מאד חסר לי כרגע שחקן באיטליה עם הניסיון, השחקן שזכה כבר פעם בליגת האלופות. השחקן שיודע מה צריך בשביל להוציא את העגלה מהבוץ. שחקן ברמה הכי גבוהה שיש.
יש כאלה בהגנה בעיקר, בהתקפה אתה צודק. גם אינסיינה, ברארדי, אימובילה, בלוטי וכו' שחקנים שבקושי זכו בתארים משמעותיים, שלא נדבר על תארים אירופאיים .
מי נותן לי נתון לגבי מאזן דו קרב פנדלים של איטליה בטורנירים גדולים לאורך ההיסטוריה ?? זכור לי רק אחד שהם ניצחו, והרבה שהם הפסידו ( אחד זכור וכואב במיוחד כמובן ) .
הנה שוב אתה בעולם משלך ועונה תשובות לא קשורות לכלום. אמרתי שאיטליה נראית רע היום ונראתה רע במחצית הראשונה מול טורקיה. איפה אמרתי שאיטליה זה בלוף ותיקו 0 מול אוסטריה מעיד על טיבה? מה שמעיד על טיבה זו העובדה שמול ההגנה הזו המצב הכי טוב שלה היה בעיטה מ30 מטר. ואני לא יודע אם אנחנו רואים את אותו המשחק, אבל אוסטריה ממש לא מתבנקרת.
משחק מהנה, יותר מה4-0 של דנמרק היום. קצב של צ'מפיונס. האמת שהאוסטרים מפתיעים אותי. משחקים מהר ונכון, זה מאוד קשה מול קבוצה שלוחצת ככה. הבלמים של אוסטריה במשחק חייהם עד כה.
בדקות האחרונות היא יותר יצאה קדימה, בעיקר כי היא זיהתה יותר רפיון אצלנו בעקבות החילופים. בזמן שבו הגבתי לך היא עדיין היתה בבונקר.
הופה, 1-0 איטליה. היו פה שרצו את קייזה בסך הכל עדיף שהאזורי תמשיך, לא צריך לחלק מתנות לבלגיה או פורטוגל. היכולת באמת לא משהו, אבל אם היא תעבור האיטלקים יכולים לשאוב עידוד שהם לא היו טובים, אבל הם כן ניצחו.