אם דה-ליכט לא נוגע ביד (נגיעה מכוונת) - שיק מול שוער. זה אדום שי, אני מצטער. אני בעד הולנד אבל דה-ליכט הורחק בצדק.
זהו. דנמרק לרשותכם. בסך הכל אני יכול לכעוס עד מחר לגבי האדום, אבל אין שום סיבה להתמוטט ככה. מאלן היה צריך לכבוש, לא עשה והשאר היסטוריה.
שחזור של רבע גמר יורו 2004. אז צ'כיה נצחה את דנמרק 3-0 ובחצי גמר עפה ליוון. הפעם אני מאמין שהדנים יעברו ויהיו בחצי הגמר.
לא סתם השוו כאן את הולנד לאיטליה. דימיון גדול בין הפיקציה של אופוריית שלב הבתים החלש לבין המציאות. איטליה עלתה בצדק אתמול, אבל המשחק בקלות יכל ללכת לאוסטריה, היה אלמנט של מזל גם, כאן זה פגע בפייבוריטית הפעם. המשותף הוא ששתי הנבחרות האלה לא הצליחו לתרגם את מאזן הכוחות היחסי לדומיננטיות על המגרש. גם לפני האדום ועד ההחמצה של מאלן, הולנד לא הייתה מספיק דומיננטית כדי להיות מסוגלת לסיים את המשחק. כפי שסיכמנו אתמול, בנוק אאוט הזה באמת כל משחק יכול ללכת לכל מקום.
בסוף הבתים טישטשו נבחרת בינונית ומטה. וידענו את זה. וגם מאמן חלש. יאללה ביי. Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
התקרה שלנו גם כך היא במקסימום רבע גמר, דנמרק טובה יותר, נגד צכיה עוד כמה משחקים לא בטוח שהיא מנצחת פחות, סך הכל זו הרמה פחות או יותר של הנבחרת. בבתים היה קל להסתנוור נגד קבוצות חלשות. קבוצה בינונית שעפה שלב לפה או לשם למיקומה האמיתי. Sent from my SM-A025F using Tapatalk