יורו 2024 - מלכת אירופה - ספרד אלופת אירופה ושיאנית הזכיות בתחרות. אנגליה עם שברון לב נוסף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Lebron, ‏14/6/24.

1. wings Member

פירקה אותה בפנדלים.

2. wings Member

קומאן שיחק אותה. לא התרשם מהצמד של מאלן מול רומניה חח. זה כאילו הוא נתן לו לשחק כי זה רומניה.

3. Sir Alex Las' Killa

קומאן מאמן קבוצות כושל, אבל בנבחרת הוא מביא תוצאות. חצי גמר הישג מכובד.
    בכללי הביקורת עליו מוגזמת, הולנד זה לא צרפת\אנגליה\פורטוגל.

4. wings Member

הכל מוכן לגמר של הולנד מול ספרד. שחזור של גמר גביע העולם עם ה 1-0 של אנייסטה.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לטורקיה הגיע תיקו, אבל וורברוחן עם כמה הצלות חשובות. אין לי שום בעיה להודות שאנחנו לא מרשימים, אבל לדעתי היריבה שלנו בחצי הגמר גם לא ממש מרשימה בחודש האחרון. לדעתי הלחץ יהיה על אנגליה, אבל ביום רביעי נדע יותר.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  6. DRORIKO Member

בנבחרות הכל הפוך. ככל שאתה יותר כושל בקבוצות אתה יותר טוב בנבחרות ולהיפך. מבין כל מאמני היורו ספאלטי הוא ביי פאר הכי גדול בקבוצות והוא גם היה המאמן הכי גרוע בטורניר.

7. Milevskiy Member

ברכות להולנדים פה ובמיוחד ל @de Middenweg, מקווה שאתה מייצב את הדופק עכשיו.
    אחלה הולנד ותודה לאל שהתומכי טרור האלה עם הגורי זאבים שלהם עפו.

LFC-Gerrard1, Ajax Amsterdam ו-oranfu אוהבים את זה.
  8. hbs7 Member

היה כיף לראות את גולר בטןרקיה.
    עוד גניבה של פרס.

פחות הכרתי, הוא באמת יהלום.
    לא יודע איך הוא ישתלב שם, אבל אם יוצא להשאלה הוא שווה הרכב בהמון קבוצות טובות.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. alexshw Member

בקצב שחלוצים כובשים פה, גאקפו די מבטיח מלכות שערים.

אה רגע, בסוף רשמו כעצמי.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני צריך עוד קצת זמן בשביל להרגע :D
    שמע, מתי שהם הבקיעו כבר שמעתי בחוץ צפירות וזיקוקי דינור. בשביל החבר'ה האלה הניצחון שלנו מאד מתוק.

Milevskiy אוהב/ת את זה.
  11. די קאניו אגדה Member

לא אוהב את הדור ההולנדי המגה-בינוני הזה.
    אבל טוב שניצחו בעזרת חרט וילדרס הקדוש יעיפו גם את אנגליה.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה די מדהים לראות עד כמה אין באמת מספרי תשע כובשים בטורניר הזה. קצת קיין, קצת מוראטה, אבל חוץ מזה? לא צריך לרשום פה רשימה של שחקני התקפה שמדינת האם שלי גידלה. לראות את המצב הנוכחי די מבייש אותי. גקפו באמת היחיד שמראה משהו. ממפיס? אלוהים ישמור...פרימפונג לא מקבל קרדיט מקומאן שמעדיף שחקן שפשוט היה לו עונה נוראית באייאקס. לפחות ווחהורסט וזירקזיי קיבלו דקות, אבל ברור לי שמול אנגליה שוב נראה את ממפיס בשפיץ.

13. VAR Member

אני חושב שממפיס שיחק מצוין היום. זה קצת נהיה ספורט לאומי לרדת עליו. אבל הוא תמיד מנסה והיום גם הצליח לייצר לא מעט.

הוא פשוט לא 9. גם הולנד כמו גרמניה נראית הרבה יותר טוב עם 9 קלאסי, אפילו שהוא בינוני.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו אוכל יותר בשקט לכתב...
    אין לי מושג איך אני צריך לתאר את ההרגשה הזאת. אנחנו בחצי הגמר, אבל זה מרגיש כאילו לא ראיתי בכל הטורניר ממש משהו חיובי. זה כמובן מוגזם, אבל אם אני צריך לנתח את כל משחקי הולנד אז אני גם צריך להוסיף שיש לנו הרבה מזל.

הייתי בטוח שננצח, שכנעתי את עצמי שזה לא יהיה טיול, אבל איכשהו ציפיתי למשחק טיפה שונה. שוב קיבלנו חצי ראשון נורא נגד נבחרת שעל הנייר פחות טובה מאיתנו. הם כבשו בצדק ולי לא רק נותר להתרגז מאוהדים טורקים מחוץ לביתי אלא בעיקר מהמשחק החלש שלנו.

אחרי ההפסקה כבר ראיתי בדקות הראשונות שיש עוד תקווה. מבחינתי השוויון היה מוצדק למרות שדווקא ווחהורסט עוד מנע לפני הנגיחה של דה פריי שער שני של הטורקים. אחרי השער השני כבר לא חששתי. נו, כמה טעיתי. וורברוחן ומיקי ואן דה וון עוד מנעו שיוויון מאוחר של החברים של ארדוגאן. ואז הגיע שריקת הסיום...

יום רביעי בערב מול אנגליה. כן אנגליה. על הנייר ברור מי הפייבוריטית. אני "מתכונן" להפסד, אבל כשמשווים את הדרך של שתי הנבחרות למעמד חצי הגמר אני מרשה להגיד שלדעתי גם הממלכה הבריטית לא בדיוק נותנת הצגות על אדמת גרמניה.

אותי בעיקר מעניין איך נגיע למשחק מבחינה מנטלית. חוץ מהמשחק נגד צרפת תמיד שיחקנו נגד יריבה שהיינו צריכים לנצח. אם זה לא יקרה ביום רביעי אז אף אחד בהולנד יגיד שזאת בושה. אוקיי, אולי אם נקבל תבוסה, אבל האם אנגליה מסוגלת לדרוס? מבחינתי עשינו את שלנו. היות שאני די משוכנע שגם אנגליה לא תיקח את הגביע (אני מהמר על צרפת) אולי השחקנים ישחקו עם קצת פחות לחץ. קומאן עקשן בצורה בלתי רגילה ואני מאמין שהוא שוב יפתח עם דפאיי כחלוץ מרכזי. זה כמובן לא יעבוד, אבל המאמן שלנו מחבל. כן, אבל כן אחד עם תחת. (וזאת לדעתי גם הבעיה של המאמן שעומד בצד השני...)

@VAR
    אני חולק עליך שממפיס נתן משחק טוב, אבל גם בטלוויזיה ההולנדית כבר ציינו את הקטע שהוא כן השתפר מתי שווחהורסט עלה כמחליף. אחרי המשחק קומאן הודה שזאת אפשרות שהוא יתן לחלוץ הגבוה את חולצת ההרכב מול אנגליה, אבל לדעתי זה לא יקרה.

לסיכום היום אנחנו בחצי הגמר בטורניר שלאט לאט הופכת לסיוט בשביל האוהד שרוצה לראות כדורגל אמיתי. אני מאד מבסוט שאנחנו נשחק ביום רביעי בדורטמונד, אבל קשה לי להגיד שאנחנו מציגים כדורגל טוב. יש לנו מזל בהגרלה, אנחנו מסתפקים בהברקות של בעיקר גקפו ויש לנו שוער שמציל אותנו ברגעים קריטיים. נכון, זה לא מרשים, אבל ביום רביעי בערב אוראנייה תשחק בדורטמונד...עד אז נוכל פה עוד קצת לחגוג כשבגרמניה כבר מצטרפים אלינו לחגיגה המסורתית שלנו...

Netherlands fans dance in the streets of Hamburg ahead of first Euro 2024 match - YouTube

15. DRORIKO Member

@de Middenweg

ממפיס עדיין עשה את שלו עם בישול בגול הראשון ושחרור נהדר של דאמפריס בגול השני, אגב את זה הוא עשה מעמדת ה- 10 ופה אני מתחבר לדברים שלך. ממפיס צריך לשחק את ה-10, הוא לא חלוץ בשום צורה.

אגב צ׳אבי סימונס הוא לדעתי אכזבת הטורניר. שחקן שציפינו שיעשה סוף סוף את הפריצה בנבחרת והוא פשוט לא קיים בטורניר. איפה זה ואיפה השחקן הנהדר של לייפציג.