התגובה היתה צינית אם לא הבנת וכנראה שלא....תעלה להודעה שלך על השחקנים שהתפתחו בריאל ואז תבין למה התכוונתי.
85:70 צסק"א על גלא. קרסטיץ' האדיר עם 20 נק' ו9 ריב', תיאודוסיץ' 12 נק', חרייפה, שישקאוסקאס ושבד עם 11 נק. וזה עוד שקירלנקו "נח" עם 9 נק', 6 ריב', 3 בלוקים ב-25 דקות. מי יעצור אותם?!
אני אשמח לראות אותם משחזרים את "ההישג" שהם עשו ב-2005 עם עונה מושלמת והפסד בודד בפיינל פור. ועכשיו ברצינות,חוץ מברצלונה שתציק להם במקרה וייפגשו בפיינל פור, אני לא רואה סרט שהם לא לוקחים את הגביע, זה יהיה כישלון גדול יותר מ-2005.
ריאל היא קבוצה טוב מברצלונה. פנר היא קבוצת שלשות נוראית, משחק כל כך בינוני של פאו, הרבה איבודים ופנר לא עושה עם זה כלום.
ריאל טובה מברצלונה, אבל ריאל עושה במכנסיים באופן עקבי באירופה. הייתי מהמר על ניצחון של קאנטו בפיינל פור על הרוסים מאשר על ריאל מדריד. כבר כמה שנים שהם מעמידים סגל מצוין שלא מתחבר לשום דבר.
ונמאס לי מהאוננות של שלח על יוגב אוחיון. LIVERPOOL87 מה עושה במכנסיים? הם לא היו בפיינל פור 15, וגם אז זו הייתה עונת הבזיון עם מסינה ומולין ועם שחקנים גרועים כמו פישר, טאקר ופיג'יוני. חוץ מזה שההשקעה שלך האגודה של ריאל רחוקה מההשקעה של האגודה של מכבי על קבוצת הכדורסל שלהן.
התקציב של ריאל סביב ה-30 מיליון כבר כמה שנים, אני לא יודע על מה אתה מדבר. זאת קבוצה שמצפים ממנה למינימום פיינל פור, אז שנה שעברה הם הצליחו להגיע ופורקו ללא רחמים על ידי מכבי. שלא נדבר על ההפסד המביש ללוזרים מירושלים, אבל זאת כבר הייתה תקופה אחרת.
מעל 8 בשבוע הבא אם לא אפשר לארוז. אמנם ידברו על מכבי והבעיות, אבל ממש התרשמתי מקאנטו. לא אלופת אירופה הבאה ולא הקבוצה הכי נוצצת במפעל, אבל ממושמעת מאוד, השלם עולה על סך חלקיו, עם הניסיון והשלשות של באזילה וההגנה החזקה מגיע לה לנצח וקשה לי לראות את מכבי מנצחת בפער גדול שבוע הבא, אבל זה עוד מוקדם. מכבי, אגב, פשוט לא זה.
ארז, קבוצה ממושמעת, שיחקו פשוט, הכל טוב ויפה, אבל באמת אם כל הכבוד לאיטלקים, למכבי לא היתה הגנה היום בכלל. משחק ההגנה אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה, היה פשוט בושה וחרפה ולראיה אחוזי הקליעה המטורפים שלהם בחצי הראשון, שחצי מהם נגמרו בקרש סל או בדאנק. קח קבוצה שטיפה מהדקת להם את ההגנה ואני לא בטוח איך הם היו מגיבים. אגב, הם קבוצה טובה, אני לרגע לא טוען שהם לא, אבל ההגנה של מכבי היום גבלה בשערוריה. ואתה צודק, מכבי זה פשוט לא זה ואם כל ההערכה שלי לבלאט, לא מבין איך אתה נותן לשחקן כמו פאפאלוקאס להתייבש משחק שלהם כשאין לך פאקינג רכז ומי שאמור לרכז מחרב לך את המשחק. לא מבין את זה. סופו פתח טוב ומאוד נחלש, לאליהו רציתי להביא פצצה לפנים ורק הנדריקס צדיק בסדום. משחק ענק לשחקן שמכבי רצו לשחרר בתחילת השנה ובינתיים מתגלה כשחקן החשוב במערכת. לנגפורד אגב, היה לא רע בכלל אבל עדיין קשה לי להשלים עם האופי שלו שלטעמי לא מתאים לנו. איפה פרקינס, איפה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
שוב כמו במקרה של ברצלונה הקבוצה נשברה ברגע שהבינה שאיו סיכוי להוציא ניצחון, אני לא מבין את החוסר משמעת של קבוצה להבין שהיא הולכת להפסיד אבל ההפרש הוא משמעותי. 8 הפרש זה לא בשמיים, אבל איך שהקבוצה נראית זה משוכה גבוה מאוד. בדיוק, לנגפורד שחקן טוב מאוד לקבוצות קטנות, למרות שבמבנה הנוכחי של הקבוצה, מכבי אכן קבוצה קטנה ובגלל זה הוא כאן. גם אם היה לך אלוף האסיסטים זה לא היה עוזר, כל הקבוצה הזאת נבנתה לרוחב במקום לשלם על מספר מועט של שחקנים אבל שחקנים איכותיים. להעיף את כל הסגל, אם סופו לא יתאפס על עצמו גם הוא יכול למצוא את עצמו בחוץ. זה טוב שיש לך מפלצת, אבל שחקן של 10 דקות משחק זה מתאים לקבוצה עם תקציב של 40 מיליון יורו כמו אולימיאקוס של השנים האחרונות, לא למכבי. אליהו ובלו, אחד משניהם צריך ללכת, עם כל הכבוד לליגה הישראלית, מכבי לא יכולה להרשות לעצמה להחזיק שני ישראלים בעמדה הזאת, לשניהם יש חסרונות גדולים מידיי בשביל אירופה, יוחזר הסרבי בעל הפרצוף ללא ההבעות לאלתר! אני כבר הפסקתי להתעצבן מהקבוצה הזאת, רואים מידי שבוע שהיא לא בנוייה לפיינל פור, כל התקדמות תהיה בונוס בעונה המזעזעת הזאת.
מין הסתם. מוזר שהתייסתם לבית הזה כבית סביר ואחרי זה אוננתם את ריצ'רד הנדריקס שהביא לכם ניצחון נגד ז'לגיריס ''הלא מאיימת''. ובלו הוא שחקן זר לכל דבר.
מזה מן הסתם? קבוצה שיודעת שההפרש בשני המשחקים הוא זה שיכריע את העלייה(בהתחשב בכך שברצלונה תנצח בקאנטו למרות שלספרדים יש את האופציה להפסיד שם ולסיים ראשונים) לא צריכה להיכנע, לשחק על הנקודה! כי זה מה ששנה שעברה הפיל אותנו, מכבי שיחקה על ההפרש ולא על הניצחון ובגלל זה הפסידה. מזאת אומרת בלו שחקן זר לכל דבר? יהודי? אחלה, ישראלי. תגיד מה הסיפור שלך עם הנדריקס? אתה רואה בכלל את המשחקים של מכבי? השחקן היחידי שמתפקד בקבוצה הזאת, ובקבוצה המזעזעת השנה, מאוד קשה להצליח והוא עושה את זה פשוט מצוין. שחקן שיכול לשחק בשתי העמדות טוב מאוד,ומרוויח סכומים סבירים. הבית הזה היה סביר, אחרי הניצחון בז'לגריס הקבוצה הייתה צריכה ניצחון אחד משלושת המשחקים ברסה בית,קאנטו חוץ וברסה חוץ כדי לעלות. זה לא משהו בשמיים.
בכיף, אז עומאר קוק הוא מונטנגרי ובו מקאלב הוא מקדוני. זה לא משנה כמה רוצים, אתם לא הצלחתם לחדור את ההגנה שלהם, לא בגלל שלא ריצתם בגלל שלא יכולתם כי אין לכם ממש שחקני פנים, עוד פאק בהכנה של בלאט. בכלל בלאט מאמן כל כך אוברייטד, מספסל את פאפאלוקס בשביל שחקן ליגה ישראלית כמו יוגב אוחיון, הביא את מאלט (מה הוא חשב שיקרה) ולנגפורד האנוכיים. הוא לעולם לא יזכה ביורוליג וכל השוואה בינו ובין מאמנים גדולים כמו אוברדוביץ', איבקוביץ' ומסינה היא טיפשית.
תשמע, אני לא קבעתי את חוק השבות, אבל אם כך אז גם כל הרוסים שהגיעו לכאן, כל המרוקאים, האתיופים וכל השאר לא יהודים. אתה יודע מה ההבדל? שהמדינות שלהם הרוסות\לא יכלו להישאר במדינה שלהם ובגלל זה הם כאן. בלו יהודי בדיוק כמוני וכמוך רק ההבדל בינו לשאר שיש לו מקום טוב יותר בארה"ב מהזבל פה שממנת מיליון דוסים אוכלי חינם שהורסים את המדינה. זה שיש כאן אלפי אמריקאים יוצאי תגלית זה כי אכלו להם את הראש מסיפורים על ארץ הקודש יש הרבה אמריקאים מטומטמים שמאמינים ללוקשים האלו. בלאט לא מאמן אוברייטד, אתה מדבר על אלוף אירופה עם רוסיה בספרד על ספרד. מאמן שעשה בשנה שעברה בית ספר למאמנים עד שהגיע אוברדוביץ עם הקאדר הבלתי נגמר שלו וחיסל אותנו. ונראה לי ששכחת שם ברשימה שלך, אולי 3 גביעי אירופה הם לא הישג בשבילך, פיני גרשון. ולא ראיתי את מסינה המדהים מצליח בקבוצה העלובה שלך, אולי כשהוא לא מקבל 50 מיליון יורו הוא לא מאמן גדול כל כך.