מה זה יש לפוגבה טאבו בהרכב? הוא מצוין כבר הרבה שנים בנבחרת, הוא היה מהשחקנים המובילים שלהם בזכייה במונדיאל והוא אהוב גם בחדר הלבשה. ברור שמאמן ידבק בו כשזה הוכח בינתיים כמשהו שעובד נהדר. מפליא אותי שעם טריו כזה מקדימה לא היה מקום לאוואר. זה השחקן הנוסף שאמור להיות הפליימייקר של הקישור המרכזי. במקום זה ראביו… שאלוהים יעזור לנו.
לא ממש מכיר את אוואר, הוא באמת מצדיק את ההייפ? לאור זה שאת מיטב הביצועים שלו עד עכשיו הוא מראה בליגה הצרפתית שהיא פחות אינטנסיבית מארבעת הגדולות(ושמעתי שהעונה הוא גם בירידה) אז נכון נתן משחק גדול נגד יובה באלופות אבל מצד שני מי לא חחחחח
עם ראביו? עדיף במקומו, וכמובן שיש לו מקום בסגל, שחקן שיכול להשתלב כמעט בכל מערך. אני חושב שאנדומבלה/צ'ואמני אפילו ליד קאנטה היו מאפשרים לדשאן לשחק עם כל וריאציה התקפית שהוא רוצה וזה האידיאל לדעתי לפחות בהתאם לחלק ההתקפי הקיים.
בעיטה גדולה. איך הוא זיהה את הפירצה. כל המהלך היה יפה. כשראיתי את זה בלייב הייתי בטוח שהוא עושה כאילו הוא בועט ואז חותך שמאלה בפעם הראשונה. הוא באמת עשה את ההטעייה אבל במקום לחתוך שמאלה המשיך את התנועה ימינה. כשהוא נעצר שלשה שחקנים פשוט עמדו וחיכו לראות מה הוא הולך לעשות.
מאד מעניין לשמוע מה אתה רוצה מגרמניה כי אם שמת לב אין לה כרגע יותר מדי כשרון. אין לי מושג מה יואכים לאו עשה לך, אבל זה לא שהוא השאיר בבית שני מגינים ברמה הכי טובה. אפשר בקלות להתווכח על שחקנים כמו מולר (ללא לבנדובסקי לידו זה כבר לא מספיק לרמות הכי גבוהות) או הומלס, אבל שוב אני אומר, זה לא שהמחליפים שלהם באמת ברמה הכי גבוהה. יואכים לאוו ילך בקרוב הביתה והנסי פליק יקח את המושכות. אולי תראה שינוי (אני מקווה שאתה לא רוצה לחזור לכדורגל השלילי מלפני עשרים שנה...) אבל גרמניה תצטרך דם חדש. היא כרגע לא נבחרת ברמה הכי גבוהה ולא משנה איזה מאמן תשים על הקווים. אם כבר אתה כועס על המאמן הגרמני אז הרשה לי לשמוע ממך מה אתה חושב על דשאן כי הוא גורם שאוהד ניטרלי בעד הנבחרת שתשחק מול הטריקולור. כל כך הרבה כשרון, כל כך מעט כדורגל. וזה כבר שנים. תאמין לי דשאן מאמן הרבה יותר גרוע מיואכים לאוו.
ממש לא מסכים. משחקים שם שחקנים שחתומים על 2 הזכיות האחרונות בצ'מפיונס. החבר'ה של באיירן שנה שעברה, האברץ ורודיגר השנה. לזה תוסיף שחקנים כמו טוני קרוס, לירוי סאנה ואמרה ג'אן(לא לא באמת אמרה ג'אן). יש לך קאדר שאפשר לעבוד איתו, אני רק לא מבין למה לב החליט שהומלס צריך להיות חלק מהקאדר הזה.
הקטע הוא שאין לדשאן סיבה להחליף אותו. שיטת המשחק הדי הגנתית שלו עושה את שלה. גם שחקן כמו פוגבה אולי אפשר להחליף, אבל מה שמצליח מצליח. המאמן השמרני (עדיף לנצח 1-0 מאשר להפסיד 4-3...) מביא תארים, אבל אשמח אם הם לא יקחו את הגביע.
@DRORIKO יש לגרמניה שני מגינים מאד בינוניים ואולי הכי חשוב, אין לה קילר ליד שער היריב. אם זה האברץ אז הוא צריך להתעורר. הומלס גמור, אבל האם לאוו השאיר על הספסל או בבית שחקן יותר טוב? אני בספק. אולי אני מספיד אותם מוקדם מדי, אבל היום הם אכזבו. צרפת כאילו לא התאמצה בשביל לנצח אותם.
רויס הודיע שהוא מוותר על הזימון. לדעתי פשוט גדול עליו פיזית כבר. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
האברץ אכן במשחק מחורבן. 180 מעלות מההצגה שלו בגמר האלופות. קימיש וגוסנס מגנים בינונים? לא חושב. גוסנס השנה היה פנטסטי, מה שכן מעניין אותי לראות אותו ברביעיית הגנה. עד עתה, כולל הערב, ראיתי אותו רק כוינגבק בשלישיית בלמים. השאלה אם הגנתית הוא יכול להסתדר גם כמגן פרופר או שחייבים להתאים מערך מסויים בשבילו. זאת שאלה שאני שואל גם בהקשר של יובה כי הוא מקושר אלינו. @de Middenweg מה דעתך בנושא? אתה מכיר אותו הרי לפני.
מה? המגנים זה אולי הדבר הכי טוב שיש בנבחרת הזו. גוסנס היה הכי טוב בגרמניה היום. כן. זולה. הוא לא בלם על, אבל אפשר לחיות איתו. עם הומלס אי אפשר. אתה קולט שעולים אצלו בהרכב שני בלמים שנראים/נראו זוועה בקבוצת ההגנה הכי גרועה באירופה אבל בלם רוטציה בבאיירן זה לא מספיק טוב בשבילו? לא חסר בגרמניה באמת שום דבר חוץ ממאמן שלא מפריע. חוליית קישור הכי טובה ומאוזנת שיש, הגנה סבירה עם שוער ומגנים מעולים והתקפה אמנם בלי העומק שיש בצרפת ובפורטוגל אבל עם מספיק כישרון ושחקנים לטורניר של 6-7 משחקים.
ההופעה הכי גרועה בקריירה הקצרה של אוואר מרשימה יותר מהופעה טובה של ראביו. אין פרמטר להשוואה. ראביו זה מאטיץ׳ צעיר, מה לו ולצרפת? התייחסתי לאוואר בדיון של היורו אנדר 21. היה לו ביפים עם אולאס על זה שלא נתן לו ללכת, היה לו קורונה בתחילת העונה וגם לא מעט אפס אנד דאון אבל- 1. סיים את העונה דווקא טוב מאוד. 2. כמו שדה יונג רשם עם אוואר אתה יכול לשחק בכל פורמציה. הוא גם יכול לשחק לפעמים כפליימייקר בכנף, כמו שפוגבה משחק אצלנו לפעמים/קוטיניו היה בליברפול.
אתה קורא את ההודעות שלי לא מהיום, אתה יודע שאני האחרון שאגן על ראביו. מצד שני אני מאד חשדן לגבי מטאורים מהליגה הצרפתית. זאת ליגה שרמת האינטנסיביות והאיכות בה נחותה בהרבה מהליגות הבכירות והרבה פעמים זה יכול לשקר(אני לא באמת צריך למנות את כל רשימת הפלופים שהגיעו ממנה לפרמייר ליג והסריה א') בשביל להצדיק את ההייפ הוא צריך לעבור לליגה טובה יותר(למה לעזזל זה לא קרה עד עכשיו?) ולהראות שם את אותן יכולות. שוב, אני לא מדבר על אם הוא צריך להיות בהרכב של צרפת או לא, אבל אני גם לא נופל מהכסא שדשאן מעדיף עליו שחקנים אחרים.