דה ליכט החמור חושב הוא משחק ביובנטוס. -שם הוא נוגע ביד ברחבה/על סף הרחבה, פק''ל פעם אחת בחודש - אבל ''במקרה'' כל העשר שופטים במגרש וב var ממצמצים ומפספסים את זה. כולם. באותה שניה בדיוק. פה זה לא יובה יא' סתום. אתה לא רואה שאין לך ציור של שנורקל על החולצה? ---------------------------------------------- הולנד אכזבת הטורניר. אפילו טיול לחצי הגמר הם לא מסוגלים לקחת. אנגליה וגרמניה ישחקו מחרתיים על הכרטיס לגמר.
באופא ידעו שבלגיה תסיים במקום הראשון בבית ושבשמינית היא תפגוש יריבה מבית המוות, כלומר הם ידעו שיהיה מפגש אטרקטיבי. ובכל זאת בחרו לשבץ אותו באצטדיון מהמאה ה-19. איזה ארגון בזוי.
הוא לא היה טוב בנבחרת עד כה. אבל זה בעיקר נובע מהגישה של פורטוגל למשחק ולא כי הוא לא מתאים. הוא אחד השחקנים הכי טובים בטורניר מבחינת היכולת הכללית.
כמה דברים (עדיין לא לגמרי נרגעתי) מצד אחד אני לגמרי לא מאוכזב, מצד שני להפסיד לכזאת נבחרת בינונית? מילא להפסיד לנבחרת איכותית, אבל זה יותר שאנחנו הפסדנו מאשר הם ניצחו. מקצועית ובעיקר מנטלית נכשלנו היום. את הבונקר הצ'כי לא הצלחנו לפרוץ ומאלן עוד יצטער שכזאת הזדמנות הוא החטיא. לדעתי הוא ישאר בעונה הבאה בהולנד. אגב, דומפריס עושה הרבה אוויר, אבל לתת פס טוב הוא לא יכול. אני מעריך שהוא יעזוב את פ.ס.וו, אבל טכניקה טובה לא היה ועדיין אין לו. הרבה כח ומהירות וזהו. מילה אחרונה. הגיע הזמן שאנחנו נגדל יותר ביריונים ולא ילדים טובים. אנחנו יותר מדי נחמדים ורוצים לשחק יפה...די, הבנו את הפרינציפ. ברגע שאין לך את היכולת (ותמיד אמרתי שאנחנו לא מועמדים להגיע רחוק) צריך לדעת לנצח עם מנטליות. ודבר אחרון, תעזבו אותי עם 5-3-2. זה לא יעבוד כי לא מגדלים ילדים אצלנו עם השיטה הזאת. זה לא עובד בהולנד ולא בארץ...
לשמחתי יש את דנמרק ושבדיה שעוד עלולים לשחק בחצי הגמר...שבדיה, אם לא תעשה שטויות מול אוקראינה היא אחלה מוקש לשתי הנבחרות הגדולות. נבחרת עם הגנה טובה, אנדרדוג ומנטליות טובה. אגב, איך אנחנו "אכזבת הטורניר" אם יש לנו סגל די בינוני? אמרתי לא פעם שרבע הגמר הישג בשבילנו. כן, היום פישלנו, אבל דנמרק עלולה עוד להגיע לגמר...
אתם אכזבת הטורניר כי לא דרושה נבחרת גדולה כדי להגיע לחצי הגמר - במסלול שקיבלתם כאן. כל נבחרת בינונית בקנה מידה אירופאי - במסלול שלכם - היתה מטיילת בחצי קלאצ' עד לארבע האחרונות.