקדם עברו כבר 12 שנים!
    אני באמת משתדל לא להגיע למקומות כאלה,אבל זה כבר מעיק.

הפועל ת"א הפסידה,ובאותה מידה יכלה גם לנצח,להוציא את שלושת הגדולות ונתניה,כל הליגה פה שיוויונית,והתוצאה של אתמול לא מעידה על כלום.

9. Raulito Madridista

הפועל תל אביב2010/11 גם כן פתחה את העונה במשחק חוץ נגד הפועל חיפה גם כן. זו בכלל לא אותה עונה אבל אתה יודע מי קופץ בראש. אני אכתוב מה שבא לי, לך תשתה מים קרים.

פחות קריטי ההפסד שלנו אתמול, ברור לי שבבלומפילד אנחנו קצת יותר טובים. אבל ראיתי קבוצה שאין לה כלום חוץ מ-5,000 אוהדים שנסעו למשחק. הפועל איטית וצפויה, רכה מאוד ועם בור בקישור אף אחד לא יכול לעצור מתפרצת, גוטליב לא נותן שום ערך מוסף ואף אחד לא נלחם. הפועל חיפה לא קבוצה רעה אבל במומנטום שהם היו זו הייתה ברכה לקבל אותם. כמה שאין דין גביע הטוטו כדין הליגה.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

היא מעידה בדיוק על זה - שעוד שנה עברה ובנו פה סתם קבוצה שלא מכבדת את המועדון והקהל הזה.

מכרו ליידנר ב2.5 מיליון יורו, אליאס ב800 אלף יורו, הבוקר דיבורים על דוידה במיליון יורו, ולא עשו שום דבר מרשים עם הכסף הזה. קיץ שלם גוררים את עסקת אוז'בולט שנרכש באיזה 200 אלף יורו כאילו אנחנו עירוני קריית שמונה. מביאים זרים בשכר מינימלי, שוער הכי גרוע בליגה ופותחים במחזור הראשון בליגה עם 2 זרים מתוך 5 אפשריים, ו2 ילדים בני 18 במרכז הקישור.
    בהתחשב בנסיבות(=קמצנות כרונית של הבעלים) לא חושב שבוקסנבוים בהכרח עשה עבודה רעה, אבל אנחנו סתם עוד קבוצה גנרית בליגה שהסיכוי שלה לסיים מקום 4 אפסי והמקום שלה בפלייאוף העליון ממש לא בטוח. ועם שוער כזה הולכת לחטוף תבוסות צורמות נגד חיפה ומכבי.

כבר לא רואה את האור בקצה המנהרה.

11. Raulito Madridista

את בוקסנבוים אני כן מאשים לגבי השוער כי ראינו אותו בעונה שעברה. גם עם איתמר ניצן בין הקורות הייתי יותר שקט. גם את צירופו של סולליך אני לא ממש אוהב. הפועל צריכה יותר שחקנים "בפרופיל של לאיוס" שהם צעירים ויש בהם משהו גם אם ברשצקי בזמנו נתן פחות ממה שקיוו. הכסף אגב לא נוצל גם לסגירת חובות או תביעות, משוכנע בכך. זה הזיה שמכרנו כמעט 8,500 מנויים. אם יהיה מקום שישי זה כי הליגה פח. זה גם יהיה די מרשים אם כל מי שאפשר היה למכור - מכרו. את גוטליב כנראה אף אחת לא רוצה.

אגב הלחץ/ציפיות/תקשורת בהפועל תמיד יהיו שונים מעוד מועמדות למקום חמישי כמו ק"ש וכאלה וכמובן הרווחנו הרבה כסף בקיץ. זה בדיוק זה אף אחד לא מצפה שנהיה סביב מקום שלישי אלא כן לכיוון מכבי נתניה.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

סולליך הוא אוברייטד גדול. חוץ מלכבוש נגד האקסיות ולתת איזה חודש טוב בגראבץ טיים הוא שחקן פרווה ומיותר. הסמל של הבינוניות. הפתיע אותי שחתם אצלכם, שחקן קלאסי לכל מיני קריית שמונה כאלה.

13. קשר שמאלי Member

למה מה כבר ההבדל בין ק''ש להפועל תל אביב? שתיהן מכוונות למקומות 5-6.
    מי ישמע הפועל החתימו הקיץ שחקנים יותר בכירים מסלליך. ממה אתה מופתע בידיוק

14. Raulito Madridista

אוז'בולט שחקן שמדגדג את ההגדרה אבל זהו-זה (אולי קונטה של לפני שנתיים-שלוש). אם סלליך היה מוחתם בדקה ה-90 כדי לעבות את הסגל אז ניחא, אבל זה כמעט כמו מקרה עידן ורד. הוא הצטרף בשלב מאוד מוקדם. כמובן שהנוסחה דרכה תתאים להפועל תל אביב - כרטיס שחקן ביד וחוזה נמוך. עסקה כמו אוז'בולט שמרוויח שכר גבוה וגם היה צריך לרכוש אותו זה שיא גינס בהפועל. מה ההבדל מול ק"ש? מספר המנויים שרק עם ההכנסה הזו אפשר להביא שחקנים ולא צריך להביא כסף מהבית.

15. קשר שמאלי Member

שני המועדונים עם שאיפות מקצועיות וכלכליות זהות
    כלכליות - אקזיט מעל לכל. מקצועיות - להשתחל איכשהו לפלייאוף העליון.
    קונטה שיחק כדורגל בשנתיים האחרונות? לא הייתי בונה עליו יותר מדי