יורו 2024 - מלכת אירופה - ספרד אלופת אירופה ושיאנית הזכיות בתחרות. אנגליה עם שברון לב נוסף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Lebron, ‏14/6/24.

1. DRORIKO Member

אגב הנגאטיב שלהן זאת מקסיקו. מדינה עם 130 מיליון תושבים שעשתה רק פעמיים רבע גמר מונדיאל, וגם זה כשהטורניר היה במקסיקו.

עומר אוהב/ת את זה.
  2. VAR Member

האמת שג׳יג׳י הוא שוער פנדלים מדהים, הרבה שחקנים היו נרתעים. יש לו גם reach רחב מאוד וגם אינסטינקטים טובים מאוד וזה מאפשר לו לא להמר על פינה אלא לזנק לעבר הכדור כמו בבעיטה רגילה. נגדו אתה חייב לבעוט חזק לפינה אחרת הוא אוכל אותך. לא בטוח שיש לקרואטיה בועט יותר טוב ממודריץ׳, גם נגד ספרד מישהו אחר החטיא.

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

עם הסעיף הלאמני גם הכסף של צ'מפיונס לא ישדרג את אתלטיק.

4. DRORIKO Member

הולנד וצרפת הבטיחו עליה כבר אתמול בגול של זקאני. כרגע הן משחקות על מקום ראשון, בעוד שאוסטריה תנסה גם להשתחל פנימה, אבל למי אכפת מאוסטריה.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט מביך. מילא שער העצמי, זה יכול לקרות, אבל איפה כל ה"כוכבים" שלנו? אוסטריה נבחרת די בינונית, אבל יש לה מאמן ששם את השחקנים במשבצת הנכונה. זה נראה כאילו הם גם מנטלית הרבה יותר חזקים. אצלנו בעיקר מתעסקים בשטויות כמו שרואים אצל ממפיס עם סרט הזיעה שלו.

בדורטמונד צרפת גם מתקשה לכבוש. אחרי שני משחקים וחצי רק שער זכות אחד ע"י שחקן יריב. לנו אין הרבה ציפיות, אבל צרפת? לדעתי הם יותר מביכים, אבל זה כרגע לא מעניין אותי. אני פשוט מתוסכל מהנבחרת שלי ובאמת מקווה שבחצי השני נראה קצת יותר כדורגל או שמה אולי חם מדי לפרימדונות שלנו?

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוקר טוב אליהו או שמה גקפו. 1-1. עוד הייתי בשירותים :D

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב פעם בפיגור. פשוט מייאש. צרפת כובשת גם כן. אגב, אוסטריה כבר היתה להיות עם כרטיס אדום, אבל זה לא מצדיק את הפיגור שלנו.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

2-2 ממפיס התעורר. גם הואר כי אין לי מושג איפה השופט ראה יד.

cheddar אוהב/ת את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבית הזה מטורף לגמרי, אבל קשה להגיד שאני נהנה...מה שכן, הרבה כבוד לאוסטריה.

10. cheddar Member

הולנד עשו את שלהם יכולים להיות מרוצים, זה לא שהם לא הופיעו גם למשחק הזה ועוד תוצאות טובות גם ב2 האחרים. 4 נקודות יספיק לשלב הבא

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שתמצא כרגע אוהדים בכתום שהם מרוצים. לספוג שלישייה מאוסטריה זו לא מחמאה. רק תסתכל על השחקנים שמשחקים שם...פתחנו את המשחק הזה בידיעה שנהיה בשמינית הגמר לכן לא היה שום לחץ. מצטער, אבל לא הפסדנו היום לנבחרת מהדרג הראשון.

בטלוויזיה יורדים עכשיו קשה על השחקנים. בצדק וגם יגיע מנה טובה לקומאן. המחמאות לאוסטריה הביקורת להולנד ובעיקר לצרפת. בעיניי זו בכלל שערורייה, אבל זה אני.

12. oranfu Member

מה הסיכוי שהחראות האנגלים עפים הביתה?
    מה צריך לקרות?

13. DRORIKO Member

כן אבל בוא נזכיר את הדיבור לפני הטורניר. כל חוליית הקישור שלכם נפצעה וביניהם השחקן שהיה אמור להיות הברומטר של הנבחרת, ואם זה לא מספיק קיבלתם בית סופר קשה, אולי הכי קשה בטורניר. בכלל לא היה בטוח שתעלו לשמינית. בסופו של דבר סימנתם וי על השלב הזה. אמנם הייתם רחוקים(מאד) מלהרשים, אבל מי שציפה לראות את הולנד של רובן, ואן ניסטלרוי וסניידר כנראה הגזים עם הציפיות שלו. עוד לא ידוע מי תהיה היריבה שלכם בשמינית, אבל אם בערב נתון הצלחתם להוציא תיקו מצרפת אתם יכולים להקשות על כל נבחרת. נקווה לטוב.

14. alexshw Member

עדיף למות מאשר לראות את אנגליה.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. לאנגליה יש 2-3 בעיטות למסגרת עד עכשיו ביורו לדעתי. ולא נגד יריבות שניראות רציניות או משהו כזה.
    2. כרגע דנמרק מקום 2 מעל סלובניה בגלל השובר שיוויון ה9 בערך שהוא מאזן המוקדמות. אם הן היו אחת נגד השניה אז היה דו קרב פנדלים להכרעה על המיקום.