מהלך אחד לפני השער הביזארי הזה הגיע פנדל לספרדים אחרי שמוראטה העקום נגח ממטר ליד של וידה שמנע שער אבל לא רע לי עם זה, ספרד מאז 2010(כולל) אחת הנבחרות היותר משעממות שיש באירופה, עכשיו דווקא יש להנריקה כלים להעלות נבחרת יותר מלהיבה אבל הוא מתעקש על יצורים כמו סראביה ומוראטה בהרכב, בהצלחה לקרואטים.
עדיין לא הבנתי למה גארסיה הזה בכלל בנבחרת. כמה משחקים הוא שיחק השנה בכלל? בלם רביעי במקרה הטוב בסיטי. מביך לזמן אותו בכלל.
איזה כלים יש ללואיס אנריקה להעלות נבחרת יותר מלהיבה? בהשוואה לזו מפעם? אני מעדיף את אדי הדלק האחרונים של דויד סילבה ואנדרס אינייסטה על פני כל מה שיש היום. ואפילו את דויד ויאה שנעשה לו עוול ב-2014 והוא שיחק רק במחזור הסיום. פעם לא היה לנו חלוץ, עכשיו גם אין לנו שוער מאז שאיקר קסיאס דעך ודעך, גם בדויד דה חאה לא האמנתי מעולם גם כשבמדי הקבוצה שלו הוא היה בשיא הקריירה ושחקן העונה על עיוור. ב-2016 לא אשכח לו את הטעות המביכה נגד איטליה דווקא במשחק טוב שלו. הנבחרת הזו לא מייצרת מספיק מצבים ואוי ואבוי אם נסתמך על האם הגיע למוראטה פנדל או לא במהלך הזה. לא שאני מעריץ של לואיס אנריקה אבל פבלו סראביה ששיחק נגד סלובקיה היה בסדר גמור. אין אף שחקן על הספסל שאתה אומר עליו 'וואו', זה לא פשע כמו סאות'גייט וסאנצ'ו לצורך העניין או מחליף כמו קינגסלי קומאן בנבחרת צרפת. אויארסבאל לא ברמה, דני אולמו שחקן בסדר.
לא מכיר את פאו טורס, אבל גארסיה זה בלוף. גדל בלה-מאסיה ונחטף ע"י סיטי אז חושבים שהוא שווה משהו. הוא לא, הוא בינוני ביום טוב.
אוי איך הכנסת לי שוב. אתה מדבר לעצמך הרבה מול המראה? תגיד אתה תתאושש מתישהו מהמנצ׳סטר סיטי לא מציעה מה שקבוצות אחרות מציעות??? או שאני צריך להתכונן להרבה פאנצ׳ים מדהימים כאלה בעתיד? פתט. אגב, לא הימרתי שום דבר על המשחק של פורטוגל-בלגיה. לגמרי הערכתי את זה כקרב שווה לנוכח המצב ששתי הקבוצות הגיעו לפני המשחק. התבדתי, פורטוגל הייתה היחידה ששיחקה כדורגל במשחק הזה.
בסדר, הקצב טוב. מוראטה צריך להחמיץ רק עוד 3 פעמים עד שיכבוש שער שיבדק עם הואר. ההגנה של ספרד חשודה מאוד מאז השער הקרואטי.
ספרד נראים ממש טוב, כיף לצפות בהם. מוראטה נראה כמו נטע זר שם. אגב במשחק כמו היום פריסיץ' זה חסרון ענק. כל אגף ימין של ספרד פרוץ ולא מנצלים את זה מספיק.
הזילזול בספרד פשוט הזוי. גם היום כמו בכל המשחקים הקודמים ספרד הרבה יותר טובה מהיריבה. מה שכן המזל ממשיך לא ללכת איתה, שני פנדלים מוחמצים ועכשיו הגול הזה. מקווה מאוד שלמרות הגול הזה שלא קשור לכלום יעשה צדק וספרד תעלה.