יורו 2024 - מלכת אירופה - ספרד אלופת אירופה ושיאנית הזכיות בתחרות. אנגליה עם שברון לב נוסף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Lebron, ‏14/6/24.

1. alexshw Member

קשה לחשוב על טובה יותר גדולה לנבחרת הזו מלכבוש מולה שער מוקדם.

2. Ever Banega Member

כבש שער נהדר
    Spain vs England 2-0 David Villa goal. Friendly game. - YouTube

3. Sturridge Member

alexshw אוהב/ת את זה.
  4. סמואל אטו Member

זו אחת הנבחרות הטובות ב-20-30 שנים האחרונות.
    צריך להיות עילג בשביל להגיע למצב שאתה בקושי עובר את הבתים ואז כמעט מודח מול סלובקיה.

כמו במקרה של דשאן, גם סאות'גייט יקבל את הקרדיט על הצלחה שלא שייכת אליו בכלל.

hbs7, alexshw ו-Cup of Tea אוהבים את זה.
  5. Ever Banega Member

לא הגזמת בכלל חחחח. יש להם אחלה סגל אבל לא בטוח בכלל שהוא עדיף על של גרמניה או פורטוגל.

6. סמואל אטו Member

שתי נבחרות איכותיות מאוד. מתחת לאנגליה.
    את פורטוגל בכלל אי אפשר לקחת ברצינות עם רונאלדו בחוד. גם לא אוהב את זה שיש להם שחקנים איכותיים מפוזרים בליגות בינוניות.

alexshw אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

חוזר וטוען זו אחת העונות הגדולות לשחקני נבחרת אנגליה במועדונים.

8. yakov_y YNWA

וייה כן כבש נגד אנגליה, 2009 במשחק ידידות.
    17 שערים בשנה (12 במשחקים רשמיים !) לדוד וייה בנבחרת, בין יוני 2008 ליוני 2009, כולל אנגליה ואם מחשיבים את ה-31.05.2008 אז 18 שערים.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משהו שמטריד אותי עכשיו. אחרי שקבוצה/נבחרת אהובה שלי מפסידה אני לא מסתכל יותר על רגעי מחלוקת, אבל לפי מה שהבנתי בפנדל של אנגליה סאקה נגע בכדור בידו לפני רגע המחלוקת בין דאמפריס לקיין. היות שבכל מקרה יש מחלוקת בפנדל האם במחצית השנייה השער שנפסל לאנגליה אולי היה חוקי? בשידור לא ראו את הקווים שאמורים להראות לנו שהיה נבדל, נכון? אני לא ממש חובב קונספירציות, אבל שופטים גם בני אדם. האם השער שנפסל אולי היה רגע טוב להחזיר משהו להולנד? יש אצלנו עדיין כעס על הפנדל, אבל מבחינתי לא צריך לדבר יותר על השופטים אלא על היכולת שלנו.

עכשיו 24 שעות אחרי ההפסד אני יכול לסכם ביתר קלות את הטורניר הזה. נחמד לציין שהיום ראיתי תכנית יומית בטלוויזיה ההולנדית שסיכמה את הטורניר. העלו בדיון כמה דברים מאד מעניינים. כבר קראתי פה תגובות של אנשים שאמרו שבסך הכל אנחנו לא צריכים להיות מאוכזבים. בתכנית אמרו שלהגיע לחצי הגמר זו תמיד תוצאה יפה. העניין הוא שאם מנתחים את המשחקים מגיעים למסקנה שלא היה לנו טורניר כזה טוב.
    פולין - ניצחון אחרי פיגור
    צרפת - תיקו מול יריבה ללא השחקן הכי טוב שלה.
    אוסטריה - הפסד כשהמנצחת מובילה לא פחות משלוש פעמים! (אוסטריה לא נחשבת לנבחרת עלית)
    רומניה - ניצחון 3-0. משחק הכי טוב שלנו.
    טורקיה - שוב פיגור. בסוף ניצחון, אבל המשחק היה צריך להגיע להארכה.
    אנגליה - הפסד אחרי שפותחים טוב, אבל לא מצליחים לשמור על התוצאה או לחזור להוביל.

ללא ספק שאני יודע שלא היה לנו סגל יותר איכותי מצרפת ואנגליה. אני יודע, אבל גם ללא פרנקי דה יונג וקופמיינרס אני לא מצפה מאוראנייה להסתבך ככה מול נבחרות שעל הנייר, מדגיש על הנייר, פחות טובות מאיתנו. ספגנו בטורניר 7 שערי חובה ולאור היריבות זה בעיניי יותר מדי. אולי המספר הזה היה שונה אם היינו יוזמים יותר כמו שפה רוצים. קומאן חשב קודם כל על ההגנה, כמו דשאן וסאותגייט, ולצערי גם את הנבחרות האלו בסוף לא ניצחנו. חונכתי על כדורגל התקפי, אני יודע שהנבחרת הזאת די מוגבלת בחלק היצירתי, אבל בסופו של דבר אין לנו את הד.נ.א בשביל לקחת גביע רק עם הגנה.

אני יכול להיות מרוצה מההגעה לחצי הגמר, אבל הדרך? מהדרך אני מתאכזב. אני מעריך שקומאן ישאר בתפקיד, אבל לך תדעו אם ואן דייק ממשיך. מבחינתי זה בסדר אם ימשיך, אבל מבחינתי הרבה יותר מעצבן התפקיד שממפיס דפאיי קיבל בנבחרת. קומאן לא יכול לתת לשחקן הזה תפקיד כה מרכזי. לדעתי גקפו הוכיח שהוא צריך להיות האיש בהתקפה. אם קומאן ממשיך לתת את הקרדיט לדפאיי אז יהיה לו בעיה, ולא רק איתי. פרנקי דה יונג וטוין קופמיינרס יחזרו מהפציעות, אבל אני מאד רוצה לראות מה המאמן הולך לעשות אם זירקזיי יעשה צעדים קדימה ביונייטד? אם פרימפונג ימשיך ביכולת כמו בעונה שעברה. אני מקווה שגם ברובי ישתפר.

הרבה שאלות שעליהן אני מעריך נקבל תשובות עליהן בשנה הקרובה. על הנייר הנבחרת יכולה להמשיך להתקדם, אבל נראה מה יקרה.

הרצליה עד המוות ו-wings אוהבים את זה.
  10. yonmu Member

בהסתכלות יבשה על הסגל אני חושב שצרפת בפער מהשאר.
    דווקא ספרד שהדיחה אותם מציגה סגל בעייתי על הנייר, כמעט ללא שחקנים שהם באנקרים בהרכב בטופ האירופאי ובשיא הקריירה. רק רודרי.
    פורטוגל (דיאז, ברונו, ברנרדו, לאאו), אנגליה (רייס, בלינגהם, סאקה, קיין) וגרמניה (נוייר, רודיגר, קימיש, מוסיאלה) נבחרות שמשלבות כוכבים רציניים עם יכולת להשלים הרכב כמעט בלי סותמי חורים.

11. סמואל אטו Member

אני מסכים.
    בכל שיחה בתקופה האחרונה הייתי צריך להיות ה''מוזר'' שטוען שהולנד לא כאלה טובים.
    לא הרשמתם מול פולין החלשה, לא הרשמתם מול צרפת שנתנה לכם את המשחק על מגש ואז הפסד לאוסטריה(המצוינת, אך נחותה איכותית).
    כל זה נשכח בזכות ניצחון על רומניה החלשה.

אז הגעתם רחוק, אבל עשיתם את זה בזכות דרך פשוטה יותר ועם יכולת בינונית. רק חבל שכולם הסתכלו על במתפרצות נגד רומניה בתור מדד למשהו.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. VAR Member

הסגל הצרפתי אוברייטד. יש שם הרבה עומק, אבל כשצריך לבחור 11 מגלים שחוץ מאמבפה וסאליבה, אין שם יותר מידי WC. יש רק שחקנים שפעם היו כאלה (גריזמן), דריבליסטים טיפשים (דמבלה, קומאן, וגם מבארקולה לא ראיתי יותר מידי), ועוד שחקנים ברמה שיש כמעט לכל נבחרת גדולה (קונדה, טשואמני). יש את קאנטה שהוא שחקן אדיר כשיש לו דלק במיכל, יש את תאו שהיתרונות והחסרונות שלו ידועים, יש שוער טוב מאוד בשער (גם לגרמניה ופורטוגל) ויש מחבל במרכז ההגנה ומחבל על הקווים.

אני חושב שה13-14 שחקנים הבכירים בסגל הספרדי לא נופלים במילימטר לעומת נבחרת צרפת, פשוט כשצריך להכניס את המחליף הרביעי והחמישי אז כבר מגיעים למחוזות של שחקנים כמו נבאס, נאצ׳ו ואויארסבאל. זה לא כזה קריטי, וכשאין מחבל על הקווים או מכת פציעות זה אפילו יתרון - ההיררכיה ברורה ואין מקום להטרלות.

מרוב כישרון בסגל האנגלי, לקח לסאותגייט משהו כמו 4 משחקים למצוא שמאיינו הוא האיש שלו ליד רייס במרכז המגרש. בספרד אין גרם של ספק מי השלישייה שהייתה צריכה לפתוח ומי היה צריך להיכנס במקום פדרי כשזה סיים את הטורניר.

13. Ever Banega Member

מסכים הסגל של צרפת ממש אוברייטד.
    אם אני מדרג לפי 11 זה לדעתי ככה-
    גרמניה
    אנגליה
    פוטוגל
    צרפת

14. VAR Member

פורטוגל
    גרמניה
    ספרד
    אנגליה