אבל לא רק התקשורת עשתה ממכבי הקבוצה של המדינה, אלה הנהלת מכבי שבראשה עומד שמעון מזרחי שמנופף במושג ''הספורט הישראלי'' בלי הבחנה. לפי שמעון, כל הצלחה של מכבי באירופה היא ''הישג לאומי'' וכל נסיון לעשות תחרות בליגה הוא ''פגיעה בספורט הישראלי''.
לא שאני חושב שזה יקרה או שהוא מתאים לשם, אבל סתם שיהיה למזכרת לריקי באהבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx לוס אנג'לס לייקרס עוקבת אחרי יוגב אוחיון
שלום, ניצחון של מכבי באירופה, ובטח ובטח כזה ניצחון, באחד האולמות המפחידים באירופה, מול אלופת אירופה, מול מאמן כמו אוברדוביץ, הוא כן! הישג לספורט הישראלי. אתה לא חייב לאהוד או לאהוב את ההישג הזה אבל הוא הישג. זה שההישג הזה לא מתורגם להתקדמות של קבוצות ישראליות נוספות זו בעיה אך ורק שלהן. וכאן אני מקשר את זה לערך "התחרותיות" עליו אתה מדבר. הליגה לא מנסה להיות תחרותית באמצעות העלאת רמת הקבוצות, באמצעות הקמת אקדמיות לכדורסל, או באמצעות שיווק מאסיבי או בניית מתקנים מתאימים. "קופל-ליג" מנסה להשוות את מכבי לרמה הירודה המוצגת בשאר קבוצות הליגה. זו למעשה ידידי, פגיעה משמעותית בספורט הישראלי. לא עושים תחרות באמצעות הורדת הרמה לביבי האשפתות כפי שקורה היום. ועוד בשנה הבאה מדברים על שלושה זרים בליגה. נו באמת!
בפעם האחרונה שבדקתי מכבי ניצחה באואקה, לא ישראל ניצחה באואקה. זה בדיוק כמו שהפועל ניצחה את בנפיקה, לא ישראל ניצחה את בנפיקה. אין דרך לעשות פה תחרות שלא כוללת בפגיעה במכבי, מכבי היא גוף כלכלי חזק ששולט על הליגה שלנו גם מקצועית וגם כלכלית, בדיוק כמו ריאל ובארסה בכדורגל, שום אקדמיה לא תעשה ישראלים טובים כמו הזרים שמכבי מביאה וגם אם כן הם יהפכו לשחקני מכבי. ומה כל כך מגוחך בשלושה זרים בליגה? אפשר לחשוב שהזרים של מכבי באים בשביל לזכות באליפות בישראל, הם באים בשביל לזכות ביורוליג ומכיוון שמכבי משחקת גם באדריאטית, אני לא רואה באמת סיבה על לא לצמצם את מספר הזרים. idans10 sports.il.msn.com/basketball/world/article.aspx?cp-documentid... http://www.haaretz.co.il/sport/basketball/1.1565007
כל הכבוד לו, ברור שהוא לא ברמה הזאת אבל יפה מאוד בשבילו. הוא קפץ 10 דרגות בשנה אחת, מהשחקן שחודר לסל ללא מטרה קיבלנו רכז טוב שמשלב 2 תכונות שהיו חסרות לרכזים האחרונים שלנו 1)ביצים(ונטיגו קאמינגס) 2)שכל וראיית משחק(ביינום) כל הכבוד לו, אני לא חושב שהוא יגיע ל NBA, אבל רכז אירופאי מוביל הוא יהיה תוך שנה שנתיים. רגע לפי ההיגיון אם אוחיון נבחן בלייקרס אז מורן רוט צריך לקבל זימון לאולסטאר לא? איך יכול להיות שאוחיון הפח נבחן בלייקרס והרכז המדהים שמלהטט באולם הפחים האימתני בליגה המדהימה שלנו לא מקבל זימון?
איך רואים שאתה לא מעודכן, רוט קלע הלילה 10 נק' וחילק 8 אסי' כשהחליף את ג'רמי לין מהספסל.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
רק חבל ששמת אותו בניקס, איך הוא יראה את היכולות המופלאות שלו בקבוצה כזאת? רוט ראוי להוביל את אוקלהומה או שיקגו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx וריקי מכבי משחקת באדריאטית בגלל כל החוקים המטופשים האלה, ברגע שתהיה ליגה נורמלית אין לנו מה לחפש שם יותר. גם ככה עושה רושם שלא משחקים שם משנה הבאה וטוב שכך.
אל תהיה כל כך בטוח שזה לא יקרה. מסינה הוא יועץ בכיר שם, דבר שכנארה ימשוך אירופאים רבים ללייקרס, בהנחה שבאמת יש לו השפעה שם. הוא ברמה של ויקטור סאדה, רכז מחליף לרכזים טובים ממנו (רוביו, הווארטס) שהבליח פעם בקריירה שלו מספר נקודות דו ספרתי ביורוליג. מוזר שאדון מנצ'סטר יונייטד 87 טען שמכבי צריכה רכז אחרי ההשפלה במשחק הראשון ואחרי הניצחון במשחק השני פתאום הוא יהיה רכז מוביל.
אני לא מזגזג כמו שאתה מנסה להציג את זה. מכבי עדיין משחקת ללא רכז כי שני הרכזים שלה היום הם בכלל מחליפים. מאלט הוא הרכז המוביל(יותר נכון מי שאמור להוביל את הקבוצה), יש לו המון ניסיון והוא מקבל שכר פי 3 וחצי מאוחיון. כן מכבי משחקת ללא רכז, וזה לא קשור לאוחיון ולכישורים שלו שיביאו אותו רחוק מאוד. הוא עדיין לא ברמה הגבוהה ביותר ובגלל זה מאלט בקאדר ולא טס מכאן על המטוס של שאייר. אני אומר א' ואתה מפרש ב', ועדיף ליברפול למרות הכל.
אכן, לא נבחרת ישראל ניצחה באואקה. אבל זה לא אומר שזה לא הישג לכדורסל הישראלי. ברגע שמכבי על המפה, תהיה בטוח גם שזה יכול לקדם את הפועל ירושלים או כל פועלת אחרת לכיוון המפה. חבל שהן לא עושות את הצעדים הדרושים לשם וממשיכות לחשוב בקטן. כמזרחי לקח את מכבי הוא החל לחשוב בגדול, על אירופה ולא על הליגה. כך גם שאר הקבוצות שמתיימרות להגיע לאנשהו צריכות לחשוב. ברגע שתחליש את מכבי תפגע משמעותית ברמת הכדורסל בארץ. מכבי היום היא מקום אליו שחקני כדורסל ישראלים שואפים להגיע. תמחק את זה וגם החלום הקטן הזה יתנפץ.
גוטה מילה שלי תעזוב, אל תכנס גם אתה לוויכוחים ולטיעונים שלך(נכונים 100 אחוז) הוא אוהד ויקיהפועל, וכל מה שהוא רושם מגיע מהאתר המכושף. אתה בעצם מדבר עם רובוט.
אתה מציג את מאלט כאילו הוא הבעיה שלכם, בלאט הבין מזמן שזה לא זה אז הוא נותן מקום בעמדה הזו לליצנים כמו לנגפורד, בורנשטיין ואוחיון והנה התוצאות. GUTE אתה רואה את זה קורה? כי אני לא. ירושלים מדרדרת בגלל הניסיון הנועש שלה להעמיד תקציב שקרוב לזה של מכבי. אני מציע להחליש את מכבי בליגה, גם ככה המטרה שלה היא היורליג שם היא תוכל לרשום כמה זרים שהיא רק תרצה, חוץ מזה שאם תקטין את מספר הזרים יהיו יותר דקות לישראלים שיוכלו להוכיח את עצמם כרואיים ואז ישחקו יותר ביורוליג. ושוב אדון מנצ'סטר יונייטד 87, זה שאתה לא מצליח להוכיח לי למה אתה צודק ואני טועה לא עושה אותי רובוט, זה בטוח לא עושה את יוגב אוחיון אלוהים.
שני הליצנים לאנגפורד ואוחיון הובילו אותנו לניצחון באואקה נגד קבוצה עם גארדים של 3 מיליון יורו לעונה +שלושה שופטים (לא יודע כמה היו שם). הקנאה הורגת אותך, תוציא את הרעל החוצה. בורשטיין לא ליצן הוא שחקן גמור, הייתה לו קריירה מפוארת מאוד, אז ליצן תקרא לשחקני ריאל מדריד שיושבים בבית היום ולא לבורשטיין. זה שהוא כבר לא צריך להיות על הפארקט גם אני מסכים, אבל תן כבוד לשחקן גדול.
מי שהוביל אתכם לניצחון הוא דייויד בלאט שעשה מה שאחרים שניצחו את פאו העונה עשו, חסם את הצבע וחשף את הבלוף שקוראים לו הפרוורדים של פנאתנייקוס. בורנשטיין הוא ליצן, הוא מעולם לא היה שחקן גדול ותמיד הסתתר מאוחרי שחקנים גדולים ממנו, הוא פשוט הישראלי שהתקשורת חפשה כאילו יש איזו השפעה ישראלית על השושלת של מכבי וגם זה בגלל שהלפרין היה מביך כבר אז ושלף הבוגד היה גמור ולא שיחק. לפחות שחקני ריאל מדריד משחקים בריאל מדריד ולא בפאונלבראדה כמו שבורנשטיין שיחק (ונכשל) בעונתו היחידה בספרד.