יורו 2024 - מלכת אירופה - ספרד אלופת אירופה ושיאנית הזכיות בתחרות. אנגליה עם שברון לב נוסף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Lebron, ‏14/6/24.

1. alexshw Member

כל ההוראות של סאותגייט לא לרוחם של שחקנים והם בקושי זזים על המגרש. אין לי ספק שהם שונאים לשחק ככה, לאור מה שהם רגילים במועדונים שלהם. ההוראות הם רק זהירות וללכת על בטוח וזה מוציא את כל הרוח מהנבחרת הזו.
    סאותגייט אסון מוחלט. אפילו לא מדבר על אונס עמדות והיעדר אגף שמאלי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. Sturridge Member

איזה שחקן זה רודרי.
    מוראטה סתם מטייל בנבדל, אם פוסלים את השער בגללו הייתי בועט לו בראש.

3. Rushie Member

ספרד ניצלה פה אמנם אבל הנבדל הפאסיבי הזה זו אחת הרעות החולות של החוקה.

4. k_700 Member

5. מישיש Member

הבעיה הגדולה שזה מסוג המקרים שאין אחידות לגביהם, כל שופט ודעתו האישית. גם אני ומניח שגם אתה, כבר ראינו גולים כאלו שנפסלים..

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. Ever Banega Member

דווקא החוק פה דיי חד משמעי, הסתיר או לא הסתיר. ממה שראיתי לדעתי הוא לא מסתיר וכנראה שבואר לא ראו זוית שמוכיחה אחרת.

כצפוי מתפתח בדיוק המשחק שחששתי ממנו ומאוד הסתבכנו עם השער המיותר הזה. מול כזה בונקר לכבוש אחד זה קשה ועכשיו צריכים אחד נוסף בגלל השטות הזו. הימרתי שנסיים טורניר בלי לספוג וזה כבר לא יקרה אבל לפחות שחקן יריב עדיין לא כבש נגדנו.

מישיש אוהב/ת את זה.
  7. Rushie Member

יותר מחוסר האחידות יש פה בעיה של חוסר ולידיות, רק השוער יודע להגיד האם השחקן שבנבדל באמת הסתיר לו או שלא. בעיניי צריך להיפטר מהקונספט של ביטול שערים בגלל שחקן שהיה בנבדל ו״הסתיר״. קבוצות משחקות היום בלואו בלוק והשוער לא רואה 80% מהכדורים שנבעטים אליו מרוב כל השחקנים שלו שתקועים ברחבה. תגובה מהירה זה חלק מהתפקיד של שוער.
    אם השחקן ממש מפריע לו פיזית להגיע לכדור אז שיבטלו את השער בטענת עבירה.

מישיש אוהב/ת את זה.
  8. DRORIKO Member

וייץ משדר את הגול של ספרד כאילו זה טקס יום הזכרון

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי היום את המשחק של אנגליה, אבל לדעתי זאת לא תהיה הפתעה אם היא תעוף מול שווייץ.

במשחק שמשוחק עכשיו. גאורגיה עושה מעל ומעבר ולמרות שהשער הראשון אולי לא היה צריך להחשב הספרדים מובילים בצדק.

10. k_700 Member

חתיכת טורניר ניקו ויאמאל נותנים.
    מפלצות בשני האגפים נולדו לספרד באותו זמן.

11. Raulito Madridista

כנראה שאני הבאתי את המזל, כבר התחלתי לכתוב על כך שנבחרת אנגליה עושה במכנסיים בפעם המי יודע כמה במאני-טיים, הפעם קצת מוקדם ממה שחשבנו, וגם ג’וד בלינגהאם אחד - שהוא לא היחיד שלא הופיע - לא יכול להושיע אותה…

אני כל כך שמח עבור השער הענק הזה, אם אנגליה תעוף הוא עשה את שלו, הוא הכוכב היחיד שכן התעלה, עם שער בדקה שהוא הכי אוהב, שער מכלום, בסטייל. אין לבקהאם גול כזה. ללמפארד או ג’רארד - בנבחרת. ככה נוצרות אגדות. כל הקהל שר לו ובצדק. זה ממש ווין-ווין סיטיואיישן כרגע.

אם כעת אנגליה תודח איכשהו - אז זה די ברור - ג’וד יבין שאלה החיים ושנכונו לו עוד אכזבות רבות בנבחרת ובכלל -אנגליה קרובה יותר לכדורגל האמיתי מאשר האולימפוס במדי ריאל מדריד עם זכייה בכל התארים כבר בהתחלה ועונה מהאגדות. אני לא מודאג מהיכולת החלשה שלו לאחרונה. אם ג’וד היה מודח הוא היה מגדל עור של פיל מול התקשורת הנושכת, מפתח חוסן, בשנה שעברה הוא לא היה יכול לשחק במחזור הסיום ואיבד אליפות עם בורוסיה דורטמונד. מעבר לכך הוא היה נוסע לחופשה מוקדם, נח, מתאפס, פיזית ונפשית. עושה את קדם העונה עם ריאל מדריד וחוזר בטירוף להוכיח את עצמו שוב. רק שתי בקשות לי אליו: קודם כל וזה תלוי במאמן - בלטה אחת אחורה באמצע, אמנם לא איפה שהיה טוני קרוס אבל כן לא בעמדה של ‘10’. ומעבר לכך זה כבר אתה - פחות טראש והתעסקות בשופטים וכדומה וביריבים. חבל על האנרגיות.

12. Sturridge Member

בוהלי חייב לסדר לנו אגף של קוקורייה ו-וויליאמס.

13. alexshw Member

איך הספרדים מעיזים להמשיך לתקוף אחרי 2:1?

hbs7 ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת שואל את עצמי אם יש נבחרת שיכולה לעצור את ההתקפה של ספרד? לא משוכנע שגרמניה יכולה לעשות משהו ביום שישי, אבל כדורגל משחק משונה...

15. cheddar Member

יש לבקהאם שער כזה ברגע האחרון שהם עפים מהטורניר לפני שהוא התחיל אם הוא לא שם את זה

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.