יורו 2020, שלב הבתים (18.6): שוודיה - סלובקיה | קרואטיה - צ'כיה | אנגליה - סקוטלנד

הנושא בפורום 'פורום יורו 2020' פורסם ע"י Sarek, ‏18/6/21.

1. alexshw Member

https://pbs.twimg.com/media/E4MdxI6XEAA1_y_?format=Xxx&name=medium

2. Sturridge Member

החלטה קשה בין שלל ההחלטות ההזויות שסאות'גייט כבר ניפק, אבל נראה לי שסטרלינג מסיים 90 דקות כשעל הספסל סאנצ'ו זה שיא. את צ'ילוול הייתי מעלה עליו.
    רק שלא יחשוב מהמשחק הזה לחזור לטריפייר.

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

נבחרת אנגלית לא עומדת בציפיות המוגזמות של האוהדים שלה והתקשורת שלה?
    https://rotter.net/User_files/forum/5a201f4443ed897f.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/21
    קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  4. סיונרה Member

אני חושב שזה שונה הפעם, באמת יש להם סגל טוב וגם כזה שמתאים לכדורגל המודרני.

Lebron ו-Clichy אוהבים את זה.
  5. alexshw Member

סגל מלא כישרון שמציג את האיכויות בפרמייר ליג, בונדסליגה וצ'מפיונס, טורניר ביתי. חצי גמר ציפיה נורמלית מנבחרת כזו.
    זה שאין לה מאמן ידעתי מאז שהוא מונה. אין לה מאמן כמעט אף פעם. מאז שאני אוהד אותה(25 שנה) רק על אריקסון אני יכול להגיד שהוא היה עוד בסדר, ואולי חסר מזל. למרות שגם הוא לא הציג איזו עבודה בלתי רגילה בתפקיד.

oranfu ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כזה מאמן אפור,לא ברור איך האנגלים כל פעם מחדש מצליחים לבחור אותם כאלה.
    ראבק יש לו את סגל אחד הטובים הטורניר,והנבחרת שלו בקושי מגיעה למצבים.
    הוא רואה שפודן זה לא זה באגף, וסטרלינג וקין לא פוגעים,למה הקבעון הזה? יש לו את גריליש,סאקה,רשפורד,סאנצ'ו וקלברט. שישמתמש בהם !!
    אני גם הייתי מוותר על אחד מהקשרים האחוריים פיליפס או רייס לטובת קשר יותר יצרתי,ומסיט את מאנוט לעמדה קצת יותר אחורית,בטח מול נבחרות נחותות משעמעותית כמו סקוטלנד.
    לא לדבר על זה שהוא השאיר את מאדיסון בחוץ,וזה עוד שחקן שיכול לשנות משחק בפעולה חכמה.

אם אנגליה לא תצליח בטורניר הזה,זה נטו בגלל מאמן.

עריכה:עכשיו בדפדוף אחורה,רואה שהרבה כתבו הודעות דומות לשלי,מסתבר שכולם רואים מה שסאוטגייט מסרב לראות.

7. k_700 Member

תוך כדי המשחק הגעתי להפנמה שמאמנים שאין להם מושג ברמת השועדא בטורניר קצר עם נוק אאוט חייבים לשחק ב-3 בלמים.
    הביקורת עליהם תהיה פחות נשכנית(בטח אם יוכלו לתרץ שהבלם הבכיר שלי פצוע), אתה לא נדרש לאמן כי כשהכדור ברגליים שלך רוב הזמן הציפיות עולות.
    עם 3 בלמים אפשר ללחוץ נמוך, לצופף, לחטוף כדור ולהטיס אותו למעלה.
    מקסימום תגיע להארכה ואולי תגנוב פנדלים כמו שכבר עשה במונדיאל.
    מאמן גרוע יחשף פחות במערומיו בטורניר קצר בצורה הזאת.

אי אפשר לצפות באמת מסאותגייט להפתיע במשהו או לקרוא נכון את המשחק.
    מדובר באותו יצור מהסוג של סולשאייר מינוס הכשרון של ברונו בהתקפה, זה הסיפור פחות או יותר.

לא מפתיע שאת כל הקרדיט שלו סאותגייט מקבל בעצם על הקמפיין הקודם ששם עשה בדיוק את מה שתיארתי.
    שיחק עם שלושה בלמים, שניים מהם מהירים ליד מגוויר, לחץ נמוך, יצר משחק אגרסיבי וחיפש לעקוץ במתפרצות.

המשחק הזה שאנגליה כאילו מחזיקה יותר בכדור לא יעבוד בחיים עם המאמן הזה.

ההרכב זוועתי. סאנצ'ו כמו שאורן ציין לא צריך להיות בכלל בנבחרת מנקודת המבט של סאותגייט, הוא לא סופר אותו.
    כדי לחיות עם הביקורת הוא זימן אותו בפועל הוא פלאקט על הספסל.
    בלינגהאם זה תפאורה(למרות שהייתי מת שישחק היום), לפחות החלמנו מהסיוט הזה של לראות איכשהו את וורד פראוס לוקח חלק פעיל בטורניר.
    הלשחק בקו של 4 שחקני הגנה ולדחוף למרכז הקישור שני קשרים אחוריים זה הפיגוע הכי גדול שאפשר לעשות לקבוצות עם כשרון כל כך גדול בהתקפה, אני חי את הסיוט הזה 365 יום עם הקבוצה שלי.

קראתי פה עכשיו 3 עמודים על סטרלינג כשכולם מתעלמים מהפיל האמיתי שבחדר- המנהיגות של הארי קיין.
    צריך להכיר בזה שמדובר כנראה באלן שירר על מלא, גם בטורנירים הגדולים.
    מבקיע פעם בחמישים שנים איזה כמה שערים מול טוניסיה או נבחרת ברמה של איי פארו(פנמה) ובזו מסתכמת קריירת נבחרות של "הכוכב" הגדול שלך בטורנירים גדולים. רק תתן לו להלחם עם ערן זהבי על מלך שערי המוקדמות, שם הוא כמו דג במים.
    אני לא אומר שצריך עכשיו להעלים אותו מהסגל, ברור שהתחליף שלו באמצע עלוב עוד יותר(פליפה קאלברט לווין) אבל גם לא צריך לתת לו תקן של סטיבן ג'רארד או ווין רוני. הוא היה הכי גרוע על הדשא היום. כל כדור פשוט לרגל הוא חירבן או הרס את ההתקפה עם הגמלוניות שלו והכי רע שהוא נראה לגמרי חסר בטחון באיזור הרחבה. היה צריך להיות החילוף הראשון דקה 50.

למשחק השלישי שיעלה עם 3 בלמים, שלישייה של בלינגהאם, מאונט(רג'יסטה), רייס עם סאנצ'ו וקיין/ראשפורד.

8. DRORIKO Member

למרות שגם עם קאפלו זה לא עבד

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שסאותגייט באמת מחבל, זו באמת המילה שמתארת הכי טוב את פועלו בנבחרת.

נשמע כאילו הוא נשחט אתמול על ידי התקשורת האנגלית גם, אולי זה יזיז משהו? (כנראה שלא)

10. Scouser Member

אנגליה במונדיאל האחרון זאת הונאת המאה. הבקיעו איזה 3 גולים ממשחק פתוח, כל היתר פנדלים ומצבים נייחים. קל לשכוח שהם לא באמת שיחקו כדורגל טוב, בסה"כ הצליחו לא להתפרק עם ה-3 בלמים ולעקוץ כל משחק עד שהגיעה נבחרת איכותית באמת כמו קרואטיה והעיפה אותה.
    המונדיאל הקודם מהווה נזק אסטרטגי כי הוא נתן לגיטימציה לסאות'גייט להמשיך כאילו גדל פה איזה גאון כדורגל (ולא מאמן שכבר כשל באנגליה והשיג את הג'וב כי הוא היה עוזר קודם לכן).

k_700 ו-oranfu אוהבים את זה.
  11. DRORIKO Member

אשכרה הארי מגוויר היה הכוכב בהתקפה של הנבחרת הזאת. עד כדי כך היא היתה אפורה. אגב בנוסף לקרואטיה גם המפגש מול בלגיה על המקום השלישי לא היטיב עם האנגלים. כמובן שהיום הקאדר הרבה יותר מגוון.

12. קשר שמאלי Member

מי ישמע איזה סגל יש לאנגליה, מדובר באוסף של שחקנים משלימים חביבים. כרגיל האנגלים מנפחים את הנבחרת שלהם ואחרי זה מתאכזבים מהיכולת הירודה שלה
    עשו משחקן בינוני כמו סטרלינג כוכב כדורגל

טל. אוהב/ת את זה.
  13. alexshw Member

וסאותגייט הוא עד עכשיו המאמן הכי גרוע בניצול של קיין יחד עם הינשוף כמובן. שוב סקורר אדיר אבל חלוץ תלותי.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לחלוטין. הטיית הפרמיירליג כאן מטורפת. זו נבחרת שפותחים בהרכב שלה שחקנים מאסטון וילה, אברטון, ווסט האם ולידס. כל נבחרת גדולה אחרת שהייתה פותחת בהרכב עם שחקנים מקבוצות כאלו בליגה שלה הייתה נשחטת על כך. איכשהו שחקן מאסטון וילה נכנס לקטגורית הכוכב הענק בעוד שלשחק עם שחקנים מויאריאל או סאסואולו זו עדות לחולשה. וכרגיל באנגליה כמו באנגליה, מוצאים שעיר לעזאזל או שניים ומתעלמים מכך שאולי מלכתחילה הסגל לא באמת כזה מטורף ומדהים כמו שחשבו. כמה כישרונות נחמדים/מעולים בהתקפה זה לא מספיק, מצטער. זו חוליית קישור שאין לה מה לחפש מול הנבחרות החזקות באמת. רק באנגליה שחקן כמו רייס יכול להיות שווה 80 מיליון. זו הזייה.

קיין מזכיר לי את החלוצים האיטלקים של פעם בקבוצות הקטנות יותר. אלו שכל הקבוצה משחקת בשבילם ועליהם ואז מנפיקים מספרים מדהימים. שזה לא בגנותו. פשוט בנבחרת בטורנירים גדולים זה יכול להיות בעייתי למי שמצפה ממנו לאותה תפוקה. הוא נראה כבד ולא עושה תנועה חכמה. אני מסתכל על שני ההחמצות הנוראיות של אימובילה למשל נגד שוייץ - בגנותו ובצדק, אבל מלכתחילה הוא הגיע לשני המצבים בזכות תנועה נהדרת. אני מדמיין את קיין גרסת נבחרת אנגליה במקומו וכל מה שאני רואה זה חלוץ שנתקע באמצע ובכלל לא מגיע למצב שבו הוא יכול בכלל להחמיץ. פשוט כבד.

15. alexshw Member

ואיטליה פותחת עם שחקנים מססואולו אז מה? לא עדות לחולשה.
    שופטים לפי הביצועים שלהם בליגה ומפעלים אירופיים.
    לאנגליה האובייקטיבית חומר איכותי מהעבר.
    קיין חלוץ תלותי זה ידוע. עדיין עדיף פי אלף על אימובילה.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk