השאלה אם הוא באמת כזה בלתי ניתן להחלפה. אני חושב שהוא נהנה מהתנאים וכן במקרה הזה מביא את כשרונו והאתלטיות בלי דאגות אחרות. אבל שחקנים אחרים יתנו ערך מוסף מבחינה טקטית גם. הוא לא היחיד שיודע למסור. זו צרפת עם מיליון כשרונות, וכל הזמן יש חדשים.
רק אני חושב שה-3 בלמים של גרמניה פשוט לא מתאים? קימיך יהיה מדהים גם בתור שוער, אבל זה בזבוז לא לשים אותו בקישור. זה גם מרגיש שלשחקנים אים מושג מה מצופה מהם.
תודה לאל שמכולם זה יהיה דווקא האנזי פליק שמולר יהיה באנקר אצלו ב10 ואחריו מוסיאלה כנראה. עוד 10 שנים עם יוגי והאברץ היה הופך אצלו לאוזיל גם אחרי הקבוצה החמישית שהתייאשה מהאדישות הבלתי נסבלת שלו.
שליטה במרכז השדה או שליטה בכדור? במחצית הראשונה גרמניה לא איימו בשום צורה וצרפת יכלה לגמור את המשחק אם הייתה קצת יותר מדוייקת במתפרצות. לא רואה מה חסר להם כרגע על המגרש כדי להתמודד עם כל נבחרת. יכולים לשחק מאחור עם הגנה חזקה, קישור פיזי ואמבפה לצאת קדימה במהירות. יכולים ללחוץ למעלה עם שחקני התקפה שלא מפסיקים לרוץ וקאנטה שנמצא בכל מקום. יש להם את פוגבה, גריזמן ובנזמה כשצריך לתת פס ו/או לעשות תנועה קדימה. ובמקרה שהשטח נמצא על הקו אז אמבפה יכול לנצל את הזריזות שלו. מחצית שנייה זוועתית שלהם בינתיים...
ולא מעט מזל. וזה כשלא באמת היו לה שחקנים מספיק טובים. בטורניר נוקאאוט אפשר לבנות על הגנה חזקה ועל זה לקחת תואר. אבל אין סיבה שצרפת תלך על זה כי יש לה מספיק כישרון בשביל לשחק כדורגל שחותר לניצחון ולא על לא להפסיד. אמבפה זה השחקן הכי טוב של צרפת (חוץ מקאנטה) ובפער ענק. זה היה ככה במונדיאל וזה ככה היום.
הנה למה אני כל כך מתוסכל מצרפת. היה נבדל, אבל תן לאמבפה את הבמה בשביל לככב. סתם לבזבז דקות ארוכות על משחק הגנתי מעצבן. לצערי דשאן לא ישתנה כי התוצאות טובות.