אנגליה פרסמה היום את הסגל המלא של הנבחרת לקראת יורו 2004 שוערים: דיוויד ג'יימס (מנ.סיטי), פול רובינסון (טוטנהאם), איאן ווקר (לסטר) הגנה: גארי נוויל (מנ. יונייטד), פיל נוויל (מנ. יונייטד), אשלי קול (ארסנל), ווין ברידג' (צ'לסי), סול קמפבל (ארסנל), ג'ון טרי (צ'לסי), לדלי קינג (טוטנהאם), ג'ימי קרגר (ליברפול). קשרים: דיוויד בקהאם (ריאל מדריד), פול סקולס (מנ. יונייטד, ניקי באט (מנ. יונייטד), סטיבן ג'רארד (ליברפול), פרנק למפארד (צ'לסי), אואן הארגריבס (באירן מינכן), קירון דאייר (ניוקאסל), ג'ו קול (צ'לסי). חלוצים: מייקל אואן (ליברפול), אמיל האסקי (ליברפול), דאריוס ואסל (אסטון וילה), ווין רוני (אברטון). אני הייתי מוציא הארגריבס ומכניס במקומו את סקוט פארקר, חוץ מזה, הסגל נראה באמת כ23 האנגלים הטובים ביותר, אגב, זה לא אמור להיות 22?
אני מסתכל על הסגל ואני לא רואה משהו שיגרום לאנגליה לאיים על נבחרות אחרות כמו צרפת או הולנד אין להם כוכב על באמת..מישהו שישים שלושער פתאום סתם ככה,מישהו שייתן עקב שהוא אסיסט אין להם רונאלדיניו או זידאן או הנרי..ובקהאם לא מספיק.
האם זה בטוח שישודרו בערוץ 1?? או שזה לא סופי?? ואני חושב שצריך לפתוח פורום מיוחד ליורו.. מה אתם חושבים??
הנסיעה שלי מוטלת בספק...בעיית המחירים. ולזה שאמר שהוא נוסע לכל הטורניר...ולכל אלו שרוצים לנסוע. כרטיס במקום הכי גרוע לגמר היורו עולה 1,060 ואת זה אמר לי יעקב הראל...שהוא אירגן את כל הטורניר הזה שנקרא יורו 2004. לרבע הגמר כרטיס עולה מינימום 800 דולר. סביר להניח שרק במידה ואני יקבל הזמנות איכשהו אני אסע...אני לא מתכוון להשתגע לכרטיסים...ולהוציא סכומים מטורפים.
צרפת פירסמה: שוערים: פביאן בארטז (מארסיי), גרגורי קופה (ליון), מייקל לנדרו (נאנט). הגנה: ז'אן אליאן בוסמונג (אוקזר), מרסל דסאי (צ'לסי), וויליאם גאלאס (צ'לסי), ליזארזו (באיירן מינכן), מיקאל סילבסטרה (מנ. יונייטד), ליליאן טוראם (יובנטוס). קישור: אוליבייר דקור (רומא), לודיביק ג'ולי (מונאקו), קלוד מאקללה (צ'לסי), בנוי פדרטי (סושו), רוברט פירס (ארסנל), ג'רום רוטן (מונאקו), פטריק ויירה (ארסנל), זינאדין זידאן (מונאקו). חלוצים: תיירי הנרי (ארסנל), סטיב מארלה (מארסיי), לואיס סאהה (מנ. יונייטד), דויד טרזגה (יובנטוס), סילבן וילטורד (ארסנל). הלוואי וג'ולי ישחק הרבה, כל כך נהניתי לראות אותו העונה בצ'מפיונס. לא יודע למה סבסטיאן פריי לא בסגל..
אנשים, באתר הרשמי של יורו 2004 הוסיפו עוד כרטיסים למכירה לאחר שכולם נגמרו, אז אם אם אתם יכולים לטוס ועדיין לא השגתם כרטיס זה הזמן. תמהרו, הכרטיסים יגמרו מהר, מהר מאוד. כרטיסים http://www.euro2004.com/MultimediaFiles/Photo/Euro2004/Portugal/176112_MEDIUMSQUARE.Xxx
מישהו יכול להסביר לי למה פיליפ מקסה לא בסגל?הוא הרבה יותר טוב מבומסונג ודסאיי. לפי דעתי זאת טעות של סאנטיני. יאללה הולנד.
גם ליזארזו בסגל ואברה לא... בכל זאת סגל טוב ופריי לא יותר טוב מקופה בארטז או לנדרו ...אבל הוא יהיה השוער שלהם במונדיאל בגרמניה