יורו 2024 - מלכת אירופה - ספרד אלופת אירופה ושיאנית הזכיות בתחרות. אנגליה עם שברון לב נוסף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Lebron, ‏14/6/24.

1. VAR Member

אם כבר נגעתם בחילופים, משהו שצריך להיעשות זה לאפשר גם לשחקנים שהוחלפו לבעוט פנדלים אם וכאשר. יש מאמנים שמשאירים את הבועטים שלהם על המגרש רק בשביל הפנדלים וככה מקבלים הארכות עם שחקני שדה משתי הקבוצות שלא עומדים על הרגליים יותר, ומנסים להעביר את הזמן עד לפנדלים.

Liverpool-Forever, YYY ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  2. Ever Banega Member

אני מסכים עם הכיוון שלך לגמרי. לדעתי אם ללכת בכיוון הזה אז כמות בעיטות למסגרת מתוך הרחבה נשמע לי כמו נתון לא רע להכריע לפיו כי קשה מאוד לייצר אותו באופן סינטטי והוא משקף בצורה סבירה מי בכל זאת הייתה יותר קרובה לנצח את המשחק.

אם הולכים בכיוון אחר היה לי רעיון קצת מוזר שצריך מאוד לפתוח את הראש בשביל לקבל אותו, אבל גם הוא כמובן עדיף מפנדלים והוא שאחרי 120 דקות ממשיכים לשער זהב אבל שלשוערים אסור לגעת ביד. אבל כן אני מעדיף את האופציה הראשונה וקשה לי לקבל את זה שאשכרה לא מעט אנשים חושבים שפנדלים עדיף אבל זה המצב.

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/24
    Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אין סיכוי שמשחק כדורגל יחרוג מ-120 דקות ועוד לזמן לא מוגדר. אז הפיתרון צריך להיות בתוך 120 דקות.
    במחצית השניה נכנס דמבלה, בהארכה קומן מחליף אותו. נראה לי דשאמפ כן יזרום.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

על כל דבר מהפכני אמרו לפני כן שאין סיכוי.
    עושים שינוי כשצריך ולא נותנים להיסטוריה לקבוע מה יקרה בעתיד, אחרת בוא לא נשנה עכשיו כלום 200 שנה.

Ever Banega אוהב/ת את זה.
  5. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Liverpool-Forever חייב להגיד שמאוד אהבתי את ההצעה שלך. להעניש על פאסיביות, סטייל ג׳ודו. יכול לפתור לא מעט בעיות שיש עם השיטה הנוכחית.

LFC-Gerrard1, Scouser ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  6. alexshw Member

לכן באה לעולם המצאה גאונית של 3 נקודות לניצחון. הייתי גם לא מעניק נקודות על תיקו אפס. אבל זה לא יעזור לשיעמומון בנוק אאוט.

7. Ever Banega Member

אני לא אופתע בכלל אם יתחילו לקדם משהו במקום פנדלים בשנים הקרובות, כי צפויות הרבה יותר הכרעות בפנדלים ברגע שביטלו את שערי החוץ (דיי מפתיע שרק בעונה האחרונה קיבלנו פנדלים אבל אני בטוח שזה יתחיל לקרות הרבה יותר).

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  8. Rushie Member

שער זהב, לצ׳פר קבוצות עם יותר בעיטות לשער/יותר פוזשן, אלו הצעות שנובעות מתוך תפיסה שהתקפה>הגנה. גם אם רוב האוהדים אכן חושבים ככה יש בעייתיות מסוימת בתפיסה הזאת, היא פוגעת באיזון של המשחק. יש המון קבוצות מצוינות שהיו הגנתיות באופי שלהן ולא היו זוכות בכלום עם הפורמטים שמוצעים כאן.
    כולל ליברפול 05. תתבייש לך גיל.

Walkon אוהב/ת את זה.
  9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליברפול לא הנושא פה ואם היא נדפקת מזה זה לא מעניין אותי. מעניין אותי הצדק.
    פנדלים לא נותן לנו מידע נוסף על עימות בין 2 צדדים. הוא שווה ערך להטלת מטבע.
    אני לא יכול להבין איך לאנשים נוח שככה קובעים לנו מי אלופות אירופה או אלופות עולם. זה מופרך.
    מה כן צריך לקבוע? שווה דיון. אבל מי שהתייאש והתעייף עד שהגיע לפנדלים - לא חשב מספיק.

10. cheddar Member

נערך לאחרונה ב: ‏9/7/24
  11. Ever Banega Member

מסכים שפוזשן יכול להיות עיניין של סגנון משחק וזה רעיון גרוע. אבל בעיטות למסגרת מתוך הרחבה? איך זה קשור לסגנון משחק? זו אינדיקציה דיי טובה מי הייתה קרובה יותר להבקיע שער נוסף. שלא נדבר על שער זהב שבכלל לא הבנתי איך קישרת בינו לבין סגנון משחק.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

צרפת: משחק ראשון 1:0 משער עצמי,
    משחק שני 0:0,
    משחק שלישי 1:1 מפנדלים,
    משחק רביעי 1:0 משער עצמי,
    משחק חמישי 0:0.
    אני מזהה מחזוריות.

13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אפילו לא הגנה התקפה אלא גם סגנון מסוים מאוד של משחק. קבוצה יכולה להיות התקפית וכיפית והרפתקנית גם בלי להחזיק הרבה בכדור, אם כבר הלכנו לליברפול אז נגיד עונת 17/18.

מהצעות כמו אלה אני רואה אסון. מה אני צריך שכל מאמן ירגיש שהוא צריך להיות יותר גווארדיולה מגווארדיולה כדי לנצח, כי זאת הדרך ה"נכונה" לשחק שבסוף מודדים לפיה?
    ולמה בעצם שקבוצות ימשיכו לשחק כדורגל בהארכה? יתחילו לשחק ענף אחר לגמרי, שבו המטרה היא לא לייצר שערים אלא פוזשן לשם עצמו או נגיעות ברחבת היריב. אולי בכלל ישחקו על זה מההתחלה. זה לא כדורגל.

דווקא העובדה שפנדלים זה כזה 50\50 שרירותי אומרת שאין ממש תמריץ גדול לקבוצות לגרור את המשחק לשלב הזה. גם מי שבא לעקוץ בדרך כלל בא לעקוץ בכדורגל (בונקריסטי, לא נעים - אבל כדורגל. ופה יש מקום לפתרונות לבזבוזי זמן). אני לא רוצה לייצר תמריץ כזה.

פנדלים זה חרא, אבל הכל זה חרא. אני לא רואה שיטה שבאמת עדיפה, ולהגיד שצריך לבטל פנדלים בלי להציע חלופה טובה יותר זו אמירה די ריקה מתוכן.

נערך לאחרונה ב: ‏9/7/24
    oranfu אוהב/ת את זה.
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

50% זה המון, תמיד לקבוצה אחת יש פחות מ50% לנצח התמודדות ולכן שווה לה למשוך את המשחק לפנדלים.
    אין מצב בו נפתח משחק ו2 הקבוצות מתנגדות נחרצות לפנדלים.

15. Rushie Member

לתת ניצחון לקבוצה שיש לה יותר בעיטות למסגרת, או לזאת שהבקיעה את שער הזהב, מגיע מתוך תפיסה שהמטרה בכדורגל היא להבקיע שערים. לאו דווקא. יש קבוצות וגם נבחרות כפי שאנחנו רואים הקיץ שעולות דה פקטו כדי לא לספוג.
    המטרה בכדורגל היא לנצח וגם בונקר זו דרך לגיטימית להגיע למטרה הזאת.
    פנדלים הם יותר טובים מהטלת מטבע כי יש בהם מידה מסוימת של מיומנות שמפחיתה במעט את המקריות של הטלת מטבע. אם יוכלו למצוא פתרון שיפחית את המקריות של פנדלים וגם יהיה הוגן כלפי כולם אז אהיה בעד, כרגע עוד לא מצאתי אחד כזה.