יש שוערים שלא יעצרו פנדל גם אם יבעטו להם חמישים ברצף. לוריס אחד מהם. קלאסי אמבאפה להחטיא את זה בסוף. ילד.
אל תאשימו אף פעם שחקן שמחמיץ פנדל. מבאפה לא הגיע לטורניר הזה ובפרט למשחק הזה ובכך צריך להאשימו. מבאפה חייב להתקדם לליגת טופ. הוא בזבז שנים בליגה שקטנה על מידותיו. בהגדרה אי אפשר להתפתח ככה.
הלוואי שתיקח נבחרת דרג ב' סופסוף. דנמרק, שבדיה, צ'כיה, אפילו שווייץ. אם נלך לפי הגישה השמרנית זה בין ספרד לגרמניה.
צדק פואטי השלשול הזה של אמבפה. בא לטורניר בגישה כ"כ מחורבנת כאילו ניימאר מנהל אותו בשלט רחוק, מעבר לדיווחים בתקשורת הצרפתית על ההתנהלות שלו מאחורי הקלעים במשחקים עצמם הוא שם את עצמו לפני הנבחרת כולל הדרישה המוזרה לקחת את הנייחים. דשאן בטורניר של עצלנות מחשבתית וקיבעון מעצבן, הלך על הרכבים שכוללים את כל הכוכבים והפייבוריטים שלו ללא קשר לשיטה או לאיזון כאילו אמר זה יספיק בכל מקרה, אם אמבפה היה ביכולת רגילה אולי זה היה נכון אבל הגיע לו שהוא קיבל אותו ביכולת של סטיב מארלה עם גישה של אנלקה. מבחינת הצרפתים הבעיה היא שאם הוא עוזב הם יקבלו סיים סיים באט דיפרנט, את זיזו שיתנהל בצורה דומה.
את הפנדל שהיה צריך לעצור הוא עצר, ההגנה שלו שילשלה כל הדרך להארכה. דשאן מיצה. הוציא את המינימום בטורניר הזה.
ויתרתי היום מרצון על שני משחקים מדהימים. אחרי אתמול פשוט לא היה לי חשק לראות כדורגל. מהתוצאות קיבלתם מנה יפה מאד של שערים ודרמה. אני בעיקר שמח שצרפת הלכה הביתה, אבל הייתי מעדיף שאנחנו היינו מנצחים את הצ'כים. בסך הכל הטורניר הזה מוצלח וימשיך לנפק הפתעות. אני צופה לגמר מפתיע.
יהיה מאוד מעניין לעקוב אחרי אמבפה בעונה הבאה ואיך הוא ינהל את הקריירה שלו אחרי המשחק והטורניר האומלל שהיה לו . כפי שכבר רשמו פה, נראה שאמבפה לא שיפר שום דבר במשחק שלו ב 3 שנים האחרונות, נכנס בפ.ס.ז למין עצלנות וחוסר רצון להשתפר ולהמשיך להתנהל כמקצוען. אין כמו כדורגל, איזה יום דרמטי וגדול קיבלנו היום . נקווה ליום גדול לא פחות מחר .
לא רואה קשר. בדרך כלל הכוכב הראשי בועט אחרון. פנדלים זה הרבה מזל. גם בלי ניימאר. לא יכולה להווצר מוטיבציה להשתפר כשמדי שבוע קל לך מדי.
הכוכב הראשי אולי בועט בד"כ אחרון, אבל הוא נראה היום גרוע מאוד ובהארכה גם נראה שבור מנטאלית. פנדלים זה קודם כל ביטחון, וראו שהביטחון שלו בריצפה. אסור היה לתת לו לבעוט פנדל. מסכים לגבי הנקודה שקל מדי. ניימאר פשוט הופך את זה בכלל לקרקס. במקום לבנות את עצמו כשחקן על הוא גדל במועדון ששחקן שכונה שולט בחדר הלבשה ובמועדון כולו. אם לא ייקח את עצמו בידיים מהר הוא יהפוך מיורש של רונאלדו ליורש של אדריאנו.
לא אדריאנו, אמבפה יותר מדי מוכשר ולא מספיק טיפש. מה שכן, הוא עלול להפוך לאיזה זלאטן כזה שמסתובב כל הקריירה בליגות גמדים. איך אמר פיני גרשון? להפליץ באמבטיה ולחשוב שאתה בסירת מירוץ.