יורוליג 2011/12 - פאו גוברת על מכבי אחרי דרמה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏20/10/11.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אגב, ריקי, אין ספק שאחרי המשחק של אתמול, הוכח באופן סופי שמורן רוט עולה על יוגב אוחיון ב-5 דרגות ואיך אמרת? אוחיון בכלל לא מתקרב עשירית מדיאמנטידיס. ואתה צודק. אין ספק שאתמול כששני השחקנים האלו היו במאני טיים על הפרקט, ראינו שאוחיון אכן היה רמה נפרדת מדיאמנטידיס.

2. LIVERPOOL87 Member

גם אני לא מהמר נגדו, אמרתי לפני הסדרה שכל קבוצה לוקחת משחק חוץ וחוזרים לאתונה לקרב על הזכות להתפרק 30 הבדל מול צסק"א ואני עדיין חושב שזה מה שיקרה.

מה שכן אני באמת מדבר מעמדה של אוהד, ובאמת יש למכבי רוח מיוחדת.
    כבר שנים שמכבי בטופ של אירופה למרות תקציב זעום מול היווניות,הספרדיות והרוסיות.
    זה נכון שהמון פעמים בקרבות הישירים מכבי מפסידה מולן, אך בסופו של עניין כל אותן קבוצות (ריאל מדריד) יושבות בבית ומקלפות תפוזים מול הטלוויזיה.
    כן, למכבי יש רוח של מנצחים, למכבי יש רוח אלוהית, מכבי היא אמפריה ורק היא מסוגלת לנצח באתונה באואקה במאני טיים,ברצלונה עשתה במכנסיים בשנה שעברה באתונה.

קשה להיות אוהד הפועל, מבין אתכם, עצוב לשבת בבית ולרצות בהצלחת היוונים בזמן שקבוצה ישראלית עולה על המגרש.
    תמשיכו לאכול את הלב בזמן שמכבי ואוהדיה חווים דברים מדהימים במשך כל חייהם,
    היו המון נפילות ורגעים עצובים, היו המון הצלחות ורגעי אושר, אבל תמיד היינו במרכז הבמה ותמיד נשאר.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

למה אתה משקר להם ואומר שאתה מבין אותם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

בחרת בצד הנכון ובצבע הנכון, אתה לעולם לא תוכל להבין אותם וטוב שכך. :aaa025:

יהיה מה שיהיה בסדרה הזו, מכבי אתמול הראו איזה ביצים ענקיות יש להם והרבה זמן לא הייתי גאה בחבורה הזו כמו אחרי אתמול וגם אני מודה שחשבתי אחרי שלישי שאין לנו מה למכור מולם. עם כל ההישג המדהים של שנה שעברה, הקבוצה ההיא עולה פי כמה דרגות על הקבוצה הנוכחית שמשחקת עם 2 זרים ורבע ועדיין נמצאת בשיוויון מול אלופת אירופה בשלב 8 הגדולות של אירופה. וגם אם נרכיב קבוצה ממכבי, פאו ובארסה, עדיין צסק"א תטייל לגביע :aaarse: (*נסיון לנאחס פעם שנייה*)

4. h2z Member

מי שאומר שהשלשות של בלו הם פוקסים חי בגלקסיה אחרת...סימן ההיכר שלו בשנים האחרונות הוא בדיוק השלשות ממרחק. האינסטינקט של קלעי לא נעלם, גם אם הוא בתקופה לא טובה.

ואם לנתח קצת את המשחק: אני לא יודע האם ההנחיה של בלאט הייתה להשאיר שחקנים פנויים לשלשות, אבל היוונים זרקו משהו כמו 30(!) זריקות מטווח השלוש וקלעו כמעט חצי. אז נכון שאחוזים כאלו הם הטופ של הטופ, אבל זה מה שאתה אמור לצפות במעמד הזה, זאת הרי היורוליג בכל זאת, לא האדריאטית. עדיף כבר לתת לסופו\הנדריקס לכתוש את באטיסט בצבע - אחרי ששניהם יצאו ב-5 עבירות, באטיסט יהיה כל כך עייף ששמירה כפולה כן תהיה אפקטיבית, אחרת הוא פשוט מוסר נהדר.
    הטרידה אותי העובדה שפעם אחר פעם, במיוחד במחצית הראשונה, מכבי נפלה בפח של אותו תרגיל: דיאמנטידיס חודר ובאה עזרה, כשברור לכולם שהוא הולך למסור לפינה הרחוקה לשלשה פנויה.

ומי שאמר שהקבוצה היותר מאוזנת הייתה פאו: צריך להסתכל רק על הנתון של מספר הסלים מטווח ה-2 (13 כאלו) ואל אלו מטווח ה-3 (14) כדי לדעת שהיה שם חוסר איזון. אתה לא יכול לנצח משחק כשאתה קולע יותר מה-3, אלא אם קלעת 20 שלשות. משחק מאוזן הוא יחס של שלשה אחת על כל 3 מה-2. או שאתה משחק עם חמישה ג'ייסי קארול על המגרש ואז באמת אין לך בעיה.

5. skyday20 Member

אני שמעתי את השדר אתמול, אומר שם של שחקן ואז ''ל-4.'' בעת שהוא זרק.
    ביורוליג, אם אתה זורק מממש רחוק זה אפשרי לקבל 4 או 5 נקודות.? אני בטוח ששמעתי את רסקין אומר ל4..

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

7. Ricky van Wolfswinkel Member

אני דוווקא פירגנתי לבלאט.

8. skyday20 Member

i know it sounds wired but i heard it...
    אני לא יודע למה הוא התכוון.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הוא תמיד אומר את זה, אבל בקטע של ציניות..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אז הגיע הזמן שתפרגן לאוחיון שנתן הצגה במגרש שגם גדולים ממנו עשו במכנסיים.

11. skyday20 Member

אהה.
    http://canitbesaturdaynow.com/images/fpics/1176/kid_i_see.Xxx

12. Messi#10 Member

מכבי שיחקו אתמול מעולה, אבל למכבי אין את היכולת לנצח את פאנא' 3 משחקים ברצף. לדעתי יגמר 2-3 לפאנא'.

13. VAR Member

מה גורם לך לחשוב שאני אוהד הפועל?

14. Ricky van Wolfswinkel Member

יניב גרין קלע 24 נקודות על סאבוניס, זה לא עושה אותו סנטר גדול.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ריקי, לפני שמגיבים בודקים: העונה של יניב גרין היתה ב-2004/05, סאבוניס פרש שנה לפני כן, אחרי "נס ז'לגיריס". זה אחד. דבר שני, אתה צודק, זה לא הופך את יניב לסנטר גדול, אבל ההבדל ביניהם זה שיניב נתן משחק אחד גדול, לעומת יוגב שעד עכשיו נותן עונת בכורה מצויינת, הרבה מעבר למה שכל אחד מאיתנו ציפה ממנו. ריקי, תפרגן לרכז הישראלי הטוב ביותר כיום by far.