@LFC-Gerrard1, חוזר בי מהאמירה על אריקסן כי המקרה שלו בבירור השפיע על היכולת של דנמרק מול פינלנד ואולי גם מול בלגיה, אבל בשאר המשחקים באמת לא רואים שזה משפיע עליהם לרעה והכוונה היא שמאז שאריקסן יצא מכלל סכנה אני מנסה שלא לשפוט אותם באופן סלחני יותר משאר הנבחרות. להגנה של אנגליה מגיעות מחמאות אבל לאורך כל הקמפיין המשחק שלהם היה משעמם, שבלוני ולא מהנה לצפייה. רחוק מאוד מהמשחק הקבוצתי של איטליה ודנמרק ופעולות אישיות מוצלחות של שחקנים כמו סטרלינג וגריליש בדקות בודדות של כל משחק (נכון גם ללוקאקו ו-KDB בבלגיה) לא ישנו את זה. לאנגליה יש כישרונות מדהימים ופוטנציאל מטורף על הנייר, אני מדבר על מה שאני רואה בפועל בטורניר ושם גם שוויץ מרשימה אותי יותר מאשר האנגלים.
הדבר הטוב זה שהוא לא עושה העתק הדבק למערך שעבד לו מול נבחרת גרמניה. זה כבר התקדמות, כי זה מאמן שבדרך כלל לא מבצע התאמות ליריבה. היום עולה בהרכב התקפי עם קו הגנה של 4. סאנצ'ו בימין זה מצוין, הבחור טרי.
דנמרק סוגרת חשבון בשבילנו. מנצחת 2-1 את צ'כיה. תודה קספר ובהצלחה נגד האנגלים (לא נראה לי שאוקראינה מסוגלת לנצח הערב)..
שתי הקבוצות ביטלו אחת את השנייה במשחק הזה. המערך של אנגליה באותו משחק עשה לבסוף את העבודה(גם בתמיכה של המגנים). אם תרצה אנגליה ניצחה בקרב בצדק. לא בדרך יפה אבל הייתה יותר טובה. מה אתה רוצה שישירו בטורניר שרוב משחקי הנבחרת כולל החצי והגמר משוחקים בבית? מה שרו הצרפתים ב98? הברזילאים ב2014? לאוהדים האנגלים עוד יש קצת הומור עצמי, לפחות זה.
זה בטח מאוד יהיר שאוהדי חיפה שרים "כי רק בחיפה יש מכבי" בזמן שלאורך עשור הם נראים כמו הפועל רחובות. זה בטח מאוד יהיר שאוהדי קבוצה מסויימת שרים "איך זה לקבל 3?" לקבוצה שטובה מהם והפסידה להם במקרה. זה בטח מאוד יהיר מאוד לחגוג זכייה בגביע למרות שעשית עונה חרא. שמע אתה פשוט טרול מארץ הטרולים. זה פולקלור של הנבחרת. זה שיר שרץ איתם באופן טראגי-קומי מאז 96. מדהים איך זה דווקא מפריע לכל מיני אנשים עם רגשי נחיתות קבועים. אתה בכלל מבין מה זה בשביל אנגליה לנצח את גרמניה? כהרגלך בקודש, אין לך חצי מושג וזה לא מפריע לך לבלבל את הביצים. אמא שלי בעננים כבר שבוע. מבחינתם חצי עבודה כבר נעשתה. אז הם שרו It's coming home אחרי שהם ניצחו את אחד הנמסיסים הגדולים בטורניר נוקאוט, אירוע נדיר כמעט באותה מידה שבו הם אשכרה זוכים במשהו. בו-הו, איזה שבט לבן מתנשא ודוחה. כמה שאתם מזיינים את המוח על יהירות אלוהים ישמור. מישהו מכם פגש את האנגלי הממוצע ברחוב? יש לי כמה וכמה מכרים וחברים מקומיים באנגליה. אף אחד מהם לפני היורו לא "היה בטוח" שהם הולכים לקחת את היורו ושהם נבחרת "מדהימה". העריכו שיש סיכוי לא רע, אפילו די טוב ביחס לטורנירים האחרונים. בזה זה נגמר. המצאתם לעצמכם איזה תדמית של יהירים (שבהחלט הייתה קיימת פעם).
יהיה מושלם אם נקבל גמר של איטליה מול דנמרק, הכי ראוי שאפשר לבקש ובאמת לא יהיה אכפת לאף אוהד נייטרלי מי תיקח. רק לא גמר מאוס בין ספרד לאנגליה.
למה מאוס? לא זוכר מפגש ביניהם בטורניר גדול. מה שכן אם דנמרק תזכה זה יהיה הסיפור הכי גדול בכדורגל מאז לסטר בערך.