יורו 2024 - מלכת אירופה - ספרד אלופת אירופה ושיאנית הזכיות בתחרות. אנגליה עם שברון לב נוסף

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Lebron, Jun 14, 2024.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אומר הרבה על צווייאר. בסוף המשחק היה בבירור נגדנו, אבל לא בגלל זה הפסדנו. זה פשוט כואב ולדעתי לא צודק, אבל זה מה יש.

oranfu likes this.
  2. מישיש Member

ברכות לאנגלים על הזכייה ביורו!! אני לא נביא, אבל התחזית שלי שהאנגלים נכנסים לנעלי הארגנטינאים מהמונדיאל קרמן עור וגידים. המזל, היחס החביב מהשופטים, ההגרלה הקלילה, התחושה הכללית שהאנגלים "צריכים" לזכות, אפילו הטירוף של התקשורת הישראלית סביבם. שחזור מדויק של בין המקרים, ולמרבה הצער זה גם יסתיים באופן זהה..

3. DRORIKO Member

לא פסלו את זה על היד של ווקר? כי אני לא ראיתי שהרגל שלו בנבדל

4. Ever Banega Member

המשך התונעה של קיין נוגע לדמפריז ברגל, לא יודע גבולי. אני פחות אהבתי את השריקה הזו. במבט ראשון נראה שדמפריז בא בצורה קצת פרועה ומפחידה אבל זה כשלעצמו לא הופך את זה לפאול לדעתי. הוא אכן אשם במגע אבל לא חושב שהייתה לקיין סיבה מוצדקת לפחד.

5. Ever Banega Member

גם אני לא ראיתי אבל כנראה שהיה נבדל (הראו את "ההוכחה" בכלל?)

6. DRORIKO Member

האמת שאני לא זוכר משחק מעניין בין אנגליה לספרד, האמת שאני לא זוכר שום מפגש ביניהם(זאת אומרת בטוח היו, אבל לא משהו שנחרט בזכרון)

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ה-0:0 ברבע גמר יורו 96' הוא המשחק הרשמי היחיד שאני זוכר. לא היה מעניין. אנגליה ניצחה בפנדלים. סטיוארט פירס גירש את השדים מהחמצת הפנדל בחצי גמר מונדיאל 90'. וזהו.

LFC-Gerrard1 and DRORIKO like this.
  8. VAR Member

ככל הנראה הדרך הכי קלה של נבחרת לגמר אי פעם, ובשביל לצלוח אותה הם היו צריכים שער שיוויון במהלך האחרון של תוספת הזמן, ניצחון בפנדלים ושער ניצחון ברגע הראשון של תוספת הזמן.

ככה גונבים דעת.

אבל הם היו הנבחרת הפחות גרועה היום.

de Middenweg likes this.
  9. DRORIKO Member

הכי קלה? הם עברו את שוויץ, אמנם לא שם נוצץ, אבל לגמרי אחת הנבחרות הטובות בטורניר הזה

LFC-Gerrard1 likes this.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכדורגל לא צריך לשחק יפה בשביל לזכות בגביע. קח את יוון 2004...לספרד מגיע הגביע, אבל בכדורגל אין מגיע.

היום אני בהחלט חושב שבסופו של דבר אנגליה ניצחה בצדק. בעיקר בגלל החצי הראשון. אחרי ההפסקה המשחק התאזן וגם לנו היו עוד הזדמנויות לכבוש. אני גם לא שוכח את השער שנפסל להם. למרות הכל ההפסד מאד כואב בעיקר בגלל שהשער נכבש בדקה האחרונה.

אני מצפה בגמר למשחק שונה. אנגליה תשחק הגנה וספרד תלך קדימה. השאלה היא האם לאנגלים יש את הכלים לעצור את המכונה הספרדית? אם ימאל או חבריו יכבשו ראשונים אני אפילו לא פוסל שזה יגמר באיזה 4-0 כואב.

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה הספרדים היו צריכים?

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

האנגלים היו טובים יותר היום. כשלון של האנגלים זה עונג כמעט כמו כשלון של סיטי ופסז, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהיום, במשחק הנתון - הם היו הצד הטוב יותר.

ההולנדים היו נראים חלשים מנטלית ופגיעים לכל אורך המשחק, גם כשהם סיכנו את השער בעצמם.

שוער ברמה גם לא סופג את השער שפיקפורד ספג, אבל ניחא.

נקווה שיהיה צדק ושהספרדים הנבלות יקחו.
    רק מלחשוב על כל הסיפורים הגרנדיוזים שינפחו מפרופורציות בכל מקום החל בהארי קיין על התואר שסופסוף הגיע, דרך זה שג׳וד(רונאלדו) ניצח את יאמל(מסי) ולא יודע מה עוד עולה לי הקיא.

מקווה שיהיה איזה 3-0 מוחץ כזה.

alexshw likes this.
  13. alexshw Member

פתאום ה"אופי" האנגלי הזה, זה בפועל איכות שחקנים שיש להם. ושהמאמן לא יודע איך לנצל.

סמואל אטו likes this.
  14. DRORIKO Member

היום הרגשת את החיסורים היטב. זה גם דה יונג כמובן אבל לא פחות אם לא יותר דה רון שהיה הסטופר של הולנד בקישור.

15. מישיש Member

שוויץ נבחרת מאומנת אך אפורה להחריד. תשווה את הדרך של ספרד ואת זו של האנגלים, ואין ספק מי התמודדה נגד נבחרות טובות יותר. תהפוך את הצדדים, ולא רואה את האנגלים מגיעים עד לגמר. הטענות לא אליהם, בסך הכל ניצלו (בעזרת אלילת המזל) את ההזדמנות, עשו את שלהם והגיעו לנקודה הזו. סליחה מראש בפני כל האנגלופילים שיקראו תגובתי זו, אבל כל דבר שלא יסתיים בספרד מרימה את הגביע, יעשה קצת אי צדק בכל הנוגע לשאלה "למי מגיע?"..