כן, אני עדיין חושב ככה, הוא גם לא כזה טוב ברבע הזה. כוכבי הרבע הזה הם שחקני קאנטו שלא עלו לרבע השלישי, זה מאיד על האחוזים שלהם שירדו. יוגב אוחיון לא עשה בירושלים מה שרוט עשה בגליל, איך אתה מסביר את זה?
בירושלים אף שחקן לא עשה שום דבר ב-50 שנה האחרונות, אולי בתקופת המנדט הבריטי אבל אני לא בקיא בתקופה. האחוזים שלהם ירדו? סתם ככה ירדו? אתה באמת לא רואה מה יוגב עושה שם?
לא, אני לא חושב, הם החטיאו שתי שלשות פנויות. אתה יודע, ירושלים ניצחו אותכם בגמר גביע ההוא שהשחקנים וההנהלה שלכם החליטה לא להופיע.
אחלה, ירושלים תפסה יום, אתה מדבר איתי על 2007? היום 2012! לאן הם נעלמו מאז? הרי לגם לירושלים יש צי של זרים, את הישראלים הטובים ביותר אחרי מכבי וגם זה בפער קטן, יש לה סגל ששוויו מידי שנה פי שלושה מכל סגל אחר. באמת עזוב אל תדבר איתי על הקבוצה הזאת, אנטיתזה למכבי, לערכים שלה ולהצלחות שלה.
האמת שהפסדנו נגדם רק שלוש במשחק הקודם ובמשחק לפניו נצחנו אותם בדו ספרתי. LIVERPOOL87 מתגובה לתגובה אתה מוכיח את זה שאתה טרול, איך הגעת לדבר על זה בכלל? מה אוחיון עשה יותר טוב בירושלים מרוט בחולון?
אה, אתה בעצם לא טרול? כל תגובה שלך אתה מוכיח את שאתה טרול. אתה מפגין חוסר ידע ואתה ננעל על הערצה עיוורת לקבוצה שלך ובעיקר ליוגב אוחיון שהשוואה בינו ובין הרכזים הטובים באירופה. זה מוזר שאתה אוהד ליברפול כי אתה מדבר בדיוק כמו אוהד יונייטד.
לא ריקי, זה הטעות שלך. אתה מפגין חוסר ידע וננעל על השנאה שלך ליוגב, הנדריקס ומכבי. אם יוגב לא הצליח בירושלים וכן הצליח ביורוליג, מה זה אומר?
לידה קשה, אבל הרבע השלישי פשוט יכנס לספרי ההיסטוריה. 5 נק' ליריבה בלי שום סל שדה. כל זה במשך 10 דקות של לחימה אדירה עם צורת משחק שרק גברים אמיתים יכולים לשחק. לראות את סופו הגמור צולל לרצפה כדי לנסות לזכות בעוד כדור זו כבר חגיגה. אני בטוח שבתל אביב נרשמה רעידת אדמה קלה, אבל למי אכפת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx אין מה לעשות, קאנטו קבוצה טובה, אבל במאני טיים ראיתי כדורסל של מתאבדים. באזילה טוב שלא יהיה הוא רק בן אדם. שרמנדיני שחקן טוב, אבל יש לנו את הנדריקס... השחקנים נלחמו היום עבור עונה שלמה והקהל הנפלא דחף אותם לצעד האחרון עד לשתיית המים של הבאר. אני לא יודע מה יקרה בשבועות הקרובים עם סופו, אבל אני מקווה שבקבוצה ימצאו את המקום לתת לבחור קצת חופש. מכבי הופכת בצורה הזאת לקבוצה של גארדים עם הגנה רצחנית ועל זה נצטרך למות או לחיות. היום נשארנו בחיים. בברצלונה כבר נראה הלאה... הערב אני שמח עם מפגן כדורסל מהימים הטובים. באמת, אין שחקנים מצטיינים, יש קבוצה מצטיינת!
אגיב לך שוב ורק בגלל הניצחון האדיר היום, מצב הרוח שלי בשמיים, אפילו השתמשתי בחומר המיוחד שלי לחגוג את הניצחון. קודם כל לא השוותי את יוגב לרכזים הגדולים באירופה, ההבדל בינו לבאזילה הוא ההבדל בינו לביני. הוא ילד, וזאת השנה הראשונה שלו בקבוצה ביורוליג אחרי שהתרגל ללוזריות של הקבוצה האדומה ומעריציה חובשי הכיפות, הידועים כקהל הטוב באירופה, אולי גם בעולם. דווקא ממך כאוהד הפועל בכדורסל אתה צריך להבין את ההתלהבות משחקן שנותן 200 אחוז גם אם הוא לא הכישרוני ביותר, המלחמה שלו, השמירה שלו, החוכמה שלו זה משהו שאין לאף שחקן ישראלי חוץ מרוט ושוב אני חוזר לרוט, רוט משחק באולם הפחים, יוגב עוד שבועיים מוביל אותנו במלחמת עולם בברצלונה, זה כל ההבדל. לא הבנתי איפה אני מפגין חוסר ידע, סתם תראה לי איפה טעיתי, לא איפה נסחפתי. להיסחף זה טוב, זה אומר שיש אחרי מה, אבל אתה לא ממש מבין את זה אה? ליגה בלקנית מזה? סתם למען השאלה, מה הקטע עם הטרול? זה הסלנג היום של ילדים עם שפם בר מצווה?
אני ממש לא שונא את יוגב, אני פשוט לא מחזיק ממנו, כנ''ל על הנדריקס. אני אומר אותו דבר על שחקנים ברחבי העולם, ללא קשר לרמת האהבה שלי לקבוצה בה הם משחקים.. עכשיו אני אסביר לך למה יוגב לא הצליח ביורוליג, להלן משחקי מכבי העונה וכמה אסיסיטים וכמה נקודות יוגב עשה: מילאנו- 0 נקודות, אסיסיט אחד. פרטיזן- 0 נקודות, 0 אסיסטיים. ריאל- 5 נקודות, 4 אסיסטים. אפס- 4 נקודות, 5 אסיסטים. שרלרואה- 8 נקודות, 2 אסיסטים. מילאנו- 4 נקודות, 5 אסיסיטים. פרטיזן- 4 נקודות, 3 אסיסטים. ריאל- 0 נקודות, 0 אסיסטים. שרלרואה- 4 נקודות, 5 אסיסטים. ז'לגיריס- 6 נקודות, 2 אסיסטים. קאנטו- 4 נקודות, אסיסט אחד. קאנטו- 9 נקודות, אסיסט אחד. אני לא יודע, אותי זה לא מרשים, תשווה בינו לבין דיאמנטידיס שחלש להחריד העונה ותראה את ההבדל בין אחד מגדולי הרכזים באירופה ובין אספסוף ישראלי אחד שמנפחים אותו.
לא באמת השוות את דיאמנטדיס לאוחיון, נכון? ניצחון ענק, שאולי לא יספיק (סדר המשחקים ממש לרעתנו, הא?) ראיתי שלושה רבעים של בארסה. הם כבויים לגמרי ולקובנה פשוט לא היה יכולת (רצון? מה הסיפור עם ווימס?!) לנצח. בקאנטו זה יהיה אחרת. ואז זה אומר שנצטרך לנצח בספרד....שלא נדע. אבל עזבו עכשיו את זה, ניצחון ענק בתצוגת הגנה מדהימה. בראשותו של האחד ויחיד - ריצ'י הנדריקס.
למרות שאני לא אמור להיות אובייקטיבי לנוכח האהדה שלי למכבי ת"א אני כן רוצה להגיד משהו על יוגב אוחיון. את האמת, גם אני עשיתי ממנו בתחילת העונה קציצות. הבחור אולי תמיד ידע לעשות הגנה, אבל בהתקפה הוא לא היה פקטור. יותר גרוע מזה, הוא החטיא בממוצע גם הרבה זריקות שגארד אחר היה מכניס. העניין הוא ריקי, ואת זה גם אתה חייב להודות שהבחור השתפר. פשוט לא צודק להשוות את אוחיון לדיאמנטידיס. היווני פשוט אחד מכוכבי העל האירופאיים (שלא עברו לנ.ב.א) בעשור האחרון. אם אתה רוצה לעשות השוואות לך תשווה את למשל את פאפאלוקאס עם דיאמנטידיס... לגבי הנדריקס. התקפית הבחור לא משהו. כעיקרון אין לו move קטלני או ג'אמפ שוט נהדר. הנדריקס בעיניי קודם כל שחקן עם לב גדול. הוא נלחם כמו אריה והוא שחקן הגנה נהדרת. לסיום, ממה שהבנתי מכבי בשבוע הבא מול ז'לגיריס. בלי ניצחון של מכבי גם ככה אין על מה לשמוח, אבל ברור שכולנו נפזול פה גם לעבר קאנטו. ניצחון איטלקי ומכבי תצטרך לנצח בברצלונה... יהיה מעניין...