יורו 2020, שלב הבתים (13.6): אנגליה-קרואטיה | אוסטריה-צפ' מקדוניה | הולנד-אוקראינה

הנושא בפורום 'פורום יורו 2020' פורסם ע"י Sarek, ‏13/6/21.

1. wings Member

יכול להיות שהגזמתי שקראתי לו אוברייטד. התכוונתי שיחסית לנבחרות בטופ של אירופה זו התקפה לא מספיק טובה. למשל, בנזמה ואמבפה.

2. k_700 Member

נו באמת....אי אפשר להשוות את הארי קיין(מלך השערים והבישולים בפריימרליג העונה) בשיא הקריירה לבנזמה בן ה33?
    ניצא מנקודת הנחה שהוא הרבה פחות טוב מאמבפה(סיים לריב כבר עם שחקנים בסגל שם שלא מוסרים לו?), הוא עולה על כל שחקן התקפה אחר בצרפת ועם כל הכבוד ל"נסיון" שלהם.

לאנגליה יש הרבה יותר עומק בהתקפה מצרפת לדעתי.
    פודן יכול לשחק על 3 עמדות, סאנצ'ו על 3 עמדות, ראשפורד על 3 עמדות, גריליש ב-2, מאונט יכול לשחק גם קשר התקפי, סטרלינג בשמאל.
    כל שחקן שם בשיא הקריירה ולמעט סטרלינג(כבר בדאבל פיגרס) אחרי עונה גדולה.

אני מת לראות אם דשאן בכלל הולך לתת דקות משמעותיות לבנזמה הוורלד קלאס, בוא נתחיל מזה.

3. Bruno Fernandes Member

יש להם את קאנטה בקישור ... ולצדו פוגבה סביר (לא של יובה ,אבל עדיין קשר אדיר) למרות שאתה יודע זה לא אומר כלום ,כי אתה בעצמך אמרת שהמאמן שלהם מטומטם ו2-4 שחקני הרכב שלא יהיו ברמה המספקת .מה שעל הנייר מאזן את הכוחות. אבל אין לנו לדעתי את העוצמה שיש להם בקישור

4. k_700 Member

סבבה יש להם קישור יותר טוב בזכות קאנטה.
    אבל גם קאנטה האלוהים יכול לא להושיע אותך כששאר הקבוצה נראית מתה.
    זה לא מייקל ג'ורדן של הענף למי שלרגע התבלבל.
    בוא נראה שהוא לא דוחף לו את ראביו ו/או סיסוקו האפסים ליד.
    דיברתם על ההתקפה של אנגליה שמלאה באוברייטדים כשבפועל רוב השחקנים בהתקפה שלה טובים יותר מכל שחקן התקפה צרפתי למעט 1-2.

צרפת פייבוריטים להכל, עכשיו כשקאנסלו עף מהסגל הפורטוגלי הפער עוד יותר גדול, הלחץ לגמרי עליהם.
    בוא נראה.

5. alexshw Member

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

6. Jefecito Member

פאנדב בלתי נגמר.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

2004 שטקלנבורח מבשל לברוך דגו
    2021 שטקלנבורח פותח בשער נבחרת הולנד ביורו

EuropeGuy, Sturridge ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  8. Butragueño מנהלים

בנזמה חלוץ במקצוע ויודע לתת את הגולים בעיקר כשצריך אותם, לא שערי גארבז'. בכללי אני לא מתרשם מהחלק הקדמי של צרפת - במיוחד לא מדמבלה (כמה שנים הוא כבר "פוטנציאל"?) , ז'ירו וגריזמן. דווקא מי שאשמח לראות זה את קומאן. הוא ואמבפפה עושים קואסט טו קואסט ב 5 שניות.

9. Raulito Madridista

בנזמה משחק את הכדורגל הטוב בקריירה שלו וזה לא רלוונטי שהוא בן 33. הוא גם מוסר לא פחות טוב ממנו ולא בועט פנדלים. לא בא לזלזל בקיין אבל העונה הגדולה של בנזמה "התפספסה" אצל רבים (מזל שלא אצל דשאן) משום שהיינו עלובים מול צ'לסי (גם שם כבש שער ענק) וסיימנו בידיים ריקות. קיין שיחק עם סון, קארים שיחק עם ילדי פדלאדות מברזיל והחיקוי של הזאר. מדובר גם כולה בטורניר של חודש. אגב דמבלה היה בסדר השנה בברצלונה, הסיום חלש אבל היו לו פיקים וגם קומאן כמחליף זה בסדר וכמובן ז'ירו.

מבסוט על סטרלינג שהגיע לטורניר בכושר הכי פחות טוב מבין סוללת המוכשרים של אנגליה (הייתי עולה עם פודן ומאונט ומשום שלקרואטים אמצע חזק יחסית אז בלי סאנצ'ו) ודווקא הוא הכריע את המשחק. הוא שיפר מאוד את התנועה שלו לעומק בשנים האחרונות.

10. k_700 Member

בנזמה שחקן גדול ובאמת מוכיח את זה גם בגיל 33.
    בניגוד להרבה מאוד אוהדי ריאל מדריד אני החזקתי ממנו גם בעבר כשהיו מריצים דאחקות.

בהארי קיין ברוב הקריירה זלזלתי.
    אבל להגיד לי שבגיל 28, בשיא הקריירה שלו, אחרי העונה הכי טובה שלו בקריירה אי אפשר להשוות אותו לבנזמה בן 33… נו באמת.

11. Raulito Madridista

לא לא אז לחלוטין אני איתך, ממה שכתבת אני הבנתי הפוך - שקיין רמה אחת מעליו. תשמע כל ביקורת שבנזמה ספג הייתה מוצדקת, גם אם רונאלדו אוכל את רוב העוגה, עונות שלמות בהן הוא משחק 40 משחקים+ והוא כבש 12 שערים וכאלה - ברור שהברנבאו התהפך עליו. בכל מקרה כבר שלוש שנים שאין לו עם מי לשחק. חצי עונה אולי עם בייל ב-2018/19. את המשחקים שלנו בליגת האלופות בטח ראית, המשחקים הגדולים לפחות וראית שם לקט מייצג של ויניסיוס שיכול לעבור את כולם ולבעוט החוצה ממטר או אפילו לכדרר ולבלבל את עצמו. אני חושב שבנזמה עם טכניקה טובה יותר ממנו ברמת הדריבל אבל פחות 'רוצח' ושניהם קצת חסרי מהירות, כל אחד וגילו וסיבותיו.

הווידאו הזה עושה קצת עוול לבנזמה כי הוא התחיל את המהלך עוד קודם לכן והבישול הזה לפדה בקלאסיקו הוא גאוני. בכל מקרה היו לו העונה 30 שערים וגם תשעה בישולים וזה יפה ביחס לזה שהוא לא פנדליסט ואין לו עם מי לשחק. במשחקי ההכנה, משחק שלם ועוד חצי שעה עד שנפצע - הרגיש לי שהוא רוצה מאוד וזה לגיטימי ועדיין קצת מתרגש והדברים לא כל כך מצליחים לו.

אגב לגבי הדוגמא שהבאת פה על גריזמן - אני חושב שזה מצב פשוט: גריזמן בנבחרת טוב משמעותית ממה שהוא בקבוצה שלו, נניח מהיום בו רגלו דרכה בקאמפ נואו, כבר שנתיים. בנבחרת הוא כובש ומבשל ובסדר גמור. באנגליה הייתי מעריך בזהירות שזה יהיה הפוך. עם סאנצ'ו למשל וגם עם פיל פודן.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/21
  12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי מסיק את זה על פודן, אגזים ואומר שלדעתי יש לו את התקרה הגבוהה ביותר מבין כל שחקני הנבחרת.

13. סיונרה Member

יותר מסנצ'ו?

14. alexshw Member

יותר מרשפורד? -)

15. Clichy COYG

תענוג של משחק, הכי טוב ביורו עד עכשיו. לא סגור אם בגלל ההגנות אבל כיף גדול.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/21